Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5891
29.2.12 13:48

Strašně jednoduchý :mrgreen: Uvařím celozrnné těstoviny spolu s mraženou zeleninou (mrkev, hrášek, kukuřice) a do toho pak přimíchám tuňáka z konzervy…a je toho plná miska ;) Dnes jsem si tam přidala ještě trochu špenátu, který jsem vařila dětem ;)

• načítám...
1759
29.2.12 13:50

a jakou značku kupuješ

• načítám...
5891
29.2.12 13:54

Nejlepší je Rio mare, ale jedině v akci, je šíleně drahý :cert: Teď jsem koupila myslím nějaký v Tescu, ale ne úplně ten nejlevnější, to je jen drť :roll:

• načítám...
1759
29.2.12 14:10

tenhle http://www.kupujete.cz/…-tunak-billa ? a který je lepší v oleji anebo ve vlastní šťávě? recept vypada jednoduše a vhodný i pro prcka

• načítám...
5891
29.2.12 14:14

Ten :palec: Víc mi chutná v oliváči, možná ve vlastní šťávě bude zdravější :roll: Ale to mi připadalo, jako by to plavalo jen ve vodě…ale zase ho neznám od rio mare, měla jsem ve vlastní šťávě nějakou jinou značku.
Havlíček ho tam má docela často, takže klidně nakoupit pár balení dopředu, když je v akci ;)

• načítám...
1759
29.2.12 14:54

moc děkuji pokud se tam dostanu tak vezmu jeden a jeden a uvidíme, a jak si děláš zeleninové šťávy

• načítám...
5891
29.2.12 14:57

Nedělám, ještě jsem si nekoupila odšťavnovač :roll: Takže buďto nějaký džus, ale to je prý špatně, má se kupovat jen 100% šťáva, která je dost drahá…nebo si do čaje vymačkám třeba pomeranč nebo mandarinku a tím si to i osladím ;)

• načítám...
colafit
29.2.12 15:44

Tak dneska teda nezvládám :? Jinak do fitka chodím, když se vrátí manžel z práce (jednou za týden to dá, tak abych mohla jít) + neděle. Doma cvičím, když je Lucka ve školce a Mareček spí. Občas se ale povede, že to nestihnu a pak cvičím s nima, což je celkem legrace. No, a v sobotu chodíme na tůry s dětma nebo na běžky/kolo bez dětí (odsaju mléko a babičky hlídají) nebo ráno na squash. Když jsme na víkend doma, tak nedělám nic.

Vcielka píše:
Colafit kdy to všechno zvládáš? Já už mam na dnes odcvičeno a mažu žehlit abych spálila čokošku co jsem snědla je mi ze sebe špatně:poblion:
  • Upravit
colafit
29.2.12 15:46

já mám odšťavňovač, takže si dělám čerstvou šťávu. Ale dělám vždycky jen ovocnou + někdy mrkev. Jak je napsáno ovocno-zeleninová, tak to si neumím nic jiného než mrkev představit.

• Upravit
5891
29.2.12 18:54

Tak já jsem odpo neplánovaně skončila v KFC :cert: Sice jsem měla volný den, ale už fakt nemám chuť se nějak přežírat, tak jsem chtěla jíst zdravě…no i když jsem jen po dětech dojídala nějaké kuřecí maso a salát coleslaw, přece jen je mi těžko, asi to nebyla optimální porce :roll: Ale dobře mi tak, zítřek mám dle programu jen ve znamení ovoce, zeleniny a kefíru, tak se aspoň odlehčím :mrgreen:

Colafit, moc dobrá je i červená řepa, když se přidá k ovoci…a je i hodně zdravá, zkus to ;)

• načítám...
colafit
29.2.12 19:59

díky za tip. mimochodem, já dneska necvičila vůbec a jsem unavená, jak když jsem běžela maraton. Tak snad zítra to bude lepší…

• Upravit
5891
29.2.12 20:06

Asi jsi přecvičená :roll: Tak odpočívej :mrgreen:

• načítám...
1759
1.3.12 13:23

Ahoj holky tak pro dnešek odcvičeno :dance: a budou dvě procházky odpolední 5km (dnes zase čokoška :oops: , tak musím spalovat), mám depky, honí mě mlsná, pořád utahaná ospalá , dostala jsem na to superželezo prý mi chybí z toho dlouhého kojení.
Snad to zabere jinak se můžu snažit jak chci. Čtvrtý den držím a prcka kojím jenom před odpo spaním, večer a v noci. Nelíbí se mu to ale musím postupně přestat. Jako baští dost horší, je to s pitím.
Colafit drž se :pankac:
Ale třeba na fitness tv mi to udělalo sestavu 45 min zahřátí, procvičení všech svalových skupin a strečink takže to asi budu s fithalem prokládat. Trenérky jsou tam nějak lepší víc táhnou na fithalu fajn pestrost ale jsou jak leklé ryby

• načítám...
colafit
1.3.12 17:31

já fakt makám v tom fitku a fithall beru na protažení. I když naposledy jsem měla posilování hýždí a nohou a ještě včera jsem si nemohla sednout do dřepu, jak to bolelo. Každopádně, co je to fitnes tv? Dneska jdu opět na alpinnig. Měla jsem palačinky s čokoládou, tak mám, co spalovat.

Vcielka, doplň železo a určitě to bude lepší. Lámat to, nemá smysl, to by tě to brzy přestalo bavit.Důležité je se u toho cítit dobře.

• Upravit
1759
1.3.12 17:36

Posilka by mi také pomohla ale nejsou penízky. Tak dělám co se dá, dnes posilování hýždí a nohou a k tomu dvě procházky celkem 7 km. Fitness tv je podobný web jako fithall http://www.fitnesstv.cz/cviceni

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková