Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.15 16:26
@MartinaIrena píše:Jejich nebezpečí spatřuji osobně v tom, že čím více ustupujeme jejich požadavkům, tím vyšší nároky kladou. Kam až mohou stoupat, nechci domýšlet.

Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 16:30
@Bábi Zlopočasná píše:
Blbe je ale, ze im to uzemie MY bombardujeme, tak odchadzaju tam, kde nejde o holy zivot :nevim:
Preco sme zabili Saddama? Preco sme zabili Kaddafiho? Oni tam ten poriadok drzali a ziadni mohamedani im k nam neutekali :nevim:

Víš, já to, že z podobných území odcházejí do Evropy úplně chápu, na jejich místě bych neudělala nic jiného, zvlášť kdybych měla rodinu a děti.

• Citovat
  • Upravit
25007
16.1.15 16:30
@Bábi Zlopočasná píše:
Blbe je ale, ze im to uzemie MY bombardujeme, tak odchadzaju tam, kde nejde o holy zivot :nevim:
Preco sme zabili Saddama? Preco sme zabili Kaddafiho? Oni tam ten poriadok drzali a ziadni mohamedani im k nam neutekali :nevim:

Já bych to tak nezobecňovala. Třeba Maroko a Turecko, odkud proudí nemalé množství přistěhovalců, pokud vím, nikdo nikdy nebombardoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
16.1.15 16:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja vidim nebezpecenstvo v tom, ze ich poziadavkom vobec ustupujeme :oops:

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.15 16:36
@Menora píše:
@Reginaa
Hádej, můžeš jednou :mrgreen:

No jo,„MENORA“,že mě to nenapadlo dřív. :mrgreen: SHALOM :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 16:37
@MartinaIrena píše:
Já bych to tak nezobecňovala. Třeba Maroko a Turecko, odkud proudí nemalé množství přistěhovalců, pokud vím, nikdo nikdy nebombardoval…

Druhá strana mince je, že díky spolupráci Maroka s EU se mnoho uprchlíků a migrantů chytí už na marockých hranicích.

• Citovat
  • Upravit
25007
16.1.15 16:37
@Menora píše:
Víš, já to, že z podobných území odcházejí do Evropy úplně chápu, na jejich místě bych neudělala nic jiného, zvlášť kdybych měla rodinu a děti.

Já je taky chápu, ale nevím, proč bychom je tady měli nechat určovat si pravidla chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 16:39
@Menora píše:
Víš, já to, že z podobných území odcházejí do Evropy úplně chápu, na jejich místě bych neudělala nic jiného, zvlášť kdybych měla rodinu a děti.

Ja to chapem tiez. Ja iba nechapem, preco sme ich tam isli zachranovat pred nimi samotnymi.
To ako ked sa bombardoval Irak, a Americania potom aby ukazali svetu aki su dobri, v ramci humanitarnej pomoci zhadzovali Iracanom jahodovy dzem a arasidove maslo. A cudovali sa, ze Iracania netusia co im to tam pada na hlavu a neocenuju tie dobroty.

Na kieho dasa trepeme vlastne idei tam, kde im vobec, ale vobec nerozumeju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 16:40
@MartinaIrena píše:

Turcov Nemci pozyvali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 16:40
@Reginaa píše:
No jo,„MENORA“,že mě to nenapadlo dřív. :mrgreen: SHALOM :hug:

Co znamena ‚menora‘?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.1.15 16:42
@Bábi Zlopočasná píše:
Co znamena ‚menora‘?

Menora je svícen, který mám v profilovce, ale to je vlastně chanukíja :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Menora
16.1.15 16:42
@Bábi Zlopočasná píše:
Turcov Nemci pozyvali :nevim:

A do Francie proudili přistěhovalci díky koloniální minulosti země.

• Citovat
  • Upravit
25007
16.1.15 16:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Co znamena ‚menora‘?

menora je sedmiramenný svícen, symbol judaismu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.1.15 16:52
@Bábi Zlopočasná píše:

Na tom bude fakt kus pravdy. Oni neumí žít v demokracii, to se ani neslučuje s jejich „vírou“. Oni asi opravdu potřebují nějakého diktátora, zkrátka silného vůdce, který je drží zkrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.15 16:59

@Menora mozem este blbu otazku? Ja som mala za to, ze zidovsky svietnik je sedemramenny, ale Ty mas tych sviecok 9. Pouzivaju sa oba, alebo len ja zijem v blude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová