Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prelesta píše: Více
když jí holky psaly, že byla 12 let na rodičáku, tak to nijak nerozporovala, prostě je to vylhaná diskuse,
a proč teda podle tebe pořád píše, že mu dělala účto 12 let? kdyby byla přitom i v práci, tak je to irelevantní údaj, jelikož tehdy by měla vlastní příjem
Příspěvek upraven 11.07.26 v 17:13
@stinga píše: Více
Takový soukromý zemědělec, to je pár dokladů za měsíc. To zvládne po večerech.
@arinecka píše: Více
Ze tady chlap zaveli, ze je treba syn a hned se jde tehotnet, i kdyz doma jeden velky pruser. A i to, ze proste si to naplanujou po 4 letech, aby jako nemusela pracovat. Jo, prijde mi to nespravedlive.
@Tarena píše: VíceŽivot není spravedlivý
Jak jsem doplnila editem, spíš to asi psala, aby ukázala, jak se k ní manžel chová. Nepsala to ve smyslu, že už tehdy nepracovala.
dobře
i kdyby v tomhle nelhala, tak lhala o dobytku a zvířetech, respektive to několikrát měnila, a pak také několikrát měnila ty částky, ze kterých vlastně žije,
a děti s ABKM běžně do školky chodí, akorát rodiče musí dodat vlastní jídlo, což pro to dítě beztak musí vařit zvlášť
ona mu dovolila, aby se k ní takhle choval, teď už je v tom zamotaná, ale on se tak choval od začátku,
inteligentní hezká účetní si nabrnkne burana zemědělce a nechá sebou orat a vláčit? no dobrá slovní hříčka, to zemědělec umí
@Tarena píše: Více
Jako nedobrovolně bezdětná ti můžu říct, že je asi tak tisíc věcí, co mě štvou víc, než tady zakladatelka s jejími třemi dětmi, které chtěla a miluje, a na které jí stačil jediný otec. A to i za předpokladu, že rodičáky byly dlouhé a dotyčný otec tak trochu pitomec.
@yumyumky píše: Více
Tak vzdy muze byt hur, jen je mi proste lito deti. A jo vim, taky muze byt hur, nikdo je nemlati a hlad nemaji.
@Tarena píše: Více
Ono je to taky otázka priorit. Tím neříkám, že je to tak u všech Tvých přátel, ale často tady čtu, že si má člověk nejdřív užít, cestovat, budovat kariéru… Že na děti je času dost.
No, tak zdejší diskuze ukazují, že tomu tak vždycky není. Možná, že kdyby se Tvé kamarádky začaly snažit po dvacítce nebo hned po VŠ, že by to třeba, alespoň u některých, bylo taky jiné. Některé si mohou početí „blokovat“ paradoxně i tím, že musejí mít všechno přesně nalajnované, spočítané, dokonalé… A někde tomu holt brání i zdravotní věci, ty mohou být samozřejmě v každém věku.
Tak třeba je taky hezkej, umí to, dobře manipuluje… Zakladatelka asi nejdřív přehlížela varovné signály, měla „růžové brýle“ a pak už se vezla. Vždyť není ani první ani poslední…
Neznám osobně žádnou ženu, která je doma 12 let, a k tomu v kuse. A nejenom kvůli penězům. A jak donutím manžela, aby se podílel na domacnosti a výchově detí? Nedělám si s ním x dětí, když vidím, že se nazapojuje ani u toho prvního. O finančním rozdělení společných peněz nemluvě. Tolik k tvým otázkám.