Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DivícíSeŽena Jj, to si myslí dost mužů. Proto furt tvrdí, jak chtějí přirozenou krásu. Ale když pak vidí moji přirozenou míru ochlupení a cítí přirozený odér, tak zdrhají ![]()
Příspěvek upraven 10.07.26 v 17:14
@normalni zena píše: Více
Hele, já jsem strašná fifla. Denně ve fitku a za kosmetiku dám majlant. Ale pořád si nemyslím, že je třeba jí to tak explicitně metat do ksichtu. Ona nejspíš není slepá, má zrcadlo a vidí, jaký je stav.
@DivícíSeŽena děkuju moc
za tu práci bych byla moc ráda
klidně i jen za tip na cokoliv. Neříkám že za kosmetiku bych nebyla vděčná, ale je mi to tak moc blbý
aby mě někdo cizí sponzoroval 🙈
Zakladatelko, myslím, že vše je v tom dlouhém období doma s dětmi. Péče o děti je sice ta nejdůležitější práce, ale společnost za to člověka ve výsledku leda penalizuje a partner to leckdy neocení. Pokus se si najít alespoň drobný přivýdělek. Získáš sebevědomí a začneš se pomalu stavět na nohy.
![]()
@Anonymní píše: Více
Neblbni a ber. A pak to zahrň do potřebných výdajů, protože šetřit na vzhledu je cesta do pekel.
@DivícíSeŽena píše: Více
Na ksicht dávám ten švestkový olej, který je dokonce na ksicht přímo určený ![]()
@DivícíSeŽena já si myslím že nejsem úplně ošklivá 🙈 jako kdybych se sobě víc věnovala bylo by to asi něco jiného. Ale snažím se aspoň trochu vypadat. Řasenka za pár korun z dmka od Essence, alespoň základní věci mám. A šaty a hadry mám od mamky, ona má úchylku kupovat hadry, nenosit je a pak mi je nosí. A já před ní dělám, že ty roztrhané hadry mám schválně, protože je mám ráda a nechci je vyhodit.
V klidu, pokud si vygeneruješ kod na zásilkovnu, pošlu ti balík. Ať se ten tvůj chytí za pysk, třeba mu řekni, že ti to poslal milenec. Opravdu mi to nebude dělat problém, mám tu LOreal Revitalift minimálně třikrát, i ty hydratační Hyaluron filler. Estée Lauder klasické sérum Advanced night repair.
Jakou máš barvu vlasů?
No jo, tak on ví, že ty to prostě zařídíš, to je pak těžký. Jaký že nikdy neřekl, holky tady máte tisícovku a udělejte si hezký den? To můžeš i tak přece. Vezmi peníze, udělej si hezkej den. Nebude na něco? No tak holt bude muset dát on. Ach jo, nenech se už takhle škrtit proboha, jeho peníze jsou i tvoje. Přestan kupovat co kupuješ, peníze schovej a řekni že na to prostě nemáš. A že vypadáš hrozně? Hmmm, tak mu řekni, že to je odraz jeho. Jeho péče, života s ním… Já už bych byla vdova.
@KKubula píše: Více
Je mi to jasný, však my dvě na sebe slyšíme, ne
?
@884135 píše: Více
Ano, stát vyplácí příspěvky na bydlení lidem, co jsou každý víkend na nějakém výletu s fotkou z cukrárny, ale matku po RD se třema dětma co potřebuje odejít z nefunkčního vztahu třeba na dva roky podpořit nemůžeme?
@jita22 píše: Více
Argumentuješ špatně. Nesouhlasím ani s prvním ani druhým. Stát nemá sanovat soukromé nepovedené partnerské vztahy zdravých lidí, od toho tu není. A z dvou let často bývá nekonečno. Lidé si mají za svá rozhodnutí a způsob života nést odpovědnost. to bys financovala každé druhé manželství, co se rozpadá. A z dvou let bývá často nekonečno, protože je to pohodlné.
Jasně, nesouhlasis ani s jedním, chápu. Ale blbě to nastavil stát a zakladatelka v nouzi by neměla být ta, co to srdnatě zachrání. Vždyť přesně takhle žije doteď, nebudu po nikom nic chtít, musím si vystačit sama. Ale odchod sama teď těžko zvládne.
Ty si, ale kus ani asi nevim čeho. Zvířata urážet nebudu.