Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34388
10.7.26 19:40
@DivícíSeŽena píše: Více

A hloupa taky neni, jen ma bohuzel chlapa, co ji zadupava do zeme. Drzim ji palce aby vse zvladla 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
10.7.26 19:48

Obvykle nejsem moc důvěřivá, co se týká pomoci lidem, které neznám, ale…zakladatelko, je něco, co by ti udělalo radost? Nějaká drobnost, co bys ráda? Nebo drobnost dětem? Jak jsou staré děti? Jestli to tu bylo, tak se omlouvám, že jsem to přehlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.7.26 19:50
@Monchichik píše: Více

Ten její by měl děkovat Bohu a Moskvě, že se taková ženská na něj usmála a zblbnul ji tak, že s ním má tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32323
10.7.26 19:52

@DivícíSeŽena Ten její moc dobře věděl, co hledá, protože nebude moc takových, co by si nechaly tohle líbit. Tak doufám, že se svěří rodičům a ty jí pomůžou se tohohle ubožáka zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
10.7.26 19:56
@DivícíSeŽena píše: Více

Ja myslim, ze on moc dobre vi jakej ma doma poklad, a ze by mu kazda jina hodila po tydnu jeho ubohych kecu vse na hlavu a poslala ho do obehu. Proto je rad ze je doma, a tluce ji do hlavy nesmysly o vdecnosti. Boji se, ze kdyz pujde do prace, tak ji nekdo otevre oci, a nekoho treba i potka. Ubozak jeden. Doufam ze se to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.7.26 20:06
@arinecka píše: Více

Jo jo, téhle krásné ženské by tu elektřinu zaplatil každý ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
10.7.26 20:09

Zrovna vyřazuju nějaké hračky po dceři. Kdybys zakladatelko chtěla, můžu ti je poslat.
Plus nějáké růžové oblečení, ale je to tak na cca 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 20:19
@Anonymní píše: Více

Mě by zajímalo, co by manžel dělal v době, kdy jsem od roka dítěte měla rodičák nula nula nic, než z toho bylo po nějaké době pět stovek… Dítě narozené 1989.

• Citovat
  • Upravit
2384
10.7.26 20:26
@Fitsun píše: Více

A jak přesně jí pomůže, když ji tady po dvacáté vysypeš, co všechno udělala blbě? Ona to ví, i to píše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.7.26 21:02

Zakladatelko, když se ti bude chtít, pošli zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
10.7.26 21:05
@Anonymní píše: Více

a mamka před tebou dělá, že má úchylku kupovat hadry, co nenosí :mrgreen: ona moc dobře vidí, jak na to jsi, tak ti ty šaty kupuje vědomě, akorát to tak zabalí, aby ti to nebylo blbé a přijala jsi je od ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
10.7.26 21:07
@Fitsun píše: Více

mě ti přijde, že tímhle stylem podniká většina soukromých zemědělců, aspoň všichni, co znám, jsou finančně negramotní, ale i docela vychytralí, ono stát jim posílá na to zemědělcování nemalé dotace, takže se to tak flikuje a tře se bída s nouzí, a ještě ta jejich povaha - zemědělci jsou takoví „naši furianti“, nikdy nepřipustí, že se jim nedaří, že to neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
10.7.26 21:13
@stinga píše: Více

Přesně takové znám taky, dotace, státní podpory, roky účetnictví v minusu, hromady strojů kolem domu, binec, zmatek, ale tváří se jako nejúspěšnější a nejchytřejší velkopodnikatelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
10.7.26 21:20

@stinga @mado u nás přesně totéž 🙈 případně k tomu po dvorech i nějaká stará nepojízdná auta, bordel, bahno… Čest výjimkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
10.7.26 21:22
@Lucy75 píše: Více

ano, ano - bordel a stará auta kolem baráku je snad jejich nějaká značka, bahno není jen proto že je dlouhodobě sucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí