Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vcielka píše:
jé a teď se dívam že je tam i moje bývala instruktorka http://www.pilatesbody.cz/…a-vorackova/ předtím cvičila na Kladně a i cenově to bylo příznivější
je a ty cvičíš to co jsem měla jako první to je fakt náročný a smekám jestli to dávaš správně
Já pilates cvičím už od prosince, na tohle jsem najela teď v únoru, takže zvládám už bez „ulevování“ (jak tam říká, že zřejmě budeme muset mít pokrčené nohy a tak, tak já už nemusím
).
Taky doufám, že cvičím správně, ale snažím se ![]()
pokud ti to pomáha tak cvičíš správně mně se pak i občas blokovala záda jak jsem to dělala blbě ![]()
Aha, tak mně to právě pomohlo páteř uvolnit. Strašně moc dlouho se mi blokuje krční páteř a asi tak čtyři roky i bederní. Já právě chtěla začít chodit na rehabilitaci, ale teď si říkám, že to zvládnu i bez ní.
zdravím holky. Jsem dnes jen na skok. K těm dětem, já mám holčičku 3 roky a klučíka 7 měsíců. On nám tu vytrvale lozí a ona o něj vytrvale zakopává, tak si dovedete představit ten mazec
Jinak dnes necvičím, protože večer jdu na jogu.
já jsem si nastavila že chci 5× týdně a to pondělí až pátek původně mi to nabídlo pauzu v uterý a v sobotu
No mně to právě taky chodí 4×…ale do toho ještě 1× týdně chodím cvičit, tak to je tak akorát ![]()
Nastavila jsem program zeštíhlení + že cvičím 2× týdně, tak mi to hodilo 4× týdně cvičení. Ale přiznám se, že v sobotu to asi nebudu dávat, protože jsme obvykle někde pryč a hopsat po tůře se mi nebude chtít.
Můžu se ještě zeptat k matříku? Až budu o nějaké to kilčo lehčí, tak jak se to pak dělá?
Musíš si metřík předělat, až změníš hmotnost (je to po kilech). Jinak jsem si udělala nový metřík, takový tematický
Ale je fakt, že hlady netrpím a mlsná mě nehoní, tak snad zatím dobrý ![]()
Jo, tahle myš na váze se mi taky líbila
Ted je i přehledně vidět, jak jsi na tom. OOUU, já chci taky..........
Já taky hlady netrpím, spíš si dělám menší porce, protože je toho jídla až moc. Ale mlsná mě teda občas přepadne, ale není to tak hrozný jako dřív. To jsem celý den „neměla čas“ se najíst a pak jsem večer snědla 2 tabulky čokolády ![]()
Musím říct, že s tímhle jídelníčkem mě mlsná honí míň jak dřív…a když to na mě přijde, tak si dám radši kousek ovoce nebo ujím dětem pár želatinových medvídků
Ale chuť na sladké, jako jsem měla dřív, mě fakt přesla, takže nemusím ani žádné buchty, sušenky, oplatky apod.
Jen jsem teď přibrala o 400gr…tak asi svaly nebo co
![]()
Colafit já bych právě víkendy také šidila, proto jsem si to nastavila v týdnu každý den. Nikam jinam se nedostanu a těch 20-40minut zvládám když malý spí. Můžeš to změnit anebo se na to prostě vykašlat vždyt na túře spálíš víc. Můj manžel je líný někam chodit on raději běhá na florbale anebo leze na zeď ani jedno nemůžeme dělat spolu, takže víkendy si necháváme na relax.
Pokud tě honí mlsná, tak si zkus zvýšit příjem dlouhých sacharidů. V ovoci jsou krátké sacharidy, takže ti vyskočí hladina inzulínu a rychle poklesne a pak tě honí chuť na sladké. Takže ani ovoce by se nemělo jíst moc. Já se dojídám v průběhu hlavně salátovejma okurkama, paprikama a rajčatama
Ale abych pokračovala v těch dlouhých sacharidech, tak to je právě důvod, proč je vhodné snídat ovesné vločky - jejich sacharidy se odbourávají dlouho a tudíž po nich není vlčí hlad.
Tady výborně popsané:
http://f-sport.cz/print.php?…
a výňatek pro lenochy, co se jim nechce číst tak alespoň, co se týká zeleniny apod:
Ovoce
Ovoce se skládá hlavně z vody, pak z fruktozy a pokud má nějakou šlupku, tak z vlákniny. Co je fruktoza je napsáno v článku o sachrech. Ovoce tedy raději jen po cvičení.
Zelenina
Zde máme několik druhů.
jinak teď si kupuju i bílé hlávkové zelí, není drahé a obsahuje hodně vitamínu C, takže je zdravé. Chroupu ho syrové ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat