Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Cas nevratis, uz se to proste stalo. Budoucnost ale zmenit muzes.
Kdyz mu vidis do penez. Bude mit z ceho platit aliky? Nepriznava vse, nebo je to podnikani opravdu tak spatne?
Zkuste se obratit i na nějakou sociální a občanskou poradnu, které poskytují právní a sociální pomoc a poradenství zdarma - např Centrum sociálních služeb. Souhlasím s ostatními, že byste se měla svěřit rodině, i když samozřejmě zaleží na jejich možnostech pomoci. Držím vám i dětem palce.
Já jsem momentálně doma zadarmo, čekám na posouzení příspěvku na péči na nejmladšího, mám výživné na starší děti dohromady 8500 a z toho platím plyn a elektřinu. Nemůžu ani na brigádu, ani nic, muž mi dává 15 tisíc týdne a platí nájem a telefony. Já z těch peněz od něj platím jídlo, drogerii, oblečení nebo co je prostě potřeba, co zbyde dávám bokem a on mi dá další peníze a nikdy neřekl ani slovo že musí všechno táhnout sám nebo že jsem třeba utratila moc. Tvého muže nechápu a rozhodně bych s tím nesouhlasila. Asi bych s ním za takových podmínek nebyla. Ale to jste si měli vykomunikovat mnohem dřív
Jestli chceš opravdu změnu, začni dnes jednat podle konkrétních rad, co napsala Lucy75.
Je zbytečný pořád dokola blekotat o tom, že jsi byla blbá, věřila mu a blá, blá. To už jsi tu napsala 1000×.
Zvedni ten zadek a začni dělat, nejen kecat a omluvat to, že jsi tam, kde jsi.
Z toho bodu vyjdi, je zbytečný dokola mlet o tom, že jsi teda v prd.eli, protože LÁSKA.
Začni podnikat konkrétní kroky.
Lucy ti to podala jako na talíři. Máš od ní popsané vše konkrétně. Tak se toho chytni a dělej. Teď máš jedinečnou možnost, když mají děti prázdniny a nejmladší ještě nenastoupil do školky.
P. S. Netušila jsem, že čočky vyjdou levněji než diotrické brýle.
Příspěvek upraven 10.07.26 v 09:35
nezmění se, místo popela na hlavu začni konat… tímhle jen prodlužuješ agonii… děti to vnímají… a tvé sebevědomí bude nižší a nižší… věř mi.. přečti si pořádně, co ti píšu, víckrát… připusť si to, co čteš… tu možnost vážně odejít… změna musí nastat nejdřív ve tvé hlavě, u něj nenastane. Viděla jsem to mockrát. A nebudu tě strašit tím, že začne vyhrožovat a dělat ti pakárnu.. Bude, ale to zvládneš, když budeš ROZHODNUTÁ. a to zatím bohužel nejsi
víš, jak dopadá pomalu vařená žába, že…
@KáťaKašpi píše: Více
A to sem píšeš proč? Chceš ji zdeptat ještě víc, než je, nebo se jenom přitrouble chlubíš? Jsi fakt tak zlá?
@Livius Titus píšu to proto, že jsou i chlapi, co se o rodinu starají a nekoukaji jen na sebe, co je na tom zlého?
@Nevšední… píše: Více
Jenže takove hospodareni nemá budoucnost pokud chteji dite. A jak tedy zijes ty, pokud ti to projde tak fajn?
@Rosebery nevyjdou, ale člověk jednodušeji ušetří 1600 na čočky nebo řekne mamce, mami kup mi prosím k narozkám čočky než někde vyčarovat 5-6000 naráz 🤷🏻♀️ jo melu o tom protože mě to strašně mrzí, to že jsem mu to dovolila, to že nemám koule na to říct to doma, to že si to nechávám všechno pro sebe. Zvládám se jenom litovat, ale skutek utek. Jo seberu se a s prací se začnu zařizovat podle sebe.
@Livius Titus nebrala bych to ve zlém, motivem dle mne bylo ukázat, jak to jde a funguje jinde… že je prostě normální, že se muž finančně podílí více, když je žena na rodičáku.. Mám silné obavy, že takhle zakladatelka pojede jako kolovrátek a ani tu tiskárnu pro tisk kalkulace výživného nezapne
přitom mám jasnou zkušenost, že jak chlap vidí černé na bílém čísla, docvakne mu, že je fakt zle. Tenhle sobec má zakladatelku zatím úplně a totálně na háku, líp se lidi chovají ke svým psům, než on k ní.
@Lucy75 píše: Více
Ale to samozřejmě vím, každopádně ta částka s čím musí vyžít je úplně nereálná, a proto tenhle příspěvek naprosto ztrácí na kredibilitě ![]()
obroučky na vintedu seženeš do 500, skla obyčejná v optice… hele, fakt se přestaň litovat a zapni aspoň tu tiskárnu. Jdu pryč, jinak si už sedím na rukách…
@WhiteCrow píše: Více
je extrémně hraniční, ale není nereálná… ona je doma, může obden navařit jídla typu buřtguláš-čočka-bramboračka… proto píšu, že jde o živoření a otroctví.. ale může si za to sama.
@Lucy75 asi tak no, kdybych chtěla byt zlá, napíšu něco úplně jiného co si o tom myslím ![]()