Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78395
11.7.26 17:12
@Prelesta píše: Více

když jí holky psaly, že byla 12 let na rodičáku, tak to nijak nerozporovala, prostě je to vylhaná diskuse,
a proč teda podle tebe pořád píše, že mu dělala účto 12 let? kdyby byla přitom i v práci, tak je to irelevantní údaj, jelikož tehdy by měla vlastní příjem

Příspěvek upraven 11.07.26 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22282
11.7.26 17:12
@stinga píše: Více

Takový soukromý zemědělec, to je pár dokladů za měsíc. To zvládne po večerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
11.7.26 17:13
@mado píše: Více

tím hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
11.7.26 17:14
@arinecka píše: Více

Ze tady chlap zaveli, ze je treba syn a hned se jde tehotnet, i kdyz doma jeden velky pruser. A i to, ze proste si to naplanujou po 4 letech, aby jako nemusela pracovat. Jo, prijde mi to nespravedlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3898
11.7.26 17:15
@Tarena píše: Více
Život není spravedlivý :) Tohle ale není moc relevantní, že někdo štěstí má a jiný ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.7.26 17:16

Jak jsem doplnila editem, spíš to asi psala, aby ukázala, jak se k ní manžel chová. Nepsala to ve smyslu, že už tehdy nepracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
11.7.26 17:16
@WhiteCrow píše: Více

Ja vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
11.7.26 17:18

dobře :palec: i kdyby v tomhle nelhala, tak lhala o dobytku a zvířetech, respektive to několikrát měnila, a pak také několikrát měnila ty částky, ze kterých vlastně žije,
a děti s ABKM běžně do školky chodí, akorát rodiče musí dodat vlastní jídlo, což pro to dítě beztak musí vařit zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
11.7.26 17:20

ona mu dovolila, aby se k ní takhle choval, teď už je v tom zamotaná, ale on se tak choval od začátku,
inteligentní hezká účetní si nabrnkne burana zemědělce a nechá sebou orat a vláčit? no dobrá slovní hříčka, to zemědělec umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.26 17:23

Jako nedobrovolně bezdětná ti můžu říct, že je asi tak tisíc věcí, co mě štvou víc, než tady zakladatelka s jejími třemi dětmi, které chtěla a miluje, a na které jí stačil jediný otec. A to i za předpokladu, že rodičáky byly dlouhé a dotyčný otec tak trochu pitomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
11.7.26 17:27
@yumyumky píše: Více

Tak vzdy muze byt hur, jen je mi proste lito deti. A jo vim, taky muze byt hur, nikdo je nemlati a hlad nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.7.26 17:33

Ono je to taky otázka priorit. Tím neříkám, že je to tak u všech Tvých přátel, ale často tady čtu, že si má člověk nejdřív užít, cestovat, budovat kariéru… Že na děti je času dost. :think: No, tak zdejší diskuze ukazují, že tomu tak vždycky není. Možná, že kdyby se Tvé kamarádky začaly snažit po dvacítce nebo hned po VŠ, že by to třeba, alespoň u některých, bylo taky jiné. Některé si mohou početí „blokovat“ paradoxně i tím, že musejí mít všechno přesně nalajnované, spočítané, dokonalé… A někde tomu holt brání i zdravotní věci, ty mohou být samozřejmě v každém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.7.26 17:41

Tak třeba je taky hezkej, umí to, dobře manipuluje… Zakladatelka asi nejdřív přehlížela varovné signály, měla „růžové brýle“ a pak už se vezla. Vždyť není ani první ani poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11073
11.7.26 17:47

Ja si predstavuji Premysla orace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1050
11.7.26 18:01

Neznám osobně žádnou ženu, která je doma 12 let, a k tomu v kuse. A nejenom kvůli penězům. A jak donutím manžela, aby se podílel na domacnosti a výchově detí? Nedělám si s ním x dětí, když vidím, že se nazapojuje ani u toho prvního. O finančním rozdělení společných peněz nemluvě. Tolik k tvým otázkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí