Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vy tomu fakt věříte? Účetní s vyšším vzděláním, co si nabrnkce vychca_ného primitiva, pro jistotu s ním splodí dobrovolně 3 děti.. Počítá každou korunu, a fakt ji za celé roky nenapadne, že by se mohla porozhlédnout po nějakém HO účta pro firmu / firmy? Já fakt ne. Vždyť to je finanční negramotnost na entou.
@Lojzísek píše: Více
Tak ženský občas blbý jsou…ale může to být i době promyšlený fake příběh a pár útlocitných dobrodějek se tu vždycky najde.
@884135 píše: Více
Být doma 12 let, nemít na dárek pro dítě, na boty, handrkovat se o každou korunu na jídlo a provoz domácnosti, snažit se vyžít z dávek. A fakt vzdělanou ženskou s praxí nenapadne, že by po večerech mohla účtovat? Za ty roky? Každá druhá hned přemýšlí, že by šla o víkendu aspoň za kasu, když je rozpočet napjatý. A tahle údajně něco zná, umí..
Znám účetních mraky a mají to v hlavě sakra srovnané ohledně svých zdrojů. Navíc tu zakladatelka zmiňuje opakovaně nějakých 50 tisíc od dědy.. Vždyť je to směšné, neuvěřitelné.
@Lojzísek píše: Více
Lidi jsou různí. My jsme měli v práci paní, šikovná schopná, vydělávala pěkný peníze, ale nabrnkla si nějakýho chlapa a zadlužila se kvůli němu úplně šíleně. Některý maji sebevědomí úplně na dně a nechají si vše líbit. Bohužel
Skončila jsem zatím na straně 25. A nedá mi to… Nemá on i nějakou milenku? Psala si, že intimnosti nula, že se vrací denně pozdě večer, tebe jen uráží, že jsi šedivá a kdoví jaká… Jako ve výsledku při celé té situaci, už by asi nějaká milenka nebyla podstatná. Jen mě to tak napadlo ![]()
@Lojzísek napadlo, jenže ne každé dítě je takové, že tu mámu, která už je i tak na vše sama nechá něco dělat. Poslední dítě, syn, těžká abkm. První týden byl zlatý, pořád spal a najednou obrat, non-stop řev, jen na ruce, v šátku řval, v kočárku, v ruce pořád a všude. V noci spak stylem hodina, dvě uspávání, 40 minut spánek, zase několik hodin uspávání, 40 minut spánek. Do toho doma prvňáček, takže ráno vstávat, fungovat, do toho doma prostřední dcera a takhle půl roku, než se na to přišlo. A i tak to bylo extrémně uřvané, nespokojené, prudící dítě. Dopoledne/odpoledne uspávání jen v kočárku, po probuzení opět jet s kočárem a vozit ho než se uklidní, protože se nikdy nevzbudil s úsměvem a v klidu. V noci se ještě před půl rokem budil klidně 5× za noc. Teď je jak naspeedovaný a celý den se nezastaví, lítá, dělá bordel, chvíli neposedí. S takovým jsem prostě neměla stejný čas jako ostatní. Ale chápu, že pro někoho to bude opět výmluva. Ono když je člověk komplet na vše sám, psala jsem, že se celý den nezastavím, najít další čas no. A pokud mi někdo z vás kdo mi nabídl pomoc nevěří, klidně pošlu screenshot s výší svého rodičáku a přídavků a účtenky nebo platby co platím. Nežádala jsem nikoho o materiální pomoc, ale pomoc s nabídkou nebo tipem na práci z domova, kde vezmou i ženskou, která se tak dlouho plácá doma.
@jita22 taky bych ráda radu jak si sjednat pořádek 🙈 zkoušela jsem to horem, dolem a výsledek 0.
@DivícíSeŽena děkuju moc
krásná baba úplně nejsem 😅 🙈 ale i tak děkuju. A 25 mi už dávno není 😅 ale potěšilo mě to 😊
@ircav děkuju moc za nabídku, ale fakt je mi strašně hloupé, aby mi někdo cizí něco dotoval 🙈 psala jsem pro radu, ne abych někoho využívala
@Rosebery děkuju za nabídku, ale fakt je mi to hloupé. Psala jsem jen o radu jak z toho 🙈
@Lojzísek napadlo, ale prostě jsem skrz ostatní věci neměla čas kdy to dělat. Psala jsem výše proč
@884135 kéž by to bylo vymyšlené. Každý den jsem prosila o to ať se změní a žijeme jako normální rodina. Nikdy jsem od něj nechtěla víc než lásku a ani tu mi vlastně nedal.