Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WhiteCrow píše: Více
Jí zas musí zůstávat dost peněz z výplaty, bydlí zadarmo, ani jídlo nekupuje výhradně ona, a kolik tak projedí dva lidi? Mně to přijde dost výhodné a brala bych to hned.
Depa, napíšu to realisticky. Jenže to pro společnost, která si užívá mazání medu, asi je moc…
Jinak nechápu toho, kdo na tuhle trollí diskuzi skočil. To je trolling jak od děcka ze základky, že by výdaje 7,5k měsíčně za dospělého plus 3 děti byly reálné ![]()
@Anonymní píše: Více
@Nevšední… píše: Více
Dva dospělí dokážou prožrat dost, hlavně chlap
Reálně se jí to může jakž takž vyplatit, ale pořád platí to, co píšu - on bydlí ve svém a to svoje si splácí. To, co platí teď za byt i auta, by platil tak jako tak sám. A zůstane mu to. Taky nevíme, jak často chodí ven, může to být každý týden, nebo třeba jednou za 2 měsíce. Ale jí kromě prožranýho jídla nezbyde nic ![]()
Nezapomeň ještě odečíst 1500,– za dálniční známku. ![]()
@Hanča1234 co třeba snížení daňového základu odpisy? Když si tak rád kupuje nové a nové stroje? Ono to není tak těžké a zemědělství celkové není takový ham, jo možná někdo rozumný jako já by z toho pěkně vyžil, ale když má někdo k tomu přístup jako můj manžel, tak je to těžké. @Serpentini syn má těžké abkm, nepíšu že kvůli ekzému nešel do školky. @arinecka já vím že si za to můžu sama, jenže co teď? Jak z toho ven? Přístup na účet nemám. Ale když dělám papíry v podstatě na ten podnikatelský aspoň vidím.
Tak to jsi tady trochu něco jako bílá vrána. ![]()
@Anonymní píše: Více
však ti to píšem! Když nereaguje na tvých x proseb, žádostí a výhrůžek, tak to musí vidět černé na bílém!! Pro začátek mu vytiskni z kalkulačky výživného jak mu to vychází na tři děti a dej mu to místo večeře - chlapa bych neživila
to ho spolehlivě probere, věř mi..
přestaň ho krmit, svěř se rodičům, prodej z domácnosti vše nepotřebné, pokud máš přístup k účtu, ten vysavač kup ze společných peněz - můžeš si ho pak případně odvézt.. u vašich by bylo dočasně místo pro tebe a děti? mrkni zda s tím výživným a případně superdávkou uplatíš sama nájem, ihned začni shánět práci, ať můžeš hned nastoupit, jak půjde dítě do školky. Zvedni zadek a začni něco dělat.
Příspěvek upraven 10.07.26 v 09:19
@elinka90 já myslím že mě jen využívá, že tam láska není a to samé, že nemá rád ani děti. @JoHoP co s tím? @Zumpa já vim že si za to můžu sama, že jsem mu to dovolila, ale co s tím? @jkra to už jsem mu řekla a on že chce přístup j mému účtu teda, jenže co když začne utrácet i těch mých 7500 Kč? A stejně by mi ho asi ani nedal, že by řekl na tady máš kartu a kup co je potřeba? Když se mu zdá jak jsem nevděčná a náročná že nechci žít ze 7500 🤷🏻♀️
A ze vybirala na zacatku vetsi castku rodicaku to taky neokomentovala, pripadne zda mela na tretti dite materskou, to taky jsou jine penize.
divila by ses, jsou ženy, které si tohle nechají dlouhodobě líbit
bez pomoci okolí v tom zůstávají celá léta…
@MartinL45 píše: Více
Jo, tenhle chlap vyloženě vypadá, že se s ním člověk v pohodě domluví. ![]()