Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.26 15:00

@Zvedava1 vytisknu si ty papíry a předložím mu je a dle reakce uvidím. Nejdřív práce, vydělat trochu peněz a právník. Bez něj to nedám, v tu chvíli kdy se rozjede vlak s ním začne peklo, takže to musím mít předem vše promyšlené a připravené.

• Citovat
  • Upravit
22277
10.7.26 15:01
@JancaS84 píše: Více

U zakladatelky to vypadá, že se pověsila na prvního chlapa a pak byla 12 let doma. Tam to s praxí a zkušenostmi bude asi marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32288
@Anonymní píše: Více

Prosím tě, vůbec se přeci nemusíš stydět. Každému z nás se něco děje. Důležité je, že s tím chceš něco dělat, pokud máš s rodiči vztah v pohodě, začni u nich. Uvidíš, že se ti uleví a určitě ti pomohou, minimálně radou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@JancaS84 a můžu se zeptat kde jste všude sháněla? Nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
226
10.7.26 15:03

A nechceš mi odpovědět, jaké máš vzdělání a předchozí praxi? Třeba bychom tě mohly nasměrovat a pomoci ti s hledáním, kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16617
10.7.26 15:06
@DivícíSeŽena píše: Více

Za celou dobu se tomu vyhýbá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@DivícíSeŽena obchodka se zaměřením na účetnictví. VOŠ ekonomická - účetnictví. Praxe fakturantka, městský úřad odbor dopravy. Pak děti. Momentálně dělám papíry manželovi a jeho bratrovi.

• Citovat
  • Upravit
4114
@mado píše: Více

Po 13 letech jí v účetnictví ujel vlak. Pochybuji, že změny sledovala a je v obraze. Takovou účetní bych si tedy ke správě financí nevybrala. A konkurencí je v oboru účetnictví i umělá inteligence. Takže to nebude tak růžové, jak se zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36356

Mě sama oslovila bývalá nadřízená, ale jinak klasika linkedin, jobs atd. Odpověděla jsem na nějaké inzeráty, nebo mi i chodily nabídky podle profilu.
Pak sem dostala ještě nabídku od bývalého kolegy, když hledali účetní protože se mu semnou dobre spolupracovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 15:20

No vidíš :potlesk:, od toho se dá odpíchnout. Zkusím se poptat, jestli někdo nepoptává externí účetní, portfolio klientů živnostníků máme vcelku velké. Ráda bych ti nějak konkrétně pomohla, aby ses odpíchla a získala něco na rozjezd. A na odchod.

Příspěvek upraven 11.07.26 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 15:23

@884135 taky si myslím, bohužel. OSVČ a živnostníky zvládnu, jenže to bych musela mít živnost a jenom abych si vydělala na odvody a živobytí 🙈 to bych asi nezvládla. Tu fakturaci bych jako home Office klidně dělala, ale nikde nic nenabízí. A dělat papíry OSVČ na černo úplně nechci. Přemýšlela jsem nad rekvalifikací. Opravdu nejsem netáhlo, ale nevím no. Až půjde syn do školky bude to zase o něčem jiném.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.26 15:25

@DivícíSeŽena jako fakt? 😭 😭 😭 Brečím teď u toho telefonu, že je někdo tak hodný pomoct úplně cizímu člověku. Děkuju moc fakt :srdce: i kdyby to nevyšlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.26 15:28

@DivícíSeŽena akorát teda nemám živnost na to. Těm dvěma to dělám jen tak. Jeho bratr mi teda dává 1000 Kč když mu udělám dpfo. Ale to je prostě načerno. V přiznáních si figurují oba sami. Už jsem měla pár kontrol z finančáku a vše ok. Tak úplně blbá snad taky nejsem

• Citovat
  • Upravit
21656
10.7.26 15:29

Ja vzdycky rikam, ze zenskym skromnost a nulove nároky vuci chlapum velmi skodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 15:32

@PaníBovaryová teď už to vím taky. Milá, poslušná holčička co všem vyjde vstříc a jak dopadla. Kdybych měla hranice hned na začátku, nemuselo nic z toho být. Mladá a blbá. Teď stará a blbá no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky