Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prelesta píše: Více
ale to je jedno, ale proč mezi dětmi nepracovala? pokud umí vést účetnictví manželovi zadarmo a švagrovi za tisícovku
tak by mohla účetnictví takhle vést třeba 5-10 dalším OSVČ, ze peníze a doma
@Zvedava1 píše: Více
no, ale to zakladatelka ví nejmíň 10 let, že ji nemá rád, ani děti
ale v podstatě má pravdu, biologii nepřečuráš, a každý lékař ti řekne, že nejlepší věk pro těhotenství je 18-24 let, čistě medicínsky
nijak, s ním nehne, musí buď něco jinak dělat ona, nebo se s tím celým smířit, on bude pořád stejný, a až zestárne, bude ještě horší
@33-55 píše: Více
to mě také zarazilo, ona mu dělá účetnictví a neví, že peníze „firmy“ a peníze rodiny jsou „jiné“ peníze, nelze to směšovat, tak se fakt nepodniká
Ona nemůže změnit někoho, kdo nic měnit nechce (sebe ani prostředí). Taky proč by to po 12 letech dělal. Ona se doprošuje, a on se jí směje do obličeje. Psala jsem min 3×, že se má obrátit na bezplatné neziskovy a začít řešit, jaký bude plán (neradila jsem jí sbalit kufry a jí), ona píše pořád dokola: nejdřív si najdu práci, pak našetřím na právníka. Už teď padá na hústa, ale chce dělat kurz na AP a nebo pracovat výhradně z domova. A když jí teď údajně nevzali dítě do školky s ABMK (což je velmi divné), tak proč by jí ho měli vzít za rok, proč to za rok bude jiné? A k těm dětem. Psala, že nejdříve měla 2 dcery, ale pro manžela byly vzduch. Tak si pořídila 3, syna, a je to stejně jedno. Tohle prostě není standardní chování. Manžel nic nedělal a dělat nebude. Jediná šance, jak se z toho vysvobodit je poradit se s těmi, co tomu rozumí. A hlavně to říct rodičům, kteří by ji měli být podporou.
@Lojzísek píše: Více
No přece když ho furt tak milovala, a chtěla mu dopřát toho chlapečka", a kdyby 3. dítě byla holka, tak kolik by jich ještě za každé 4 roky porodila?
a přesně - pokud by to bylo pravdivé, dávno by ho prokoukla, že takhle fakt ne
@Dahlia0409 píše: Více
jo, máš pravdu, já jsem brala, že nejstarší má 12, když je zakladatelka 12 let na rodičáku, jo má 4 roky,
a teď ho teda nevzali do školky, protože ABKM
, ale příští rok bude předškolák, tak to ho už vzít musí
Příspěvek upraven 11.07.26 v 19:14
@stinga píše: Více
To je mi taky divné. Vždyť mohla rozhodit sítě, když dělá ty drobnozemědělce, po známosti se poptat, nechceš dělat účetnictví, nahodit počáteční ceny třeba níž, než konkurence, oni ti zemědělci na pořádek a papíry moc nejsou, tak nejdřív zkusit jen daně, pak přidat všechno a byt pečlivá a spolehlivá s mohla mít přivýdělek z domu.
Místo toho výmluvy typu, že dítě na ni visí, že nemá pořádný notebook a slabý internet a musí vařit…a pak se divit, že chlap ji bere jako inventář kuchyně.
To jsou ženské tak blbé, že těhotní do aleluja, jen aby porodily páníčkovi kluka?
Já mluvím o tom, že někdo o těch lidech neví nic, a napíše, že jsou neplodné proto, že nerodily hned ve 20. Asi s nimi žije.
Když to nechápe ten chlap, tak účetní by měla.
ale tak ona to vůbec nemyslela, a zase – ono z biologického hlediska to tak je