Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černá vdova
25.5.18 09:59
@Saulus píše:
Tak to je ovsem pouze jeji predstava ci interpretace toho, co se deje. A co kdyz to tak neni? Sama pise, ze ji roky dela „problemy“. Jakeho charakteru jsou ty problemy? Treba nechce platit alimenry a chce deti do pece? Alespon stridave? :lol:

To je jasný. Zakladatelka ho určitě provokuje, dává mu děti málo nebo vůbec, dělá obstrukce a maří mu příležitost pečovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
25.5.18 11:28
@Černá vdova píše:
To je jasný. Zakladatelka ho určitě provokuje, dává mu děti málo nebo vůbec, dělá obstrukce a maří mu příležitost pečovat. ;)

Urcite. Jsem rad zes to konecne pochopila :lol:

• Citovat
  • Upravit
32682
25.5.18 11:59
@Saulus píše:
A co takova matka, která je financne zabezpecuje jen a pouze prostřednictvím vymozenych alimentu je v peci mít má?
Upozornuji, ze pisu zcela akademicky. Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…

To ze neplatil vyzivne muze mit tisic a jeden duvod. To ze nechtel, je tvoje cista fabulace (i kdyz asi nejpravdepodobnejsi).Stejne tak mu mohli napalit vysoke vyzivne a diky stresu z toho, ze ho zena opustila prisel o zamestnani(treba zase moje fabulace). Tech moznosti je mnoho a to, ze ma exekuci na minule vyzivne z nej nemusi delat zakonite spatneho otce. Jen spatneho plátce…

Kdyz to prevedu ad absurdum, tak mne odejde zena,vezme mi deti, diky dobremu prijmu mi napali vysoke alimenty. Protoze mi brani ve styku, nedejboze ockuje deti proti mne (protoze co ONA chudinka by si doma pocala bez deti) se mi otoci zivot vzhuru nohama. A najednou jsem bez prace a mam vyzivne vyssi nez prijem. Vzhledem k tomu, ze jsem nezaměstnaný, tak nedostanu pujcku, za chvili prodavat neni co. Soudy maji svou rychlost, vyzivne posilat musim, spotrebovane se nevraci. Skoncim v exekuci na vyzivne. Nasledne je treba i snizeno, ale je mi exekucne strhavan dluh za zminovane obdobi.
Opravdu jsem tak spatny otec, kteremu maji byt omezena ma rodičovská prava?
To co jsem napsal je jen mozny pribeh, realita bude asi o dost prostsi. Nicmene uz v tom textu vidim naznaky „co JA budu delat“, dcera nechce „ale nevi proc“…

Já jsem tak dojatá. Korunu bych tomu chudákovi normálně dala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
25.5.18 12:00
@Černá vdova píše:
To je jasný. Zakladatelka ho určitě provokuje, dává mu děti málo nebo vůbec, dělá obstrukce a maří mu příležitost pečovat. ;)

Simtě…jak tě vůbec mohlo napadnout, že by to mohlo být jinak. :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
25.5.18 12:06
@Sworley píše:
Já jsem tak dojatá. Korunu bych tomu chudákovi normálně dala. :srdce:

Ja myslim ze koruna je malo.. Ja navrhuji dat mu deti do pece a posilat mu na ne tucne vyzivne, kdyz je chudak v exekucich.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
41603
25.5.18 12:10
@Saulus píše:
A co takova matka, která je financne zabezpecuje jen a pouze prostřednictvím vymozenych alimentu je v peci mít má?
Upozornuji, ze pisu zcela akademicky. Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…

To ze neplatil vyzivne muze mit tisic a jeden duvod. To ze nechtel, je tvoje cista fabulace (i kdyz asi nejpravdepodobnejsi). Stejne tak mu mohli napalit vysoke vyzivne a diky stresu z toho, ze ho zena opustila prisel o zamestnani (treba zase moje fabulace). Tech moznosti je mnoho a to, ze ma exekuci na minule vyzivne z nej nemusi delat zakonite spatneho otce. Jen spatneho plátce…

Kdyz to prevedu ad absurdum, tak mne odejde zena, vezme mi deti, diky dobremu prijmu mi napali vysoke alimenty. Protoze mi brani ve styku, nedejboze ockuje deti proti mne (protoze co ONA chudinka by si doma pocala bez deti) se mi otoci zivot vzhuru nohama. A najednou jsem bez prace a mam vyzivne vyssi nez prijem. Vzhledem k tomu, ze jsem nezaměstnaný, tak nedostanu pujcku, za chvili prodavat neni co. Soudy maji svou rychlost, vyzivne posilat musim, spotrebovane se nevraci. Skoncim v exekuci na vyzivne. Nasledne je treba i snizeno, ale je mi exekucne strhavan dluh za zminovane obdobi.

Opravdu jsem tak spatny otec, kteremu maji byt omezena ma rodičovská prava?

To co jsem napsal je jen mozny pribeh, realita bude asi o dost prostsi. Nicmene uz v tom textu vidim naznaky „co JA budu delat“, dcera nechce „ale nevi proc“…

zase jen nějaký balast a fabulace…dost v tom poznávám tvůj příběh a trápení, chápu, že tě to trápí, ale není ti trochu blbý tím totálně zahltit diskuzi někoho jiného? Zakladatelka popsala svoji situaci a ty rozjíždíš opět ty svoje konstrukce „co kdyby“...……….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:10
@Sworley píše:
Simtě…jak tě vůbec mohlo napadnout, že by to mohlo být jinak. :roll: :jazyk:

Jsem jen slabá žena na svět se dívám přes růžovoučké brejličky :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 12:11
@Keyllah píše:
zase jen nějaký balast a fabulace…dost v tom poznávám tvůj příběh a trápení, chápu, že tě to trápí, ale není ti trochu blbý tím totálně zahltit diskuzi někoho jiného? Zakladatelka popsala svoji situaci a ty rozjíždíš opět ty svoje konstrukce „co kdyby“...……….

Není mu to blbý a ještě se pak bude hádat, že on nic takového nikdy nenapsal :P.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
@Sworley píše:
Simtě…jak tě vůbec mohlo napadnout, že by to mohlo být jinak. :roll: :jazyk:

To byla ironie :*.

• Citovat
  • Upravit
8397
@Saulus píše:
Ja myslim ze koruna je malo.. Ja navrhuji dat mu deti do pece a posilat mu na ne tucne vyzivne, kdyz je chudak v exekucich.. :kytka:

Založ pro něj transparentní konto. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:12
@Sworley píše:
Já jsem tak dojatá. Korunu bych tomu chudákovi normálně dala. :srdce:

Já bych mu upekla chleba a koupila kousek šunky ;).

• Citovat
  • Upravit
8397
25.5.18 12:13
@Černá vdova píše:
Není mu to blbý a ještě se pak bude hádat, že on nic takového nikdy nenapsal :P.
…a že máš teda vyhledat, kde to jako psal…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:13
@botl píše:
Založ pro něj transparentní konto. :pankac:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
41603
25.5.18 12:14
@Černá vdova píše:
Není mu to blbý a ještě se pak bude hádat, že on nic takového nikdy nenapsal :P.

když ono to pak není už ani zábavný…zakladatelka chce něco řešit a místo toho dojde ke slovnímu exibicionismu někoho dalšího, který si to ještě přibarví, upraví a za chvilku se řeší něco úplně jiného, co s fakty od zakladatelky není nic moc společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:14
**@Černá vdova píše:
Já bych mu upekla chleba a koupila kousek šunky ;).

to nedělej, co kdyby to byl celiatik a vegetarian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria