Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi divná, že jsi přistoupila na to, jak to máte s pěnězi. Kombajn je to nejmenší. Nejhorší je, že děti to uvidí jako normu a budou mít pokřivené vnímání toho, jak má fungovat vztah mezi mužem a ženou.
Vy jste teda parta hic
. Ty pobíráš přídavky na děti, on bonus 65000 a má na kombajn za 400000.
A divná jsi, protože s takovým volem a podvodníkem bych neměla ani jedno dítě, případně bych po tom prvním vzala kramle. Já mám jedno dospělé dítě, pracuji na půl úvazku a mám přístup do obou manželových účtů. Kartu k jeho účtu mám v mobilu a nikdy neřešil, co platím a kolik utratím.
To jsi dobrá, živit sebe, tři děti, oblečení, drogerie, kadeřník a to všechno že 7500? To jsi lepší než Kornelie. A to je co říct.
Investice do kombajnu je rozumná, za tři roky ji má zpět.
@karkarka to bude Korneliino dvojče.
Ja myslim, ze to neni o tom, ze on nema peníze na to ci ono. On je za to nechce dat. Kazdy normální rodic utrácí v prve řadě za ty deti. Živobytí je samozřejmost, ale aby otec řekl, ze nekoupí dárek dceri… i kdyby ji mel nakreslit obrázek, to neni o penězích. Ale pokud Teda fakt stradate, tak si ty začni k rodicaku přivydělávat a dejte peníze na jendu hromadu. Jestli jste manželé, tak stejne zadne moje a tvoje neexistuje.
Pise kombajn, pole. Tam budou nejake potraviny z domacich zdroju.
Pokud nejsi troll, tak jsi blbá pořídit si s ním 3 děti. No a pak tady brečíš na netu. Lítost nula.
@Anonymní píše: Více
Hele, není možný živit chod domácnosti za tisícovku týdně. Tvoje prostě bulshit.
@inkakřivák píše: Více
Pokud se jetý kombajn bez záruky nepodělá a v lepším případě budou třeba opravy v řádech desetitisíců v horším bude neopravitelný ![]()
@Tarena to by neopomněla zmínit, jak pěstuje na zahradě a stará se o dobytek. To, že mají pole, neznamená, že mají i soukromy statek. Ale celé je to blábol.
@Apolena05 píše: Více
No co, tak se poděla, ona sáhne do úspor a je to.
@inkakřivák píše: Více
přesně, je to nesmysl, poslední dobou minimálně 90 % diskusí založených anonymem je troll, někteří to mají líp promyšlené, někteří se odkopou hned prvním příspěvkem
@stinga píše: Více
Přesně tak, to by museli mít hospodářství a maso, jinak si to fakt neumím představit. Každý, kdo nakupuje a zná ceny, by za tohle neuživil pět lidí ani jako vegetarián.
@DivícíSeŽena píše: Více
a ještě z toho má i kadeřnici a čočky, a spoustu dalších věcí ![]()
jak tu někdo psal, @kornelie se může jít zahrabat
A jak se to dělá, pobírat rodičák do šesti let věku dítěte (při částce 4000 měsíčně)??? ![]()
@stinga píše: Více
Jo vidíš, to mi uniklo. Tak jestli z toho poplatí i čočky a kadeřnici, respekt. Ještě chybí rovnátka a barefoot obuv
, ať to máme v kompletu.
Napadá mě, že by se mohla živit jako finanční kouč.