Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.26 16:40

@normalni zena jo to bych mohla když si takhle na veřejnosti někde rýpne. Já mu říkám že jsem z něj šedivá, asi si myslí že ne, jenže já za poslední 2 roky zešedivěla jak blázen 🙈

• Citovat
  • Upravit
4087
10.7.26 16:41
@Anonymní píše: Více
Šedivá zanedbaná bába se do korporátu nehodí tím spíše. Na tom musíš zapracovat, protože tlustou submisívní šmudlu s 3 dětmi po 13 leté pauze těžko někde zaměstnají. Na tom musíš zapracovat.Jo, nejsem sluníčková, na to si nehraji, ale rozhoduje i první dojem. K té aktuální odbornosti, která Ti chybí. Snad někde ve škole dělat hospodářku, ovšem počítej s tím, že ženské kolektivy nejsou chumlánkové.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 16:42

Tak k té větě o šedivé bábě mu řekni, že každý má doma takovou krasavici, kterou je schopný zaplatit. Ten k tobě fakt nemá úctu.
Já jsem strašná fiflena a je mi jasný, že to není standard. Ale jako co si myslí, že s mýdlem s Jelenem a vodou ze studně budeš vypadat jako Lopézka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
10.7.26 16:43

Ja ti to verim, ale on na tebe vytáhne ten Kaufland, vsad se. Ze jidlo platite napul, mozna i tu drogerii, pokud ji kupujete Lidl nebo Kaufland.
Proste bud pripravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
10.7.26 16:44

Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 16:44
@884135 píše: Více

Je nutné ji neustále urážet?
Máš to zapotřebí, nebo si na ní léčíš nějaký mindrák? Ona fakt nemá peníze na kadeřnici, kosmetičku a evidentně ani čas na selfcare. Natož aby si objednala v Sephoře skincare na míru.
Tohle je fakt zbytečný a ubližující komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
10.7.26 16:45

No jestli ti přijde lepší zakladatelku nechat v těch s******* než jí na chvíli dát dávky, než se postaví na vlastní nohy, tak to prostě vidíme každá jinak. :nevim:

Kdyby byla ten typ, který pracovat nechce a nebude a vždycky si najde cestičku, jak se nějakým dávkám dostat, neřeknu ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
10.7.26 16:46

„Dnes mi řekl, že jeho kamarád mu dohodil účetní za 7.000 za rok, což se mi zdá dost málo na to že je měsíční plátce DPH, ale třeba jo. Na to jsem mu řekla, že když dá radši 7000 někomu jinému než mě dát třeba aspoň tisícovku a děkuju.“
Nevysvětluj, nic, nauč se reagovat jinak na jeho manipulace.
Měla jsi mu jen říct: „Konečně“ a jít si po svých. Žádné: je mi to líto a další. Nesmíš nechat na sobě znát, že tě tím zraňuje a dostává.
Navíc-podívej se na to s odstupem: tohle ti ušetří čas a ty si najdeš někoho, komu budeš dělat četní za prachy.
Jo a prosím tě, oznam to i bráchovi, že buď mu to budeš dělat ofiko a za tolik a za tolik nebo ať si najde někoho jiného.
Poslední rada: měj vždycky na paměti, že to může být od manžela jen kec a může se tě snažit vydírat a testovat tvoji reakci a reálně nikoho nemít.
A hlavně mu už neoznamuj, kolik, kde a jak máš peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 16:47

Napiš mi SZ, neboj, nejsem kráva a neprozradím tě. Pokusím se pomoci s prací a když mi pošleš kod na zásilkovnu, pošlu ti balík kosmetiky a neboj, sr. ačky z DM to nebudou. Ráda bych ti udělala radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11049
10.7.26 16:47

Deti rikat nemusi, praxi ma z vedeni ucetnictvi doma. Zkusebku bude muset zvladnout bez OCR, holt rodina, nebo chlap. Proto rikam odejit az po zkusebce.
Tyhle problemy s detmi budou vsude, uz jsou velké, pokud bude HO, tak zvladne i nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
10.7.26 16:49
@DivícíSeŽena píše: Více

Taky mi přijde zvláštní, jak si tu některé uživatelky potřebují opakovaně kopnout.
Zakladatelka reaguje, všechno popisuje dopodrobna, snaží se nějak vyhrabat z těch sr. aček a některé si tu neustále jedou to svoje necitelný, hnusný bez ohledu na to, jak diskuze pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.7.26 16:51

Pokud se bude někde ucházet o místo, první dojem je důležitý. Protože bude reprezentovat i firmu a firemní kulturu. Tak si ty peníze na kadeřnici ( kosmetika je zbytečná) prostě bude muset najít. I nějakou tu korunu do dekorativky, upravených nehtů (klidně doma).Prostě trochu kultivovaně vypadat, vkusně se obléknout, až se půjde ucházet o práci. V kravíně to asi jedno je, mezi lidmi už nikoli. je to jen malá investice do budoucnosti, která se vyplatí. A to i směrem k vlastní sebeúctě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
10.7.26 16:53

Já teda na úklid používám věci z DM, octový čistič a jedlá soda jsou fajn a stojí pár korun. A ani na švestkový olej na xicht nedám dopustit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 16:57
@KKubula píše: Více

Octový čistič z DM je super na koupelnu, ale na obličej bych si to asi nedávala :mrgreen:. Mám tady přebytky LÓreal, Estée Lauder, Vichy a prostě bych jí ráda udělala radost něčím jiným, než je Balea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78280
10.7.26 16:57

přesně tak, je to velmi důležité, mamka pracovala ve státním úřadě, hledali tam mzdovou, její bývalá kolegyně dělala mzdovou v JZD, šla se tam hlásit, ovšem její vzhled byl něco jako ta paní v Sám doma v NY, červený vyrudlý kabát, oloupanou kabelku, sešmajdané boty, rozcuchané šedivé neupravené vlasy, tlustá neupravená paní - no samozřejmě ji nepozvali ani do druhého kola výběrka, a ještě se mamce smáli, že co to má za kamarádku - nebyla to kamarádka, ale bývalá kolegyně, a mzdovou agendu určitě ovládala skvěle, ale s tímto vzhledem neměla šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí