Imigranti do ČR

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
30.8.15 22:23
@Blackova.K píše:
není to jiný, taky ničí taky se na ně platí z našich peněz a oni se jen a jen množí. Neuznávají naše zákony, tak by měli jít taky ne? Fakt to není jednoduchý. Jak říkám nadšená z toho nejsem, ale pomoct se musí, my by jsme pomoc taky prosili, a byli za ni rádi.

a proto jich sem nebudeme tahat ještě víc, toto už stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@onajeblond píše:
jistě my nejsme zlatí, ale uvědom si kolik lidí to dělá tady a kolik tam? tam je to většina taky pár psychicky narušenejch, kteří jsou potrestáni, tak to odnese ten nevinnej.. a furt jsem se nedozvěděla kolik imigrantů si k sobě nastěhuješ?

já jsem odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@onajeblond píše:
jistě my nejsme zlatí, ale uvědom si kolik lidí to dělá tady a kolik tam? tam je to většina taky pár psychicky narušenejch, kteří jsou potrestáni, tak to odnese ten nevinnej.. a furt jsem se nedozvěděla kolik imigrantů si k sobě nastěhuješ?

ono to asi bude tím, že tam o těch se víc píše a mluví. Většina to tam fakt nedělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.8.15 22:24
@onajeblond píše:

media?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
@Blackova.K píše:
není to jiný, taky ničí taky se na ně platí z našich peněz a oni se jen a jen množí. Neuznávají naše zákony, tak by měli jít taky ne? Fakt to není jednoduchý. Jak říkám nadšená z toho nejsem, ale pomoct se musí, my by jsme pomoc taky prosili, a byli za ni rádi.

Je to naprosto odlišné. Problém s Romy je těžce zakořeněný problém, historicky dlouhodobého charakteru. Problém s migranty je nyní vnikající záležitostí a lze řešit tudíž lehčeji právě za účelem, aby tu nezakořenil.

• Citovat
  • Upravit
29350
@sunshinegirl píše:
Ty školy mají naši občané „zdarma“, protože jim na ně vydělali jejich rodiče svou prací. Proč ji má někdo jiný dostat zadarmo?
čili děti českých rodičů nepracujících, na sociálních dávkách, by na ty školy taky neměly chodit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 22:25
@atominnka píše:
ono to asi bude tím, že tam o těch se víc píše a mluví. Většina to tam fakt nedělá :roll:

ano, ale je to dost časté dle mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:25

@eva valoi to já také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 22:26
@Regina Hero píše: čili děti českých rodičů nepracujících, na sociálních dávkách, by na ty školy taky neměly chodit?

a jsou to bílé děti? bílých rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.15 22:26

@onajeblond žila jsi tam někdy nebo máš alespoň někoho, kdo žije v nějaké takové zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.8.15 22:27
@atominnka píše:
@onajeblond žila jsi tam někdy nebo máš alespoň někoho, kdo žije v nějaké takové zemi?

Ne protože já mám rozum a nikdy bych tam nešla, kdo tam jde jeho osud bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
30.8.15 22:27
@sunshinegirl píše:
Přišli sem, dostali střechu nad hlavou v podobě budovy se sociálním zařízením, postelí, jídlo. Místo aby byli vděční, kladli si podmínky, protestovali a ničili. Oni si totiž mysleli, že do té otevřené EU přijdou a budou volně po tisících vpuštěni do ulic. Ten kdo ničí majetek toho, kdo mu chce pomoci se moc jako člověk nechová, ne?

Máš pravdu, ale ono bejt zavřenej někde 24 hodin denně, je s nějakýma vycházkama… Když k tomu připočtu jak se asi cítí, že o všechno přišli a teď jsou někde, kde už teď vědí, že je vlastně nikdo nechce a každej na ně kouká jako na vrahy a parazity, že jim třeba půlka rodiny zůstala v Sýrii… Vůbec bych v týhle situaci nechtěla bejt, ale vůbec. Tohle stejné dělají i Češi i Romové a co? Žijeme tu s nimi x let každej jen křičí a stejně se s tím nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.15 22:28
@onajeblond píše:

je snad jedno, jaké barvy jsou jejich rodiče, když nechodí do práce a jsou živi ze sociálních dávek, ne? Barva pleti snad o ničem sama nevypovídá… a že jich tu je takových spousta, stačí si počíst zdejší diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@onajeblond píše:

samozřejmě a tokových je taky spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

@atominnka Ale znělo to, nezlob se na mě, jako plácnutí do vody. Pokud se zajímáš o tyto věci obecně, tak to rozhodně nebudeš teď vytahovat, nebo nedejbóže srovnávat situaci 11. století se současností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová