Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75tomas.novotny
27.1.15 12:53
@KackaDoup píše: :hug: :kytka: my jsme se vcera divali s manzelem na pianistu…a to co delali nemci zidum…jak klidne skopali k smrti male dite..jak jim bylo jedno koho ten den zastreli…nahodny vyber…tak stejne to bude i v tomto pripade…no tak jsme si s manzelem rikali ze by jsme se meli poohlednout po nekjakem ukrytu v lesich..protoze clovek opravdu nikdy nevi…my nevime ani kdo to tady ted muze cist..

Vybuduj si na zahrade atomovy bunkr, bude se ti hodit. Zakuklenci uz se blizi a jdou si pro tebe.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.1.15 12:54

@75tomas.novotny Pust si pianistu, pust si filmy o zidech a druhe svetove valce…taky do posledni chvile neverili..ze ty vis zcela presne co se kdy presne stane..chtela bych mit tvuj klid…ja ho nemam…

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
@KackaDoup píše:
@75tomas.novotny ano,jiz jsem to napsala, nebudu dvakrat, jen nechapu ze to nevis sam..

Jen nechapu, ze nedokazes rozumne shrnout a odpovedet na to co jsem se te zeptal.

• Citovat
  • Upravit
4658
@KackaDoup píše:
@dendule4 copak se neco takoveho stalo jen ve Francii…deje se to porad nekde..

to byl jen příklad, vím, že to není jen o Francii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.15 12:55

@75tomas.novotny to zminil muj zcela racionalne uvazujici muz…az me sokoval..protoze ma mozek a vi ze nikdo nevi co se kdy muze stat…

• Citovat
  • Upravit
126
:think:

Příspěvek upraven 10.12.20 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@75tomas.novotny nac? co z toho budu mit, budu se s tebou dohadovat?…me uz inteligentne odpovedela memora..staci.

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 12:56
@75tomas.novotny píše:
Vybuduj si na zahrade atomovy bunkr, bude se ti hodit. Zakuklenci uz se blizi a jdou si pro tebe.

Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
27.1.15 12:57
@KackaDoup píše:
@75tomas.novotny Pust si pianistu, pust si filmy o zidech a druhe svetove valce…taky do posledni chvile neverili..ze ty vis zcela presne co se kdy presne stane..chtela bych mit tvuj klid…ja ho nemam…

Bud tak hodna, ale nemluv o necem o cem ocividne nemas ani poneti. Proc se holokaust stal, co vedlo Zidy k tomu, ze zustali apod. je napsano spoustu velmi dobrych knih, staci si jednu precist aby jsi napriste nemlela takovehle nesmysly. Dovoluji si rict, ze narozdil od tebe toho o holokaustu vim podstatne vic uz jenom z toho duvodu, ze 3/4 moji rodiny vyletelo kominem v Auschwitzu.

• Citovat
  • Upravit
Menora
27.1.15 12:58
@dendule4 píše:
Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin

Ale @75tomas.novotny vůbec nebrání šílence z Islámského státu, nikoho jim podobného. Tady se neustále zaměňuje islamismus s islámem.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 12:59
@dendule4 píše:
Co se musí ještě stát, aby lidi brali tuto situaci vážně? To opravdu musí vyvraždit například celou Tvou rodinu, aby ses přestal vysmívat??…Pro mě jsi hloupý, promin

Pro tebe hloupy, pro jine rozumny. Nepopiram zverstva ktera pacha Islamsky stat, ale tohle presne je to co chce nase vlada, abychom se bali, abychom byli tupe ovce ktere je budou volit, protoze jedine oni nas preci ochrani.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
27.1.15 13:01
@Emet píše:
Ta moje otázka na tebe měl být vtip, ale to je to „kouzlo“ internetové komunikace… :mrgreen: Proti židům nemám ani to nejmenší, naopak… :hug:

a ja jsem vtipem odpovedel, nebo ironii? ted nevim :)

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 13:01
@Menora píše:
Ale @75tomas.novotny vůbec nebrání šílence z Islámského státu, nikoho jim podobného. Tady se neustále zaměňuje islamismus s islámem.

Jenomže ty šílenci jsou právě tou hrozbou! Oni jsou skuteční, to není paranoia! Vždyt se stačí dívat na zprávy! Já neříkám, že je akutálně nutné zalézat do krytů a strachy se v noci klepat. Ale také si myslím, že vysmívání se a braní to na lehkou váhu, zesměšnování těch, co to berou vážněji než dotyční, není moc známka vysokého IQ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.1.15 13:03
@dendule4 píše:
Jenomže ty šílenci jsou právě tou hrozbou! Oni jsou skuteční, to není paranoia! Vždyt se stačí dívat na zprávy! Já neříkám, že je akutálně nutné zalézat do krytů a strachy se v noci klepat. Ale také si myslím, že vysmívání se a braní to na lehkou váhu, zesměšnování těch, co to berou vážněji než dotyční, není moc známka vysokého IQ :nevim:

Vždyť ano, oni jsou nebezpeční, mají svoje cíle, tomuto by mě ani ve snu nenapadlo se vysmívat nebo to brát na lehkou váhu.

• Citovat
  • Upravit
4658
27.1.15 13:04
@75tomas.novotny píše:
Pro tebe hloupy, pro jine rozumny. Nepopiram zverstva ktera pacha Islamsky stat, ale tohle presne je to co chce nase vlada, abychom se bali, abychom byli tupe ovce ktere je budou volit, protoze jedine oni nas preci ochrani.

A kdo jiný by tě měl ochránit? Ty ses snad chystáš sám na lov extrémistů? Je pochopitelné, že lidé spoléhají na vládu a na naší armádu…JAk bych to potom ve státě vypadalo, kdybychom neměli nikoho na koho bychom se mohli v případě nutnosti spolehnout? Já neříkám, že naše republika je stoprocentně připravená na válku s IS, ale je pochopitelné, že to její obyvatelé očekávají nebo snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová