Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
26.1.15 23:21

Bojim se. Už Nostradamus před nimi varoval. To jsem četla už před 20 lety a přišlo mi to nereálne. Poraženi mají být, s pomocí snad Ruska a Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.1.15 23:22

.

Příspěvek upraven 07.02.15 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.1.15 23:31

@Moise ted koukám přes mobil, mapu nevidim. Na jihu Španělska pracuje spousta přistěhovalců z Maroka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.1.15 23:33
@Didciiikk píše:
Nečtu celou diskuzi, ale k začátku. Znám plno lidí co vyznávají islám, zatím jsem se nesetkala s žádným muslimem který by mi vnucoval svou víru naopak vždy byli pro mě dobrý přátelé s dobrým srdcem :srdce: a to jich znám spoustu.
Pak jsou ty ostatní, co tu víru cpou každému a bojují :zed:. Upřímně, to co se stalo ve Francii, je mi to líto ale myslím si že ten islám tam dost zesměšňovali :nevim:

Tohle mě na té (a jiných) kauze tak děsí. Ta bagatelizace toho, co se stalo, hledáním, čím si za to ty oběti mohly..
Víte, když budu mít šestnáctiletou puberťačku, která do školy chodí v mini sukni a ráda se namaluje.. A někdo ji znásilní.. Tak dosadit k případu dovětek, že sice znásilnění skorodítěte je hrozná věc, ale kdyby nosila sukně po kotníky…, to mi přijde zrůdné a ubohé. Tam není žádné ale.. Tam je jen to, že někdo překročil všechny meze - nejen morálky, ale i zákona..
Ráda se budu bavit o kvalitách vtipů Charlie Hebdo. ALE až potom, co tento případ se definitivně uzavře a vychladne. Nikoli teď v souvislosti s tím, že je někdo zavraždil - to žádný dovětek, ani omluvu pro pachatele nemá.. Někdo vyvraždil redakci pařížského časopisu.. To nemá žádnou polehčující okolnost, tam není co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 05:41
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.15 05:45
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 07:35

Ja se jich bojim take, ale kvuli svemu partnerovi, ktery je american a v US Army. Kvuli tomuto nam treba odpada spousta mist kam jit na dovolenou. Mimo jeho rodnou rec ma i armadni sestrih vlasu, takze kazdy z takovych magoru by ho poznal :cert: :(

• Citovat
  • Upravit
1
27.1.15 08:17

španělsko - islám

Zdravím, španělsko bylo do cca 15tého století islámské a platila tam šaría, než to zpátky dobyli evropští křesťané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 08:25
@Didciiikk píše:
@Menora me tedy nikdy nevnucovali jejich viru :)

Však jsem to psala proto, že mě se to stalo pouze jednou a to jsem se pohybovala mezi lidmi, kteří islám skutečné vyznávali, nebyli nijak vlažní nebo jak to říct, prostě se pravidelně pětkrát denně modlili, dávali almužnu, byli v Mekce, četli Korán atp., přesto mě na víru neobraceli, maximálně jsme společně diskutovali, jako nějakou agitaci jsem to nevnímala.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 08:30
@4family píše:
Bojim se. Už Nostradamus před nimi varoval. To jsem četla už před 20 lety a přišlo mi to nereálne. Poraženi mají být, s pomocí snad Ruska a Číny.

Nostradama a jeho „proroctví“ bych nebrala vážně. Nedostudovaný doktor, bývalý felčar ( dnes se tomu říká lékárník :lol: ), v jeho astronomických výpočtech byli matematické chyby, takže tím pádem se jeho astrologické předpovědi zakládali na chybných výpočtech. Takových jako on, ve Francii té doby, bylo, jenom on byl natolik chytrý, že uměl svoje předpovědi prodat. U svých předpovědí daleké budoucnosti prostě věděl, že když se nevyplní, nic se mi nestane, bude už dávno po smrti. Navíc byl plagiátor, některé z jeho veršů jsou přejaté od jiných autorů.
Prostě obyčejný mazaný podvodník. Omlouvám se, ale tohle ze mě muselo ven. :)

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 08:33
@Moise píše:
http://www.novinky.cz/…-zapade.html

Vyzývat můžou, ale to je asi tak všechno. Ten jejich pseudochalífát už je k smíchu.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 09:11
@Miryam píše:
Tak tady už vážně končí „legrace“. Bůh nás ochraňuj. :? 8o :roll:

Ty si myslis, ze kazdy muslim je poslechne? To jsi vazne tak hloupa? Asi ano.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 09:12
@Moise píše:
@4family me dostala ta mapa v tom clanku. turecko chapu, ale proc spanelsko?

Chtelo by to znat historii, pojem Maurove ti asi nic nerika…

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 09:13
@75tomas.novotny píše:
Ty si myslis, ze kazdy muslim je poslechne? To jsi vazne tak hloupa? Asi ano.

Tu jejich výzvu možná poslechne pár bláznů, ale už vidím Maročany, jak obnovují chalífát na území Španělska :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 09:23
@Menora píše:
Však jsem to psala proto, že mě se to stalo pouze jednou a to jsem se pohybovala mezi lidmi, kteří islám skutečné vyznávali, nebyli nijak vlažní nebo jak to říct, prostě se pravidelně pětkrát denně modlili, dávali almužnu, byli v Mekce, četli Korán atp., přesto mě na víru neobraceli, maximálně jsme společně diskutovali, jako nějakou agitaci jsem to nevnímala.

Tady asi nikdo nepotkal svedky Jehovovi napriklad nebo ty moc hodne fajn lidi kteri obcas vyhaneji demona z malych deti v Londyne nebo z gayu. Jen za rok 2014 bylo zaznamenano nekolik pripadu v UK. V roce 2011 to zaslo tak daleko, ze umucili malou 5 letou holcicku k smrti primo v kostele…to jsou fajn mirumilovni krestane, kteri by na nikoho ruku nevztahli a ridi se prikazanim Miluj blizniho sveho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová