GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
16.10.10 12:15

kamca - já ho včera vysadila. Nikoho sem se neptala.Stejně není proč ho brát.
K obědu máme semolinovou rejži a takové maso se zeleninou zamíchané ddohromady. Název to nemá - co dala lednice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 12:32

Semolinovou rýži..to je co za novotu?Já znám jen parboleid :mrgreen:
Ale zní to dobře.
Já právě přemýšlím co na zítra.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
749
16.10.10 12:52

Kamcca ne neboj nepůjdeš nahatá ani na OPU ani na ET, normálně si oblíkneš nějakou svojí vlastní noční košili a ta ti zůstane po celou dobu zákroku. U OPU se jedná opravdu o krátkou narkozu takže to není tak hrozný jako u laparky, tam mi po tom bylo hrozně zle a tady všechno bylo v pohodě.

Jitka prodlouženou kultivaci určitě doporučuji, já ji měla taky, stojí 2500,– ale stojí to za to, po dvou dnech jsem měla všech 5 embriek v pohodě no a zaváděli mě je čtvrtý den po OPU a to už byly schopné přežití jenom 2 které mi zavedly, takže určitě to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 13:19

ARIEN díky..já právě po laparce která trvala cca 45 min -mi nebylo nic ,ale třeba po žlučníkové narkoze-laparoskopicky ,tam sem se vzbudila a bylo mi děsně špatně,že sem blila kam sem viděla. :cert: A taky si mě tam hned nechali dýl.

• Citovat
  • Upravit
749
16.10.10 13:31

Kamcca já byla při laparoskopii pod narkozou skoro hodinu a půl, protože mi dělali zákrok na vaječnících a potom jsem blinkala jak alík :mrgreen:
V Gennetu to je v pohodě jsou tam všichni opravdu hrozně hodní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 13:36

Arien stejně mám trochu bobany.. :mrgreen: z narkozy..kdo nepoznal jak z ní může být blbě ,, :poblion: :poblion:
Nepřeju nikomu.
A i z toho péra mám obavy..fuj jak se to blíží tak myslím čím dál tím víc..jaké to bude a tak.

• Citovat
  • Upravit
104
16.10.10 13:41

K obědu byl králiček od souseda,bramborový knedlík a červené a bílé zelíčko :lol: Moc jsme si pochutnali :palec: Mám takovou hodně hloupou otázku,musím být na OPU celá oholená?U laparoskopie jsem musela být a dneska jsem se zapomněla zeptat,nechce se mi tam volat,je mi to trapné :oops: Neuhodnete co se mi stalo,nemohla jsem najít předoperační vyšetření,docela trapas :zed: Já,která má všechny papíry v pořádku a takhle dopanu.V Po musím znovu pro ty papíry,budou na mě koukat,jak na exota :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.10 13:47

Kamccaa, z toho pera neměj vůbec strach. Já,která vidí injekci umírá,jsem si to píchala sama :potlesk: Nikdo mi to nevěřil,protože při odběru krve omdlívám a když vidím krev,tak taky…Vůbec to nebolí,jen jsem se jednou trefila do stejného místa,tak to trošku zabolelo,ale jinak je to v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.10 13:55

A kam to mám napsat, do stavu rodiny??? :nevim:
Kamccaa píše:
HOLKY VY CO TO NEMÁTE..
Nechcete si písnout do podpisu v jaké fázi jste?
např korinkovnA že má za sebou iui dobu snažení atd..
JITKO ty taky v podpisu nic nemáš..a mě by to zajímalo,co máš za sebou,čím si stimulovala apod..

ty podpisy se nastavují vpravo nahoře IKONKA NASTAVENÍ A TAM VŠE VYPÍŠETE.

:dance: :srdce: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 21:50

Najedeš teda na nastavení vpravo nahoře..klikneš,a sjedeš dolu tam bude velký okýnko
PODPIS UŽIVATELE V DISKUZI.

DOTOHO OKNA VEPIŠ CO UZNÁŠ ZA VHODNÝ ,A PAK DÁT JEN ULOŽIT ÚDAJE.
AŽ TO UDĚLAŠ TAK PAK ZMÁČKNI NA KLÁVESNICI PÁRKRÁT F5.

TOT VŠE. :dance:

• Citovat
  • Upravit
31597
16.10.10 23:03

tak mě manžel konečně pustil k počítači :-? .
kamča - semolinová rejže jsou vlastně semolinové těstoviny co vypadaj jak rejže - mohou mít i jinej tvar, je to vlastně tvrdá pšenice,myslim. A je to mňam, mňam. Dá se to sehnat v marketech.

Na podpis kouknu zejtra,něco s tím udělám. jdu už chrnět. tak dobrou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 09:42

ahoj..
Ještě chrníte nebo stojíte u sporáků?

Tady vylezlo zázračně slunce tak jdu narvat pračku povlečením.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
31597
17.10.10 10:49

čau - já hlásím,že stojím už u sporáku a obdivně vzdychám nad zázrakem toho sluníčka. A v duchu si říkám,že bych manžela odpoledne vyhnala na aspoň malou prochajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
17.10.10 11:46

AHojík holky,všem přejí krásnou slunečnou neděli.
Já také stojím u sporáku,zavařuju jablka.Uvařeno mám už se včerejška.Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 16:34

Ty brdo Marti a jak se zavařují?dělaš nějakej nálev?

Já sem ted přišla z venku,byli jsme pouštět draka a jak sem zmrzlá jak sobolí ho–o. :dance: Tak jdu udělat čajík s citronem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.