GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
30.7.17 18:56

@Lotty83 jo a jsem z ni rozpacita hodne.Ted jsem se objednala k Sochurkovi na ultrazvuk…abych to dite aspon videla. Pomalu mi ho ani neukazala. Delala ultrazvuk 3 minuty. Rekla ze cekame kluka…ale mozna holku a tim to skoncilo. Kdybych si nerekla, aby mi ukazala obrazovku, tak nevidim ani vterinu. Na 2.screen.jdu k ni.Ale na 4D ultrazvuk jdu do Gennetu ve 26.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.8.17 08:06

Ahoj holky, jsem tu zas abych se pochlubila nasim uzlickem :srdce: stale ma nozky u sebe takze nevime, co tam pro nas schovava. Jinak já jsem se svym zvracením o 4 kila lehčí. Za normalnich okolnosti by to bylo fajn, ale takhle se na me pan doktor netvaril moc stastne. Hlavně že junior prospívá :lol: už teď ten náš zázrak miluju a když jsem ho viděla jak hajá s podepřenou hlavičkou na boku tak už jsem ho chtěla mít v náruči :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.8.17 12:57

@Lucie343 jj četla jsem a slyšela od tvé tety jak é měla keci ohledně PN. To samé bylo u mě. 20. jsem měla naspoupit zpátky na psychiatrii. A opravdu teď u druhého po 4 transferech (z toho 1 IVF), jedné hospitalizaci s pozdním OHSS nemíním nic riskovat. A podle ní se 90% práce zdravotní sestry dá bez problémů vykonávat. Tvl dělala někdy na gerontu na psachiatrii? I Mokrá kroutila hlavou a do záverečné zprávy mi napsala vhodná PN. No a s těmi utz co comment :-( Já si mylsím že v tom hraje roli že je bezdětná. Ona by to pak brala asi trošku jinak. I takové ty strachy a neduhy co se během těhu objeví. V 1 těhu jsem měla placenru previa, 4× jsem krvácela, z toho 3× hospitalizace. Když mě pak v skoro v 39tt předala do Klaudiánky, tak v papírech ani zmínka. A po tom co jsem to nahlásila sestře, se dr. velmi divil že už dávno nejsem v rizikové poradně a není naplánoaný cisař. Nález hraniční. Nakonec jsem porodila spontálně, a le taky porod trval 12 hod. Podle mě jak se tam hlavička přetahovala s tou placentou. A Maty hlavu jak šišoun :-( Tak že asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
1.8.17 18:33

@Kuhnice :srdce: :srdce:
@Lotty83 napisu ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.8.17 20:16

Holky prosim, kdo jste byly po ET, ktery den jste poprve testovaly? :nevim: Ja se bojim, ze budu zklamana…na krev mam jit pristi stredu. Musim rict, ze nemam zadne priznaky, nic me neboli, nepicha, nespinim… :nevim: 8o tim, to samozrejme nechci nejak zakriknout…takze tuktuk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
1.8.17 21:50

@sple ja vzdy od 7dne. Jsem radsi kdyz vidim vysledek i treba negativni nez se nechat lakat pozitivitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.8.17 06:54

@sple ja jsem to zkusila asi myslim 5.den.To byl negativni. A pak 7.den a to uz byl krasne pozitivni…A tak brzo asi nebudes mit zadne priznaky…ja je zacala mit az tak od 6.tt :srdce: tak bud v klidu a VER!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.8.17 07:59

@Lucie343 nejaka nadeje tam je :srdce: tak uvidime za dalsi dva dny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.8.17 08:51

@sple :potlesk: hezkyyyy to vypadá parádně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.8.17 12:53

@sple :potlesk: určitě bude sílit, přeju at to vyjde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.8.17 12:56

@sple takhle nejak vypadal ten muj prvni test :srdce: jupiii. Gratuluju a at jen sili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.8.17 12:57

@Kuhnice @Jaruška110 holky diky, uvidime;-) za tyden jdu na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.8.17 12:58

@Lucie343 diky, nechci to zakriknout :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
2.8.17 14:33

Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na OPU a odebrali mi 8vajíček, z toho 5 se oplodnilo, do 3.dne se dobře vyvíjelo jen jedno, ale pak se trochu zastavilo - takže dnes 5.den ET je ve formě moruly. Zavedli mi ho, ale Dr. mi řekl, že šance, že se uchytí je malá :,( Zaváděli tady někomu taky morulku 5.den? potřebuju povzdbudit, že je nějaká šance :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.8.17 22:17

@Koudelka82 neboj, dozraje u tebe :srdce: ale me tam zavadeli blastocystu…takze nemuzu radit.Ale pri normos snazeni taky staci zvlast vajicko a zvlast spermie.Tak proc by mel byt problem morula :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.