Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lotty83 jo a jsem z ni rozpacita hodne.Ted jsem se objednala k Sochurkovi na ultrazvuk…abych to dite aspon videla. Pomalu mi ho ani neukazala. Delala ultrazvuk 3 minuty. Rekla ze cekame kluka…ale mozna holku a tim to skoncilo. Kdybych si nerekla, aby mi ukazala obrazovku, tak nevidim ani vterinu. Na 2.screen.jdu k ni.Ale na 4D ultrazvuk jdu do Gennetu ve 26.tt.
Ahoj holky, jsem tu zas abych se pochlubila nasim uzlickem
stale ma nozky u sebe takze nevime, co tam pro nas schovava. Jinak já jsem se svym zvracením o 4 kila lehčí. Za normalnich okolnosti by to bylo fajn, ale takhle se na me pan doktor netvaril moc stastne. Hlavně že junior prospívá
už teď ten náš zázrak miluju a když jsem ho viděla jak hajá s podepřenou hlavičkou na boku tak už jsem ho chtěla mít v náruči
![]()
@Lucie343 jj četla jsem a slyšela od tvé tety jak é měla keci ohledně PN. To samé bylo u mě. 20. jsem měla naspoupit zpátky na psychiatrii. A opravdu teď u druhého po 4 transferech (z toho 1 IVF), jedné hospitalizaci s pozdním OHSS nemíním nic riskovat. A podle ní se 90% práce zdravotní sestry dá bez problémů vykonávat. Tvl dělala někdy na gerontu na psachiatrii? I Mokrá kroutila hlavou a do záverečné zprávy mi napsala vhodná PN. No a s těmi utz co comment
Já si mylsím že v tom hraje roli že je bezdětná. Ona by to pak brala asi trošku jinak. I takové ty strachy a neduhy co se během těhu objeví. V 1 těhu jsem měla placenru previa, 4× jsem krvácela, z toho 3× hospitalizace. Když mě pak v skoro v 39tt předala do Klaudiánky, tak v papírech ani zmínka. A po tom co jsem to nahlásila sestře, se dr. velmi divil že už dávno nejsem v rizikové poradně a není naplánoaný cisař. Nález hraniční. Nakonec jsem porodila spontálně, a le taky porod trval 12 hod. Podle mě jak se tam hlavička přetahovala s tou placentou. A Maty hlavu jak šišoun
Tak že asi tak.
Holky prosim, kdo jste byly po ET, ktery den jste poprve testovaly?
Ja se bojim, ze budu zklamana…na krev mam jit pristi stredu. Musim rict, ze nemam zadne priznaky, nic me neboli, nepicha, nespinim…
tim, to samozrejme nechci nejak zakriknout…takze tuktuk ![]()
@sple ja vzdy od 7dne. Jsem radsi kdyz vidim vysledek i treba negativni nez se nechat lakat pozitivitou
@sple ja jsem to zkusila asi myslim 5.den.To byl negativni. A pak 7.den a to uz byl krasne pozitivni…A tak brzo asi nebudes mit zadne priznaky…ja je zacala mit az tak od 6.tt
tak bud v klidu a VER!!!
@sple takhle nejak vypadal ten muj prvni test
jupiii. Gratuluju a at jen sili ![]()
@Kuhnice @Jaruška110 holky diky, uvidime;-) za tyden jdu na krev…
Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na OPU a odebrali mi 8vajíček, z toho 5 se oplodnilo, do 3.dne se dobře vyvíjelo jen jedno, ale pak se trochu zastavilo - takže dnes 5.den ET je ve formě moruly. Zavedli mi ho, ale Dr. mi řekl, že šance, že se uchytí je malá
Zaváděli tady někomu taky morulku 5.den? potřebuju povzdbudit, že je nějaká šance ![]()
@Koudelka82 neboj, dozraje u tebe
ale me tam zavadeli blastocystu…takze nemuzu radit.Ale pri normos snazeni taky staci zvlast vajicko a zvlast spermie.Tak proc by mel byt problem morula ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.