CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
14.6.11 21:49

Holky, diky za odpovedi.
Kaci napis pak jak se budes citit po OPU a ty LEniku jak s ET.
Paaaaa, peknou dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
14.6.11 21:52

Orchidejko, s tim repro… to je dobry napad. Clovek am aspon dalsi nadeji… prubezne nas informuj a zustavej tady s nami :hug:

• Citovat
  • Upravit
991
14.6.11 22:04
ahoj,no krása,7 folíků-super!!!!Držím pěsti na zítřek a Leníku tobě taky!!!!!!!!!! :kytka:
Katka1311 píše:
Ahoj Lenik,tak břicho bolí a chození je za trest i sezení.Už to celkem bolí a to mám 7 folíků a co ty holčiny co mají 15 nebo 20 folíků 8-o Manža jel ještě do Hypru mi koupit vložky ,pač já to nepoužívám a teď jsem si vzpoměla,že to potřebuji :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.6.11 22:14
Orchidejkoahojky,moc mě to mrzí,ale ty se určitě nevzdáš,tak jako já,že jo?Jinak já jsem měla štěstí,že v eurofertilu nás na punkci nebylo moc,takže vše šlo v klídku..
orchidejka píše:
holky tak já nic,vajco prasklo včera :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.11 22:24
Orchidejko,co se týká těch bylinek,tak já na ně věřím taky,a řekla bych,že moc.Když jsem měla nějaký zdrav.problém a neměla hned u sebe léky,bylinky mi vždy pomohly,ne hned jako nějaká ta tabletka od bolesti,ale trochu to trvalo,jenže bez vedlejších účinků a trvale,takže já na ně nedám dopustit.A když jsem byla v jedné exotické zemi,seznámila jsem se tam s bylinkama,které jsem nikdy neznala,ale co ty uměly,to bylo fakt super.Škoda,že se nedováží k nám.
Držím ti moc palce,aby ti i ten bylinkář pomohl a v Car to už jen „dodělali“ :-) :palec:
orchidejka píše:
AGY děkujii a nebooj,mě teda na tom všem bolelyjen ty injekce :mrgreen: :mrgreen: a tomu se ani nedá říct bolest :palec: ,
AGY máš pravdu jsem krásně pozitivně naladěná včera semi ozva ještě jeden veice známý bylinkář,napsala jsem mu o sobě všechno a příští sředu jdu zaním,chcemě vidět a má pro mě nachystané nějaké tinktury z medu a bylinky a musí mi říct jak s dávkováním,tak se těším,snad i to trošku pomuže :think: :think: ,vykládal mi že je to strašně sožité,na vajíčka na sliznicici a že to musíme nějak prolínat,ta i z toho mám velice dobrý pocit,já bylinkám věřím :roll: :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 07:42

ahojte holky,omlouvám,se že nereaguju,ale nemám ani náladu ani čas,protože jsme včera byi na pohotovosti s našim hafíkem a je to mocmoc zlé :cry: :cry: :cry: :cry: ,už je starý a ted mu prý praskly vazy na zadní pacce a vubec nechodí :-? :-? :-? :-? :-? :-? ,musím ho nosit,dneska tam jedem znovu k ortopedovi,a ten řene co ajak,ale operace u něj v jeho věku nepřipadá v uvahu,s jeho slabým :srdce: :cry: :cry: a jinak to lečit nejde :cry: :cry: ,na tu packu se prý už ikdy nepostaví :cry: ,a nevíme,jestli má bolesti či co :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
15.6.11 09:43

ahojky,jejda,to je mi líto.My máme taky hafana 11 roků a bojím se toho dne,kdy s ní bude zle. :cry: ****Orchidejko**** drž se!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak holky,pochopila jsem to správně,že neplatí celý červenec,že bude zavřeno??Takže mám šanci jít na minimálku v tom červenci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.6.11 11:32

Orchidejko,vím,co prožíváš.Já měla kdysi nádherného psa - bobtaila (staroanglický ovčák),v 5-ti letech dostal leukémii a to bych nikomu nepřála pohled na něj a ještě ke všemu,že mu nemůžete pomoci.Byl to člen rodiny.Drž se :hug: :hug: :hug: Třeba to bude ještě dobrý.

orchidejka píše:
ahojte holky,omlouvám,se že nereaguju,ale nemám ani náladu ani čas,protože jsme včera byi na pohotovosti s našim hafíkem a je to mocmoc zlé :cry: :cry: :cry: :cry: ,už je starý a ted mu prý praskly vazy na zadní pacce a vubec nechodí :-? :-? :-? :-? :-? :-? ,musím ho nosit,dneska tam jedem znovu k ortopedovi,a ten řene co ajak,ale operace u něj v jeho věku nepřipadá v uvahu,s jeho slabým :srdce: :cry: :cry: a jinak to lečit nejde :cry: :cry: ,na tu packu se prý už ikdy nepostaví :cry: ,a nevíme,jestli má bolesti či co :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 11:43

Holky děkuji,za hodinu s ním pojedem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale on dneska už jen leží ani nejí :cry: :cry: :cry: :cry: ,já to prostě nevidím dobře,jen ani jeden z nás nemá to odhodlání to ukončit :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale všichni víme,že budoucnost to nemá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a jde jen o to,kdy to skončí,a nehledě na to,že mám jit na další pokus a nevím,jak bych to dělala :cry: :cry: :cry: ,sám být doma nebude a ty nervy co budu mít já,to se mužem na celý pokus rovnou vysrat s prominutím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,jsem v pasti,vubec nevím co dělat,je semnou 24hodn denně,tím,že jsem doma,chodí zamnou uplně všude,mám ho jako miminko :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale hned bycom jěli někam pr nové štěnátko :cry: :cry: :cry: ,jinak bych to nezvládla :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.6.11 12:05
Rozumím ti úplně ve všem co píšeš,taky jsme ho měli jako miminko.Nechali jsme ho tak dlouho,davali jsme mu antib.proti bolesti,které nám dal veterinář,ale stejně nám řekl,že je to marné.Nemohla jsem se rozhodnout,jestli to ukončit nebo ještě počkat.Rozhodnutí bylo na mě,muž řekl,že ho nechce nechat trápit,ale když mě viděl,jak šílím,tak řekl,ať e rozhodnu sama.Ale,co je lepší?Bolest to byla veliká,a když jsem jej viděla jak leží,nepije,nejí,už nebylo jiného východiska.
Teď máme pražského krysaříka,je to pusinka zlatá.Taky si chudinka toho prožila,ale vrací nám 100 krát vše,co jsme pro ni udělali.Někdy si říkáme,že to ani není zvíře,ale člověk.Neboj,uvidíš,co řekne veterinář.On ví,co by pro něj bylo lepší.Myslím na tebe :hug: :hug:
orchidejka píše:
Holky děkuji,za hodinu s ním pojedem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale on dneska už jen leží ani nejí :cry: :cry: :cry: :cry: ,já to prostě nevidím dobře,jen ani jeden z nás nemá to odhodlání to ukončit :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale všichni víme,že budoucnost to nemá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a jde jen o to,kdy to skončí,a nehledě na to,že mám jit na další pokus a nevím,jak bych to dělala :cry: :cry: :cry: ,sám být doma nebude a ty nervy co budu mít já,to se mužem na celý pokus rovnou vysrat s prominutím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,jsem v pasti,vubec nevím co dělat,je semnou 24hodn denně,tím,že jsem doma,chodí zamnou uplně všude,mám ho jako miminko :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale hned bycom jěli někam pr nové štěnátko :cry: :cry: :cry: ,jinak bych to nezvládla :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 12:21

AGY :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 13:35

orchidejko s tím pejskem je mi to líto :hug: ale psi většinou poznají když se blíží konec,tím nechci nic naznačovat,a přeji aby se vám pejsek uzdravil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 13:56

aarnycek je v nebíčku už :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 14:02
orchidejko tam mu bude dobře,já vím že je to teď hodně čerstvé a bolí to na duší :cry: ,ale pro toho pejska je to určitě vysvobození :andel: posílám velké obejmutí :hug:
orchidejka píše:
aarnycek je v nebíčku už :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 14:08

IVUL9 on byl moje miminko :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,to nebyl jen pes u boudy,já ho měla uplně jako člena,ach joo,mi je na umřetííííííííííí :-? :-? :-? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí