Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte holky
,jsem zvědavá na vaše výsledky a hlavně testování
,ted jsem pracně uspala hafíky a jdu uklízet,páč tu mám bordel
,a s něma se vytírat nedá,protože mi jezdí po smetáku ![]()
Ahoj holky, ![]()
Kači ty nás napínáš,tak bude dneska ET nebo né ![]()
Leni,jak se cítíš,je to už lepší po tom bolestivém ET
Orchidejko tak co tom a jerry,já jsem z nich úplně hotová,jsou fakt krásní,hned bych brala aspoň jednoho mazlíka k sobě.Jaká byla dnešní noc,spala jsi?
orchi to je siesta
koukám že to zalomily všichni tři
máte je s papíry nebo bez?Já po nich koukala už loni a bez papírů stál 5000kč ach joooo ![]()
Už je to Ivi v pohodě.. v podstatě hned po tom, co ty svvorky dr.dal pryč byla úleva a už ani tak nic nebolelo.. jen prostě ten šok z té bolesti při tom zavádění.. to jsem rozdýchávala celý den.. Trošku pořád špiním, to mně dr.upozorňoval, hlavně po utrouši..
Jsem zvědavá na Katku, ale zřejmě hned valili do EF na ET, když vůbec nepíše.. Držím pěsti Kači a myslíme na teb!!!
![]()
Leni já si myslím že to špinění může být i z toho čípku když teda píšeš že ti to tam svorkoval,tak to je určitě to místo po těch svorkách podrážděné,tak hlavně teď odpočinkový režim,a ty jdeš v pondělí fakt do práce?
IVULI jeden stál 4000 a fenečky měli za 5000
Holky já s Kačkou mluvila,a snad se nebude zlobit,když to řeknu,tak jeli na transfér a pak určo napíše kolik jich měla
![]()
ahojte všechny,
ajak,tak mi MS ještě nedorazila,tak jsem z toho nervózní,už bych to vše chtěla mít za sebou.Ty si pícháš ty 3 ampule zvlášť?Já myslela,že se dá z nich udělat 1 injekce??A jak jinak snášíš Menopur?Ať se ti tvoří co nejlepší folíci s vajíčky.
Ahoj holky
Tak dnes ET vyrželi 3 babánci a 2 drahoušky jsme zavedli.
Jste moc hodné,že na mě myslíte
Já včera ani dnes jsem nebyla schopná ani dělat ani myslet.I manžel dnes musel volat do EF já se bála špatné zprávy.
Kači,super
takže máš dva bobánky v bříšku
a co ti řekl mudr.vydrželi by do toho pondělí?Ale i tak je dobře že je máš už u sebe,takže teď povinně klidový režim a válet se v posteli od rána do večera ![]()
ivulik123 píše:
Kači,super![]()
![]()
takže máš dva bobánky v bříšku
a co ti řekl mudr.vydrželi by do toho pondělí?Ale i tak je dobře že je máš už u sebe,takže teď povinně klidový režim a válet se v posteli od rána do večera
ahoj holky,
tak mám po laparce a větší bolest jsem teda nezažila
operoval mě dr. Jaroš, mám zvětšené vaječníky, udělal drilling, jinak vše ok - žádná endometrioza, děloha ok a vejcovody průchodné…teď se bojím zakašlat, jak to bolí
ale snad už to bude jenom lepší, na kontrolu do EF jdu v pátek v 11:30, tak kdybyste tam některá byla, můžeme pokecat ![]()
ahoj Káti,držím moc palečky,ať se Ježíšci drží mamči jako klíště a za 14 dní hlásíš,tak jako Leník,dvě krásné dálnice!!!!!!
A toho jednoho bobánka jste si nechali zamrazit?