Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
colafit píše:
Holky, nakonec jsem se zvážila u sousedky a už se těším až předělám metr. Za 14 dní 2kg
Tak to je hodně slušný! ![]()
Tomu věřím ![]()
Mě ta pětašedesátka taky povzbudila, že jsem večer dietně zhřešila, ale co, zítra se polepším ![]()
AknelinkaO píše:
Tomu věřím
Mě ta pětašedesátka taky povzbudila, že jsem večer dietně zhřešila, ale co, zítra se polepším
Jsme na tom stejně ![]()
Ahojky prvně musím gratulovat colafit super. ![]()
A holky já hřeším často, musím se polepšit ![]()
Dnes už mám alespoň odcvičeno, ale ráda bych zařadila i orbitrek, mám super z Hervisu X-fakt, ale je v pokoji kde prcek spí, a když nespí tak mi tam leze a chce jezdit se mnou. Nechci aby to byl věšák na prádlo ![]()
já jsem včera necvičila, tak jsem si dneska dala k posilování 20min ještě pilates na míčích 40 min a úplně jsem se zrušila. Jak cvičím každý den, tak začínám být pěkně unavená, asi budu muset trochu polevit.
Tak já mám nastaveno cvičení 4× týdně + 1× týdně ve fitku a stačí to. Teda dnes mám volný den, tak uvidím, jestli se nedám aspoň 20min. na břicho, potřebovala bych to ![]()
já mám právě cvičení 4× + 2× chodím do fitka + v sobotu dáváme nějakou tůru, běžky nebo squash.
otázka je, jak dlouho mi to vydrží. Jsem už celá namožená, takže asi zvolním, abych se neodrovnala.
Colafit kdy to všechno zvládáš? Já už mam na dnes odcvičeno a mažu žehlit abych spálila čokošku co jsem snědla je mi ze sebe špatně
Taky odcvičeno
Měla jsem 20min. bodystyling dolních končetin, ale připadalo mi to málo, tak jsem si přidala 15min. na břicho ![]()
A ani mě tam netlačil tuňák s celozrnnými těstovinami a zeleninou…mé nejoblíbenější jídlo ![]()
Zítra se těším, začínají nové díly Jste to co jíte ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat