Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
10.7.26 08:31
@WhiteCrow píše: Více

Jí zas musí zůstávat dost peněz z výplaty, bydlí zadarmo, ani jídlo nekupuje výhradně ona, a kolik tak projedí dva lidi? Mně to přijde dost výhodné a brala bych to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15997
10.7.26 08:32

Depa, napíšu to realisticky. Jenže to pro společnost, která si užívá mazání medu, asi je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
10.7.26 08:32

Jinak nechápu toho, kdo na tuhle trollí diskuzi skočil. To je trolling jak od děcka ze základky, že by výdaje 7,5k měsíčně za dospělého plus 3 děti byly reálné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
10.7.26 08:35
@Anonymní píše: Více
:zed: promiň, ale s dětmi živoříš a jsi úplně padlá na hlavu… s takovým kolenovrtem jsi měla po prvním dítěti prchat. Já bych s ním nebyla už dávno, rozvod a výživné a budeš se mít s dětmi nesrovnatelně líp, nechápu, jak je z rodičáku uživíš. Ten stroj na dluh by bylo to poslední, co by udělal předtím, než bych hodila rozvodový návrh na stůl. Se bude s výživným divit. Neumíš si stát za svým a svými dětmi. Nemám slov, chudáci děcka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
10.7.26 08:41
@Nevšední… píše: Více

Dva dospělí dokážou prožrat dost, hlavně chlap :) Reálně se jí to může jakž takž vyplatit, ale pořád platí to, co píšu - on bydlí ve svém a to svoje si splácí. To, co platí teď za byt i auta, by platil tak jako tak sám. A zůstane mu to. Taky nevíme, jak často chodí ven, může to být každý týden, nebo třeba jednou za 2 měsíce. Ale jí kromě prožranýho jídla nezbyde nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
10.7.26 08:44

Nezapomeň ještě odečíst 1500,– za dálniční známku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 08:45

@Hanča1234 co třeba snížení daňového základu odpisy? Když si tak rád kupuje nové a nové stroje? Ono to není tak těžké a zemědělství celkové není takový ham, jo možná někdo rozumný jako já by z toho pěkně vyžil, ale když má někdo k tomu přístup jako můj manžel, tak je to těžké. @Serpentini syn má těžké abkm, nepíšu že kvůli ekzému nešel do školky. @arinecka já vím že si za to můžu sama, jenže co teď? Jak z toho ven? Přístup na účet nemám. Ale když dělám papíry v podstatě na ten podnikatelský aspoň vidím.

• Citovat
  • Upravit
3885
10.7.26 08:47
@JoHoP píše: Více

Já to neštěstí vůbec neberu vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
10.7.26 08:51

Tak to jsi tady trochu něco jako bílá vrána. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11036
10.7.26 08:52

Kde co napise, ale sleva na manzelku pani ucetni unikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
10.7.26 08:52
@Anonymní píše: Více

však ti to píšem! Když nereaguje na tvých x proseb, žádostí a výhrůžek, tak to musí vidět černé na bílém!! Pro začátek mu vytiskni z kalkulačky výživného jak mu to vychází na tři děti a dej mu to místo večeře - chlapa bych neživila :zed: to ho spolehlivě probere, věř mi..
přestaň ho krmit, svěř se rodičům, prodej z domácnosti vše nepotřebné, pokud máš přístup k účtu, ten vysavač kup ze společných peněz - můžeš si ho pak případně odvézt.. u vašich by bylo dočasně místo pro tebe a děti? mrkni zda s tím výživným a případně superdávkou uplatíš sama nájem, ihned začni shánět práci, ať můžeš hned nastoupit, jak půjde dítě do školky. Zvedni zadek a začni něco dělat.

Příspěvek upraven 10.07.26 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 08:53

@elinka90 já myslím že mě jen využívá, že tam láska není a to samé, že nemá rád ani děti. @JoHoP co s tím? @Zumpa já vim že si za to můžu sama, že jsem mu to dovolila, ale co s tím? @jkra to už jsem mu řekla a on že chce přístup j mému účtu teda, jenže co když začne utrácet i těch mých 7500 Kč? A stejně by mi ho asi ani nedal, že by řekl na tady máš kartu a kup co je potřeba? Když se mu zdá jak jsem nevděčná a náročná že nechci žít ze 7500 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
11036
10.7.26 08:53

A ze vybirala na zacatku vetsi castku rodicaku to taky neokomentovala, pripadne zda mela na tretti dite materskou, to taky jsou jine penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
10.7.26 08:54

divila by ses, jsou ženy, které si tohle nechají dlouhodobě líbit :zed: bez pomoci okolí v tom zůstávají celá léta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
10.7.26 09:00
@MartinL45 píše: Více

Jo, tenhle chlap vyloženě vypadá, že se s ním člověk v pohodě domluví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...