CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
17.6.11 17:40

Ahoj Milu :mavam: ráda tě tady vidím.Ten třetí miláček se pomaleji vyvíjel a nebyl vhodný na zmrzlinku :cry:
Martinko,ale už máš po všem a je to O.K. :palec: Aspoň víš,že je vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.6.11 17:45

Katko,
díky, jsem ráda, že je jinak vše ok, ale bolest je příšerná - bolí mě i v krku, páč mě intubovali a při operaci jsem byla i zacévkovaná (četla jsem to ve zprávě)a tak mě bolí i čurání :zed:
moc gratuluju k ET, za dva týdny už nám budeš vkládat fotky testíků s //, hurá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
17.6.11 18:01
Jééé to by bylo nádherné mít tam // :dance: Cévkování bolí,to znám.Tak ať bolesti rychle odezní :hug:
Martina82 píše:
Katko,
díky, jsem ráda, že je jinak vše ok, ale bolest je příšerná - bolí mě i v krku, páč mě intubovali a při operaci jsem byla i zacévkovaná (četla jsem to ve zprávě)a tak mě bolí i čurání :zed:
moc gratuluju k ET, za dva týdny už nám budeš vkládat fotky testíků s //, hurá :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.6.11 20:33
ahoj,no teď to bolí,ale aspoň víš,že je vše ok!Paráda a huráá do boje,co??? :wink:
Martina82 píše:
ahoj holky,
tak mám po laparce a větší bolest jsem teda nezažila :poblion: operoval mě dr. Jaroš, mám zvětšené vaječníky, udělal drilling, jinak vše ok - žádná endometrioza, děloha ok a vejcovody průchodné…teď se bojím zakašlat, jak to bolí :pocitac: ale snad už to bude jenom lepší, na kontrolu do EF jdu v pátek v 11:30, tak kdybyste tam některá byla, můžeme pokecat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.6.11 20:56

Ahoj holky
Kati držím pěsti ať se bobánci drží :potlesk:
Marti doufám, že ti aspoň trochu pomohly moje rady a výsledek super neboj zítra už ti bude zas o něco lépe a za týden už ti budou vadit stehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.6.11 07:12

Kačuli.. včera jsem už neměla čas kuknout na net..
Moooccc držím pěsti, ať to jsou ti praví bobánci, krásně se u mamky v bříšku zavrtají a už nepustí!!!
kači, už jste uvožovali i o variantě, že by byly dvojčátka??? :palec: :dance: :mrgreen:
Já jdu za chvíli na nehty.. už se těším, už to potřebuji jako sůl.. Pak jdem na zahradu, oslavit manželovy narozky, tak se tu moc neukážu, tak papa a krásnou sobotu všem!!!
Holky, jsem nějaká unavená a kdybych mohla, spím pořád.. spodek je už dobrý, už nešpiním.. jen to večerní zavádění utrouše.. nemám to ráda!!! :-?
Ale aspoň že to není jako ve Fertimedu 2-2-2 a všechny zavádět, to nevím, jak bych pak v práci zvládla.. :think:
Tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.6.11 07:14

Ahojky Milu, taky tě zdravím!!!
prosím tě, za jak dlouho jsi testovala po tom prvním ET ze z minimálky? nebo jsi rovnou dostala MS???
Děkuju a papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 11:37

Leni,zatím nad dvojčátkama neuvažuji.Myslím na ně jak jsou teď v bříšku to ano,dokonce si s nima povídám.Já utroš zavádím 2-0-2 pač jezdím hodně autem a nebyla jsem si jistá co by to se mnou dělalo :nevim: No jinak Leniku mluvili o tobě v EF.Že ti musel dát do svorek nebo co čípek.Že to určitě bolelo,já ET ani necítila,ještě jsem se ptala jestli mi něco dělá :mrgreen: .Tak pěkně oslavte a moc to nepřeháněj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.6.11 11:39

dobré ránko všem :-P :-P :-P

MARTI gratulujuu k dobrému výsledku z laparky a já neměla po laparce bolesti,ale trápily mě plyny :oops: :oops: :oops: ,ale hoodně to jsem myslela,že budu od bolesti explodovat :lol:

LENI ty i polykáš utroš????to si z toho KO :wink: ,já zaváděla všechny to nejde cítit pak tak unava

Jinak dva roštáky mi vzali dneska neteře ven,tak mám klíííííííííííd :mrgreen: ,ale jsou to moji miláčci :srdce: :srdce: ,i když po pejskov je mi pořád smutno a pár krát za den si ještě popláču :cry: ,ale je v nebíčku s naším miminkem,tak se ohlídají :andel: :andel: a snád nám brzo už pošlou mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 12:02

Ahoj orchidejko :mavam: To máš doma fakt jak dvojčátka.No já z důvodu únavy,jsem raději začala zavádět utroš.Jinak mě celkem pobolívá podbřišek,tak nevím jestli jsou to ještě nějaké dozvuky po OPU.I sestra mi po punkci říkala,že jsem dost bledá,no nebylo mi dobře.
Jasně,že ti je ještě smutno,je to čerstvé.Uvidíš pošlou ti modré z nebe ani se nenaděješ :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.6.11 19:28
Katka1311 píše:
Leni,zatím nad dvojčátkama neuvažuji.Myslím na ně jak jsou teď v bříšku to ano,dokonce si s nima povídám.Já utroš zavádím 2-0-2 pač jezdím hodně autem a nebyla jsem si jistá co by to se mnou dělalo :nevim: No jinak Leniku mluvili o tobě v EF.Že ti musel dát do svorek nebo co čípek.Že to určitě bolelo,já ET ani necítila,ještě jsem se ptala jestli mi něco dělá :mrgreen: .Tak pěkně oslavte a moc to nepřeháněj!!!

Kači, to se jako Dr. bavil o mně??? nebo kdo to říkal??? 8-o 8-o 8-o
Byla to šílená bolest :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.6.11 19:38

Neee,holky se ptaly jestli si mají vzít vložku a sestra říkala,že ve středu na ET měli paní co jí museli dělat to a to a určitě to bylo bolestivé a vložku si raději vzít.Jinak nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.6.11 08:15

dobré ránko zlatíčka :-P :-P :-P ,dneska je přííííííííííííííšerná kosa 8-o ,10st jsme měli na teploměru :zed: ,my tady dneska máme posvícení,ale není nálada na nějaké slavení,tak jsme s manžou nikoho nezvali tentokrát a navíc,násmamka pozvalana oběd,takže dneska vegeeeeeeeeeeet :dance: ,hezkou neděli přeji všem :-P :-P :-P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.6.11 09:06
ahoj,já jsem už začala 7dmý den,nevydržela jsem.Ms jsem dostala až po tom,co jsem za 16 dní dostala ms po vysazení utrouše.
Lenik1 píše:
Ahojky Milu, taky tě zdravím!!!
prosím tě, za jak dlouho jsi testovala po tom prvním ET ze z minimálky? nebo jsi rovnou dostala MS???
Děkuju a papa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.6.11 09:17

LENI den punkce je den 0 a od dalšího dne počítej 1DPO a dál,a na testíku podle zkušeností ,by měl být dušík na 11DPO,takže 11dní po punkci,takže nepočítej dny po ET,protože někdo má ET po 48hodinách a někdo po 6ti dnech,takže vždy od punkce a já u těhu mělana 10DPO dušíka na mamatesu10 :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí