Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.26 14:08
@Lucy75 píše: Více

Je zlatej. Ale dokonali nejsme ani jeden ;)

• Citovat
  • Upravit
3703
13.7.26 14:41

Kamarádka si v manželské krizi pořídili 3. dítě. Samozřejmě i tak chlap od poměrně malých dětí (a ji zatím na RD) odešel k milence, kterou tedy měl nějaký pátek. Ji nechal i s těmi dětmi nějakou dobu bydlet ve společném baráku na který platil nemalou hypotéku. Milenka měla nějaké vlastní děti ve střídavé péči. Nakonec se ex manžel i s milenkou nastěhoval zpátky do baráku a kamarádka se odstěhovala do podnájmu. Našla si tedy pak někde chlapa v zaměstnání - byla hezká ženská a vzdělaná a co vím je spokojená. Jestli tomu chlapovi vydržel vztah s milenkou a jejími dětmi netuším. S vlastními dětmi to tuším asi moc nefunguje - to nejstarší mu v té době nemohlo odpustit, že odešel. Jak ostatní 2 nevím. To jedno bylo ve věku batolete.
Kamarádka tedy měla kliku v poměrně normálním chlapovi co ji dal nějaké prachy do začátku (nevím kolik) a nějakou dobu je nechal bydlet v tom baráku. O děti se, co vím, poměrně zajímal, ale jak v reálu to fungovalo nevím. Když spolu byli tak jako otec fungoval ok, to jsem je vídala i dohromady.
A tedy ona měla dobře placenou práci kam se po té 3. RD vracela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria