Finance v rodině – jsem divná já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
370
10.7.26 16:58

@DivícíSeŽena Jj, to si myslí dost mužů. Proto furt tvrdí, jak chtějí přirozenou krásu. Ale když pak vidí moji přirozenou míru ochlupení a cítí přirozený odér, tak zdrhají :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.07.26 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 17:01
@normalni zena píše: Více

Hele, já jsem strašná fifla. Denně ve fitku a za kosmetiku dám majlant. Ale pořád si nemyslím, že je třeba jí to tak explicitně metat do ksichtu. Ona nejspíš není slepá, má zrcadlo a vidí, jaký je stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 17:03

@DivícíSeŽena děkuju moc :oops: za tu práci bych byla moc ráda :srdce: klidně i jen za tip na cokoliv. Neříkám že za kosmetiku bych nebyla vděčná, ale je mi to tak moc blbý :oops: aby mě někdo cizí sponzoroval 🙈

• Citovat
  • Upravit
370
10.7.26 17:03

Zakladatelko, myslím, že vše je v tom dlouhém období doma s dětmi. Péče o děti je sice ta nejdůležitější práce, ale společnost za to člověka ve výsledku leda penalizuje a partner to leckdy neocení. Pokus se si najít alespoň drobný přivýdělek. Získáš sebevědomí a začneš se pomalu stavět na nohy.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
10.7.26 17:04
@Anonymní píše: Více

Neblbni a ber. A pak to zahrň do potřebných výdajů, protože šetřit na vzhledu je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
10.7.26 17:06
@DivícíSeŽena píše: Více

Na ksicht dávám ten švestkový olej, který je dokonce na ksicht přímo určený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 17:06

@DivícíSeŽena já si myslím že nejsem úplně ošklivá 🙈 jako kdybych se sobě víc věnovala bylo by to asi něco jiného. Ale snažím se aspoň trochu vypadat. Řasenka za pár korun z dmka od Essence, alespoň základní věci mám. A šaty a hadry mám od mamky, ona má úchylku kupovat hadry, nenosit je a pak mi je nosí. A já před ní dělám, že ty roztrhané hadry mám schválně, protože je mám ráda a nechci je vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
226
10.7.26 17:07

V klidu, pokud si vygeneruješ kod na zásilkovnu, pošlu ti balík. Ať se ten tvůj chytí za pysk, třeba mu řekni, že ti to poslal milenec. Opravdu mi to nebude dělat problém, mám tu LOreal Revitalift minimálně třikrát, i ty hydratační Hyaluron filler. Estée Lauder klasické sérum Advanced night repair.
Jakou máš barvu vlasů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34330
10.7.26 17:08

No jo, tak on ví, že ty to prostě zařídíš, to je pak těžký. Jaký že nikdy neřekl, holky tady máte tisícovku a udělejte si hezký den? To můžeš i tak přece. Vezmi peníze, udělej si hezkej den. Nebude na něco? No tak holt bude muset dát on. Ach jo, nenech se už takhle škrtit proboha, jeho peníze jsou i tvoje. Přestan kupovat co kupuješ, peníze schovej a řekni že na to prostě nemáš. A že vypadáš hrozně? Hmmm, tak mu řekni, že to je odraz jeho. Jeho péče, života s ním… Já už bych byla vdova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 17:13
@KKubula píše: Více

Je mi to jasný, však my dvě na sebe slyšíme, ne :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11644
10.7.26 17:19
@884135 píše: Více

Ano, stát vyplácí příspěvky na bydlení lidem, co jsou každý víkend na nějakém výletu s fotkou z cukrárny, ale matku po RD se třema dětma co potřebuje odejít z nefunkčního vztahu třeba na dva roky podpořit nemůžeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
10.7.26 17:28
@jita22 píše: Více

Argumentuješ špatně. Nesouhlasím ani s prvním ani druhým. Stát nemá sanovat soukromé nepovedené partnerské vztahy zdravých lidí, od toho tu není. A z dvou let často bývá nekonečno. Lidé si mají za svá rozhodnutí a způsob života nést odpovědnost. to bys financovala každé druhé manželství, co se rozpadá. A z dvou let bývá často nekonečno, protože je to pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11644
10.7.26 17:31

Jasně, nesouhlasis ani s jedním, chápu. Ale blbě to nastavil stát a zakladatelka v nouzi by neměla být ta, co to srdnatě zachrání. Vždyť přesně takhle žije doteď, nebudu po nikom nic chtít, musím si vystačit sama. Ale odchod sama teď těžko zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.7.26 17:35

Napiš mi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36353
10.7.26 17:44

Ty si, ale kus ani asi nevim čeho. Zvířata urážet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí