Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
18.5.11 20:46

To já dnes vyndala z mrazáku cukroví a žeru ho.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.5.11 09:13
babababa píše:
To já dnes vyndala z mrazáku cukroví a žeru ho.Ach jo.

mňáááááááááááááááááááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.5.11 19:54
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.5.11 19:55
kocunka píše:
babababa píše:
To já dnes vyndala z mrazáku cukroví a žeru ho.Ach jo.
mňáááááááááááááááááááám

hmmmm dala bych si též, já dnes otevřela gumové medvídky, že si dám jen pár a nakonec jsem snědla celý balíček :pocitac: ale zase jsem tři hodiny kopala díru na bazén, tak snad se to anuluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
22.5.11 21:48

mila2113 už jsi byla na kavitaci aby jsi nám sdělila své pocity? a jak to působí … tak šup šup info :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.5.11 22:44

Nám poslední dobou často nejezdí výtah a tak tahám kočárek do pátého patra.Třeba díky tomu něco zhubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 22:49

Hmm, kdybych si k těm šťouchaným br. odpustila tu majonézu.. :D Žensky, to e hubnutíčko :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.5.11 06:56

Achjo, víkend u babičky…Asi ani nemusím psát víc :roll: :zed: :zed: :zed: Ale prej sem hubená :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.5.11 14:22
Vetina píše:
mila2113 už jsi byla na kavitaci aby jsi nám sdělila své pocity? a jak to působí … tak šup šup info :pankac:

tak sem nakonec nešla..mám vysoký cholesterol :jazyk: ..tak snad až ho snížím..ale nevím slyšela jsem že je to hodně bolestivé a výsledky taky nic moc.tak asi nezbude nic jiného než jíst málo a hejbat se :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.5.11 21:53

Ahoj hojky.Tak se musím pochlubit.Dneska jsem měla půl hodinový rozhovor s výživovou poradkyní.Zítra mi přijde balíček na pročtení plus čajík a pročišťující-detoxikační tabletky.Do týdne přestávám kojit(né kvůli tomu,ale malej už nechce papkat :cry: ).Celé mě to vyjde na 2500.Budu mít svého poradce a ten mě bude hlídat,psát jídelníčky i tak.Mluvili jsme i o jojo efektu a říkala,že ikdyž přestanete tabletky a čaj jíst,pít a budete dodržovat životozprávu a hýbat se ,že to zpátky nejde.Tak jsem zvědavá.Držte palce.Pa Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.5.11 22:18

ahojky, nevíte jestli se dá ještě sehnal Alli na hubnutí… nějak jsem propásla akci. A jaké s tím máte kdo zkušenosti. díky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
26.5.11 10:32

holky mám dotaz…kde kupujete plavky..ráda bych nějaké pěkné ale na nás baculky snad hezký plavky :-( :nevim:nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
26.5.11 11:30
mila2113 píše:
holky mám dotaz…kde kupujete plavky..ráda bych nějaké pěkné ale na nás baculky snad hezký plavky :-( :nevim:nejsou

vyhlídla jsem si náááádherný na bonprixu,ale bohužel než jsem se odhodlala ke koupi,už je neměli,tak jsem si kouila z aukra tyhle ale v modrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
26.5.11 12:00
kocunka píše:
mila2113 píše:
vyhlídla jsem si náááádherný na bonprixu,ale bohužel než jsem se odhodlala ke koupi,už je neměli,tak jsem si kouila z aukra tyhle ale v modrý

na bonprixu jsem měla taky vybrané ale zaváhala jsem a už mají velikost 52 a to je i na mě moc..ty cos vybrala sou super…asi mrknu na aukro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.5.11 18:52
mila2113 píše:

Já je teď kupovala od Litex ,máš tam výběr velikostí a popsané i velikosti na míry,které opravdu sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková