Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak jo, tak zůstaň ukřivdená v roli obětí, když nic nejde. To, ze nemá rád tebe, jako dospělá zpracuješ. Ale že píšeš, ze nemá rád ani vlastní deti, a místo, abys kopla do vrtule, tak porad fňukáš, je dost smutné. Jen ty děti si to opravdu nezaslouží.
@KáťaKašpi Nemínila jsem to tak, že si ty peníze nezaslouží. Jen že ne každý umí tak zarobit a ne každý se bez řečí podělí, byť s vlastní ženou, jak vidno.
@Anonymní píše: Více
Kašli na ně, je to tvůj život. Jasně že navenek vůj chlap působí jako starostlivej živitel rodiny že? Tak se těch chytrolínů zeptej, jestli mají pro pět lidí stejnou částku jako ty, a ještě poslouchaj kecy o náročnosti.
@PaníBovaryová píše: Více
A kdy to bylo a živila jsi k tomu ještě 3 další dečka?
Asi ne, co?
@WhiteCrow píše: Více
To ale neni 50Kc na den. Je to vic, protoze to doplaci z dlouhodobejsich uspor a daru.
@PaníBovaryová píše: Více
No tak jaký má teda měsíční příjem celkově? Já čtu v původním příspěvku jen to, že má 7,5k příjem, nic o tom že zbytek dotuje z úspor. To měla napsat rovnou, tohle tu důvěryhodnost ještě snižuje.
@KáťaKašpi píše: Více
A tahle informace je zakladatelce k čemu??? Tak hlavně, že ví ona i my všichni, že máš báječnýho chlapa. Děkujeme za informaci
Tak k životu toho moc člověk nepotřebuje že jo. Nevím jestli to zakladatelka nepsala, ale počítám že brambory, zeleninu, vejce ad mají svoje?
Dávej si pozor na to, aby si v manželství nevzal půjčky všude možně bez tvého vědomí, pak bys polovinu splácela i ty (i když by si reálně nechal peníze všechny pro sebe).
@Apolena05 ptala se zda je divná ona nebo její manžel, popsala jsem pouze situaci jak to funguje u nás a tudíž je divný její manžel. Potažmo i ona když si nechá roky takhle kálet na hlavu ![]()
Sry, ale jsi dost odtržená od reality a vidíš hlavně svou bublinu.
Když nechceš zakladatelce pomoct a pořád jí jen předhazuješ, že kecá, tak to tu prostě nečti.
To, že kecá, už má doma denně dlouhodobě na talíři. Nepotřebuje to ještě od tebe.
@Rosebery píše: Více
Prosím tě, napiš mi, jak se uživí 4 lidi za 7,5k měsíčně. To si ráda počtu ![]()
@normalni zena píše: Více
Nemovitosti nejsou pod firmou. Jsou v SJM. Z jedné bylo DPH přes milion, z druhé o něco méně. Oproti tomu 4 tis. za dětské přídavky je směšné.
@KáťaKašpi píše: Více
V manželství nikdo nikomu nic nedava
Pokud je SJM, penize jsou spolecne a přesouvají se podle toho, kdo co plati.
Ja treba po porodu posilala penize manzelovi, protoze jsem mela platby nula a vse zarizoval on.