Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
3.9.14 19:48
@Crystal87 píše:
No vidíš je sice fajn že máš možnost hlídání ale to nemá každý…a sedátka moc prostorná nejsou…neumím si představit tam cpát většinu 3letých dětí :nevim:

Ja nevim no, mne by to proste nikdy v zadne situaci nenapadlo tam dat ditko…proste na to mame kazdy jiny nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 19:49
@Agnesita píše:
@Zenyatta celkem to hrotíš, úplně zbytečně. Patologický jevy ve společnosti jsou bohužel nevymýtitelné, ale dovádět své příspěvky do absurdna (plína do regálů), aby byly zajímavé a skoro až nepříjemné, to není úplně diskuze k věci. [/citace
ME OT TAKY PRIJDE UZ JAKO SILENE HROCENI
  • Citovat
  • Upravit
4918
3.9.14 19:50
@Crystal87 píše:
to je sice hezký ale co s tím? To že jsou staří znamená že si můžou dovolovat na mladší a chovat se páni tvorstva? To těžko že…mají se chovat taky slušně a s respektem…já se k nim taky tak chovám a učím to i děti a je fakt úžasné, že to sice děti učím, ale když pak vidí( a zvlášt nejstarší, co už má rozum) že to babičky a dědečkové nedodržují, položí mi otázku, proč třeba nemůžem předbíhat, ale oni ano apod :nevim:

Co s tím? Že jednou budeš s vysokou pravděpodobností úplně stejná. Nebo myslíš, že ty nynější důchodce to rodiče neučily stejně tak, jako to ty učíš své děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

@Tereza01 My se nahadame :) diskutujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414

Včera to byla taková super diskuze, že jsem se div nevalela smichy po zemi a dnes to jde do kopru.CHjo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 19:51
@hami1 píše:
Včera to byla taková super diskuze, že jsem se div nevalela smichy po zemi a dnes to jde do kopru.CHjo… :roll:

JJ, už mě to taky nějakou stránku neba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 19:51

JO JO

• Citovat
  • Upravit
1055
3.9.14 19:53
@Tereza01 píše:
Omlouvam se, ale tato diskuze se jmenuje hovada v obchodech, ne dedi v nakupnim kosiku. Pokud nezvladnete zalozit novou staci rict rada vam s tim pomohu a tam se hadejte az na pudu:-)

No právě že se tato diskuze jmenuje, tak jak se jmenuje. A já jsem sem dala věc, kterou za hovadskou považuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
3.9.14 19:55

No uzavreme to proste matky ktere davaji deti v botech do kosiku jsou hovada stejne jako plesnive salamy mezi normalnima. Priznavam se jsem hovado a nehodlam to menit navic i kdyz je tam v botech boty ma cisty a navic to vetsinou utre kalhotama jelikoz si sedne takze v podstate jsem dvojnasobny hovado boty a pak to utre do kalhot ale jina nebudu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
3.9.14 20:01
@BAZÁREK ANGIE píše:
Co s tím? Že jednou budeš s vysokou pravděpodobností úplně stejná. Nebo myslíš, že ty nynější důchodce to rodiče neučily stejně tak, jako to ty učíš své děti?

Možná ty budeš stejná ale já ne :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.9.14 20:01

@kve-tinka :kytka: jestli muzes pridat svuj nazor z praxe, jak je nahlizeno na to, kdyz da clovek v obchode diteti treba rohlik nebo kus neceho jineho s tim, ze to pak samozrejme nahlasi u pokladny?
Ja to treba bezne delam, protoze mi pripada lepsi mit dite v klidu, nez tam pobihat s jecicim kojencem/batoletem, ale technicky vzato na to nekdo muze pohlizet jako na kradez, kdyz dite ji neco, co jeste nebylo zaplaceno…Normalne uvazujici clovek to pochopi, ale zajimalo by me, jestli jsou i takova „hovada“, ktera kvuli toho pak muzou dotycneho buzerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.9.14 20:04
@Zenyatta píše:
Jak psala @Burj Chalifa, bez bot. Paradox je, že já v tom vozíku viděla vždycky tak tříletý a starší dítě, a to by snad po svých nákup absolvovat mělo.

No, já v tom košíku viděla tuhle i desetiletou a rodiče z toho měli ještě srandu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
3.9.14 20:07
@Crystal87 píše:
Možná ty budeš stejná ale já ne :mrgreen: :nevim:

Jasně, já ti to neberu, já předpokládám, že budu jezdit do obchoďáků stejně jako dnes, jen už budu méně pohyblivější, vše mi bude trvat o něco déle než ve 20 a občas někoho o dost mladšího naseru :lol:. Ale to je kolikrát naseru i teď, takže to jediné se asi nezmění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.9.14 20:08
@MUFICE píše:
No, já v tom košíku viděla tuhle i desetiletou a rodiče z toho měli ještě srandu :roll: :zed:

nakopala bych je do pr..e a vyrazila z obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
3.9.14 20:09
@Zenyatta píše:
No právě že se tato diskuze jmenuje, tak jak se jmenuje. A já jsem sem dala věc, kterou za hovadskou považuju.

Diskuzi jsem pojmenovala já, proč je uvedeno v úvodním příspěvku. Za hovada nepovažuji těhotné, matky ani důchodce.
Když se vám nezdá vozík dost čistý, máte na výběr ze stovky jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák