CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
23.6.11 11:08

Katuško,
jo jo mám nervy jsem v práci a mám dneska fofr docela,ale stejně na to myslím,ale furt lepší než bych byla doma sama :-( no taky jsem včera říkala manželovi,že tam zavolá on,ale taky nemá odvahu,tak to si zbyde zase na mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 12:10
Orchidejko,tak já se z toho po.....Já myslela že jsi od někud z Ostravy.Tož do Opavy to mám coby kamenem dohodím,no já vůůůůl :cert:Kdybych to věděla že tam bude,tak bych si sním dala taky schůzku.Já byla v Opavě u léčitele Novaka znáš ho?On je v Kateřinkách
orchidejka píše:
LENI ne né on jezdí po republice a včera byl u nás v Opavě :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 12:16
Leni na ten vstupní pohovor(který je zdarma na rozdíl od jiných CARU),můžeš jít klidně sama,já tam byla taky sama,máme stejné chlapy,a ten můj už musel absolvovat vstupní pohovor ve Fertimedu,takže jsem tušila co to obnáší a šla bez něj,bylo to tak lepší,na lístek jsem si napsala nějaké dotazy předem,přinesla ten vyplněný dotazník a supr hodinová konzulatace.Probrali jsme vše a Jaroš i naznačil jak budeme postupovat dál,takže kdyby manžel fakt nechtěl tak můžeš dovést i sperma na spermiogram.
Lenka72 píše:
Kati, ani ne.. ale poslední dobou má dost služebek a cestování. Ono to je skoro vždy, když jsem už pevně rozhodnuta, že ho postrčím na to spermio.
Už jsme o tom sice mluvili, ale stále mám pocit, že ho nechci do něčeho nutit.. On je takový ten typický chlap, který se tak trochu bojí doktorů a sám tam nepůjde ani zanic!! :mrgreen: Takže skloubit to tak, abychom se oba domluvili, na to si musíme vzít dovču. Pracovně to prostě nevychází. :think:
A taky mám hrůzu z toho, že jak uvidí tolik lidí, tak se otočí a řekne, že tam nebude čekat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 12:19

Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama :mrgreen: .Sestra dala kádinku :-P ,manža šikovný doma a já vezla spermijky do EF sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 12:20

Orchidejko,tak Arniku v Opavě znám velice dobře,co já už od nich vyzkoušela bylinek :lol: .Naposledy jsem měla od moc hodné sestřičky ke které jsem chodila cvičit Mojžíšovou napsanou směs bylin přímo od paní Mojžíšové,tak jsem jim tam dala seznam,nechala tam 500kč a šla domů z obrovským pytlíkem bylin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 12:23
No my jsme to sperma dávali až tam v EF,ale pro manžu to byl opravdu velký problém,prostě to nešlo :oops: my už měli s tímhle problém i ve Fertimedu já měla jít na IUI měla už jsem píchnutý pregnyl,a manža že nic nemá :zed: ve mě by se krve nedořezal.Tak za sestrou,ona že to chápe :oops: asi nejsme jediní a šli jsme nahoru do ubytovacíh pokojů :hug: a pak to už teda šlo no :wink:
Katka1311 píše:
Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama :mrgreen: .Sestra dala kádinku :-P ,manža šikovný doma a já vezla spermijky do EF sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 12:25

Ivul, :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 13:46

Kati, opravdu???!!!! 8-o 8-o 8-o
Mi řekla sestřička, že sperma musí přivézt manža, že musí podepsat prohlášení, že je vzorek jeho!!!
Kdy to bylo?? Nemůže to být nějaké nové nařízení??
Pokud by to bylo takhle, tak asi nebude problém. Vzorek bychom „odebrali“ doma a já bych tam s ním zajela a zároveň udělala pohovor. :think:
Ale taky mi řekla, že manža musí jít na odběry krve.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 13:48

Leni,já jsem si tohle zařídala po tom pohovoru,domů jsem dostala zkumavku na vzorek,papír na podepsaní,ale manža se nakonec rozhodl že dá vzorek až tam,ale opravdu to jde,my tam byli v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 13:49

Ivuli, jsem ráda, žes toto napsala takhle otevřeně!! :hug: :hug: :hug: :hug: U nás to bude úúúúpně stejně!!!!!!!! A proto si i myslím, že tam manža moc nechce.. :oops:

ivulik123 píše:
No my jsme to sperma dávali až tam v EF,ale pro manžu to byl opravdu velký problém,prostě to nešlo :oops: my už měli s tímhle problém i ve Fertimedu já měla jít na IUI měla už jsem píchnutý pregnyl,a manža že nic nemá :zed: ve mě by se krve nedořezal.Tak za sestrou,ona že to chápe :oops: asi nejsme jediní a šli jsme nahoru do ubytovacíh pokojů :hug: a pak to už teda šlo no :wink:
Katka1311 píše:
Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama :mrgreen: .Sestra dala kádinku :-P ,manža šikovný doma a já vezla spermijky do EF sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 13:51

Děvčátka, udělaly jste mi takovou radost!!!! :hug: :hug: :hug:
Tak já to proberu o víkendu doma a příští týden se objednám do Cinestaru na pohovor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 13:57

hmmm,no já to tak vidím že ode dneška se bude jmenovat EUROFERTIL :mrgreen: CINESTAR to zní hnedka líp že jo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 14:44

Leni my jsme tam dávali vzorek v dubnu.A nebyl žádný problém.Zaplatila jsem 230,–nebo kolik to bylo už nevím.Doma si manža vykonal potřebu :mrgreen: a já to tam odvezla ale musíš to tam odvézt do 45 min.Jo a manža to podepsal a bylo.
Eurofertil Cinestar,mohli by tam pouštět nějaké filmy když se tam tak dlouho čeká :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
23.6.11 15:34

jo filmy to by šlo souhlásím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 15:35

No a ne aspoň by to fakt rychleji utíkalo :-P .Na zítra budu Andrejko na tebe moc myslet :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí