Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11066
11.7.26 16:38
@stinga píše: Více

Jsou dve moznosti: bud chce lhat/nebo zkreslovat, nebo prostě nechape a nepremysli v souvislostech a proc jsou ty informace dulezite, to ji bude u rozvodu i v praci delat velke problemy. Pravnik si ji namaze na chleba.
Nebo za treti, clickbait,.prodluzuje diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11066
11.7.26 16:39
@884135 píše: Více

Mne hlavne prijde hrozne, jak se takovym dari ty deti na povel, ale nejsou schopni se o ne postarat a pritom vzdelani a zabezpecni kamarádi musi na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22267
11.7.26 16:43

@stinga mohla být doma už celé první těhotenství, tak to počítá k tomu. Prostě doba, kdy už nepracovala a byla doma.
Starala se o králíky, slepice, kačeny, prase a takovou tu havěť, co u zemědělských stavení bývá. K tomu nějaká zahrada, záhony, ovocné stromy, keře…soused přinese uzené za to, že mu půjčili secí stroj, další sousedka bednu broskví za to, že ji její manžel namíchal postřik na plevel…opravdu může za potraviny v obchodě utratit malou částku, pokud v sezóně vše zpracuje a uskladní.
To nic nemění na tom, že se musí doma domluvit, jak to bude fungovat dál. Dalším dítětem už bych to neřešila, protože zase za čtyři roky bude tam, kde je teď. Neví, co se sebou dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 16:44
@karkarka píše: Více

@Tarena nemám čas znovu pročítat 39 stran diskuse, ono zakladatelka odpovídá jen na to, co se jí hodí a líbí,
tady to, co napsala Karkarka nijak neokomentovala, takže buď byla s každým dítětem doma 4 roky, anebo je to celé vymyšlené, protože jeden komentář popírá jiný komentář, viz ten dobytek, který původně nebyl vůbec, když se lidi ptali, jestli mají maso z domácích zdrojů, a pak se zase hodilo mít spousty dobytka, tak se připsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 16:45
@Prelesta píše: Více

to byla před porodem nejstarší 2 roky na rodičáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
11.7.26 16:45

Mně přijde, že některým tady už trochu hrabe.

Snažím se diskuzi sledovat a zatím tedy největší nalezený rozpor v tom, co zakladatelka píše, byl nalezen v informaci, jaká jejich zvířata jsou nebo nejsou na maso?

Nevidím nic co by nasvědčovalo obvinění, že by o její děti nebylo postaráno.

A její reálný nick je velmi starý, s množstvím příspěvků víceméně odpovídajících situaci, jak ji popisuje zde, takže musím zklamat i zastánce teorie o adminy řízeném clickbaitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 16:46
@884135 píše: Více

ono to skřípe od začátku, když se dočteš, co vše pořídí za 7500 měsíčně, tak už to je nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3889
11.7.26 16:55

Dostala jsem bídu jen za to, že jsem se vysmála tomu, jak se s tímhle dají uživit 4 lidi, a že si žiju v nějaké bublině mimo realitu :lol: Pak se částka najednou navýšila o cca 5k (jídlo od manžela a peníze z daru). Takže jsem vlastně měla pravdu, ale téměř všechny se ve jménu zákona davu musely zastat zjevného nesmyslu :)
Nevím, co si o tomhle celém myslet. Příspěvky zakladatelky na mě bohužel působí dost reálně, a pokud je to pravda, tak si za muže vzala největšího sr. áče pod sluncem i s vypečenou rodinkou a musí mít šílený život. Ale tenhle „detail“ a další nesrovnalosti mě o tom úplně nepřesvědčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
11.7.26 16:58

Cože? 8o Ona ale nepsala, že byla doma s dětmi 12 let. 12 let dělá manželovi účetnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11066
11.7.26 17:01
@WhiteCrow píše: Více

No ja ji tahle rozporuji a ptam se, protoze uplne vidim, jak si zacne stezovat rodine, a ti, pote co dostanou ten zbytek informaci, tak uz nebudou verit nic, ze zvelicuje a lze.
Mysim tim tedy to co plati a jak chudak zivi 5 lidi za 7500 vcetne drogerie, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 17:02
@Anonymní píše: Více

a co jí to dítě s těžkým ABKM? puding a krupicovou kaši těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34330
11.7.26 17:06
@Tarena píše: Více

Jako ze je zakladatelka hloupa zenska, co rodi jedno dite za druhym, a neni schopna se o ne postarat? Co ma spolecneho se situaci zakladatelky nejaka tva kamaradka, ktere se nedari otehotnet? Jako ze je zajistena a vzdelana, tak ma vetsi pravo na lehky prubeh zivotem? Trosku mimo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 17:08
@Prelesta píše: Více

tak tím hůř, když ještě dva roky před tím, než šla na mateřskou, tak dělala manželovi účetnictví zadarmo, místo aby zůstala v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
11.7.26 17:10

A to se vylučuje? Mohla být přece v práci i mu dělat účetnictví.

Edit: Jen psala, že jí za to nikdy ani nepoděkoval, natož, aby jí dal nějakou korunu. Nepsala to ve smyslu, že už tehdy nepracovala.

Příspěvek upraven 11.07.26 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78339
11.7.26 17:11
@WhiteCrow píše: Více

přesně, nejdřív to byly 7,5 t, pak se zvýšily o 5 t, a pak ještě dědeček zanechal 50 t, z kterých už 4 roky platí vše, což je 1 t měsíčně,
prostě za mě je to nevěrohodné, nejdřív se napíše něco, pak se přidává a ubírá, jak se to zrovna hodí,
stejně tak s těmi zvířaty, nejdřív nejsou žádné, pak slepice, a za chvíli je z toho stádo krav a koz, zítra přibude ještě stádo koní a 100 krocanů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí