Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11069
10.7.26 16:23
@Anonymní píše: Více

Ale ano, samozrejme ze nakupujes. Jen nemate naklady na jidlo jen to co pises.
Mas ekonomicke vzdelani, tak vis, ze i ty vypestky, vajicka, jsou nepenezni prijem. Kdybys mela vse kupovat, tak jste na tom mnohem hur.

Takze ne, nezijete z 7500 na jidlo.

Příspěvek upraven 10.07.26 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@DivícíSeŽena to je od ní hezký

• Citovat
  • Upravit
32288

A to mu neřekneš, že ty se plácáš doma a on se zase plácá venku? A taky nic nedělá? Jak si můžeš tohle nechat líbit? Bych mu předvedla, jak vypadá, když se plácám. A na nějaké teplé jídlo by mohl zapomenout rovnou v tu chvíli. Ať si namaže sám chleba nebo si uvaří, když se plácám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363

a ten městský úřad nepřichází v úvahu? třeba i na jiný odbor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
10.7.26 16:26
Škoda že nezkusila začít dřív. Při péči o dítě mladší 4 let lze mít živnost pouze na vedlejší činnost. Nemusíš pak platit žádné měsíční odvody. Pokud bys teprve začínala, tak příjem do 50 000 ročně může být za určitých podmínek považován za příležitostný a nemusí se danit. Ale to určitě víš :mavam: https://www.fakturoid.cz/…ostny-prijem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
10.7.26 16:26
@stinga píše: Více

Tam to bude po znamostech.
Spise nejaky korporat, fakturace a tak
Ale tam uz asi hodne fici AI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 16:27

@Tarena ano nežít na vesnici s hospodářstvím byli by jsme na tom ještě hůř. Možná taky ne, nerval by peníze do strojů, nemusel by tvrdit, že toho má moc a proto přijde až když děti spí atd. Možná by měl plat který by asi neměl kam rozfofrovat do strojů. Nevím jak by to vypadalo. Mít hospodářství byl jeho sen, sen kdy zničil vlastní rodinu. Jestli mu to bude vadit? Nebo jestli ho přestaneme omezovat a bude rád. Nevím, nedokážu říct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.26 16:29

@Tarena ne no, tam je plno a přesně známosti. Mě tam brala známá co dělala starostku a už tam dávno není.

• Citovat
  • Upravit
11069
10.7.26 16:30

Ale ja ti tohle vsechno rikam proto, abys byla pripravena na jeho argumenty a argumenty jeho rodiny. Zacnou ti rikat, se nerikas pravdu. Coz tedy nerikas
Budes za lharku. Vzdyt i kdyz to podas pravdive, je ta situace hrozna, nemas duvod ji prikraslovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 16:31

Ona je hustá, ale svým způsobem je to asi nejsprávnější člověk v mém životě. Myslím, že ani moje máma při mně vždy nestála jako ona.
A já jí to po letech samozřejmě vracím, viděla se mnou a vnoučetem Paříž, Londýn, Řím, Florencii…jezdí s námi na dovolenou, i když si občas říkám, že bych si měla nechat předepsat neurol :mrgreen:. Vždy byla na mé straně a jestli někdo uměl usměrnit svého syna, byla to ona. Ale je třeba řict, že my jsme se brali ve dvaceti na VŠ, takže ty různé animozity asi byly celkem logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4103
10.7.26 16:34
@Tarena píše: Více

Korporát s 3 dětmi, věčně nemocnými, po 13 letech doma? To je fakt nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
10.7.26 16:35
@Tarena píše: Více

tak když už tam pracovala, tak tam musí někoho znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 16:35

@Tarena ale já říkám pravdu v tom, že vše ostatní nechává na mě a když už koupí boty jednomu dítěti, ale další 2 jsou na mě. Oblečení jen já dětem. A to ještě tak, že když třeba dostanu poukaz do Lidlu k něčemu od příbuzných, tak si ho nechám a koupím dětem třeba bundy atd. Drogerie, úklidové prostředky, prací prostředky vše já. Komplet všechny moje věci já. Nikdy neřekl tady máte holky tisícovku udělejte si hezký den a kupte si něco. Max řekne že vypadám hrozně, že jsem šedivá jak bába, ale aby mi dal peníze na kadeřnici to ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.26 16:37

@stinga za tu dobu se už 2× změnilo komplet složení 🙈 neznám fakt. Kdyby to bylo tak jednoduché jsem tam dávno s prosíkem.

• Citovat
  • Upravit
370
10.7.26 16:38
Tak na to je jediná odpověď: To jsem šedivá z Tebe, miláčku. Ty nevíš, že to jak žena vypadá je vizitka toho, jak se muž stará o rodinu? :* :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí