Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena píše:Jejich nebezpečí spatřuji osobně v tom, že čím více ustupujeme jejich požadavkům, tím vyšší nároky kladou. Kam až mohou stoupat, nechci domýšlet.
Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Blbe je ale, ze im to uzemie MY bombardujeme, tak odchadzaju tam, kde nejde o holy zivot
Preco sme zabili Saddama? Preco sme zabili Kaddafiho? Oni tam ten poriadok drzali a ziadni mohamedani im k nam neutekali
Víš, já to, že z podobných území odcházejí do Evropy úplně chápu, na jejich místě bych neudělala nic jiného, zvlášť kdybych měla rodinu a děti.
@Bábi Zlopočasná píše:
Blbe je ale, ze im to uzemie MY bombardujeme, tak odchadzaju tam, kde nejde o holy zivot
Preco sme zabili Saddama? Preco sme zabili Kaddafiho? Oni tam ten poriadok drzali a ziadni mohamedani im k nam neutekali
Já bych to tak nezobecňovala. Třeba Maroko a Turecko, odkud proudí nemalé množství přistěhovalců, pokud vím, nikdo nikdy nebombardoval…
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme
Přesně tak
@MartinaIrena píše:
Já bych to tak nezobecňovala. Třeba Maroko a Turecko, odkud proudí nemalé množství přistěhovalců, pokud vím, nikdo nikdy nebombardoval…
Druhá strana mince je, že díky spolupráci Maroka s EU se mnoho uprchlíků a migrantů chytí už na marockých hranicích.
@Menora píše:
Víš, já to, že z podobných území odcházejí do Evropy úplně chápu, na jejich místě bych neudělala nic jiného, zvlášť kdybych měla rodinu a děti.
Já je taky chápu, ale nevím, proč bychom je tady měli nechat určovat si pravidla chování.
@Menora píše:
Ja to chapem tiez. Ja iba nechapem, preco sme ich tam isli zachranovat pred nimi samotnymi.
To ako ked sa bombardoval Irak, a Americania potom aby ukazali svetu aki su dobri, v ramci humanitarnej pomoci zhadzovali Iracanom jahodovy dzem a arasidove maslo. A cudovali sa, ze Iracania netusia co im to tam pada na hlavu a neocenuju tie dobroty.
Na kieho dasa trepeme vlastne idei tam, kde im vobec, ale vobec nerozumeju?
@MartinaIrena píše:
Turcov Nemci pozyvali ![]()
@Reginaa píše:
No jo,„MENORA“,že mě to nenapadlo dřív.SHALOM
Co znamena ‚menora‘?
@Bábi Zlopočasná píše:
Co znamena ‚menora‘?
Menora je svícen, který mám v profilovce, ale to je vlastně chanukíja ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Turcov Nemci pozyvali
A do Francie proudili přistěhovalci díky koloniální minulosti země.
@Bábi Zlopočasná píše:
Co znamena ‚menora‘?
menora je sedmiramenný svícen, symbol judaismu
@Bábi Zlopočasná píše:
Na tom bude fakt kus pravdy. Oni neumí žít v demokracii, to se ani neslučuje s jejich „vírou“. Oni asi opravdu potřebují nějakého diktátora, zkrátka silného vůdce, který je drží zkrátka.
@Menora mozem este blbu otazku? Ja som mala za to, ze zidovsky svietnik je sedemramenny, ale Ty mas tych sviecok 9. Pouzivaju sa oba, alebo len ja zijem v blude?