IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
12.11.18 05:18

@Vdaná Iris
Tak to je super! Já právě včera řešila,zda v tom Brně zůstat.. jsou tam skvělý, ale jak to udělám,když před i po ivf jezdíš na kontrolu hodně často.. :( buď se tam na měsíc přestěhovat a nebo zkusít jít fakt tady do Čb a zkusit to tady :( tak ti nevím..
A nebo Apolinař a tam můžu kdyžtak být u mamky v bytě.. no,mám zase nad čím přemýšlet :D
A děkuji Ti za info! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 08:54

@Balounek13 nemáš zač. Možná bys mohla zkusit car u vás v Budějovicích, to bys měla asi takový nejjednodušší.. ale uvidíš no.
Hele a co je to ten Leidn ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.11.18 09:23

Ahoj holky :mavam: prosím Vás jakou máte zkušenost po IUI s Utrošem? Dostali jste MS normálně? Já jsem dnes 29DC_16DPO inseminaci a tt negativní… MS nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.11.18 10:11

@Merry Jane někomu prý přijde i přes utrogestan, mě ne, dorazila až tři dny po jeho vysazení. Já měla v instrukcích po inseminaci udělat za 14 tt, pokud bude negativní, utrogestan rovnou vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.11.18 11:30

@Merry Jane me rekli ze az tyden po vysazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.11.18 11:42
@Nicky B píše:
@Merry Jane někomu prý přijde i přes utrogestan, mě ne, dorazila až tři dny po jeho vysazení. Já měla v instrukcích po inseminaci udělat za 14 tt, pokud bude negativní, utrogestan rovnou vysadit.

No teda zírám 8o každý říká něco jiného, já dnes volala doktorovi, řekl, pokud MS nedorazila NEVYSAZOVAT, tt mám dělat za 3dny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.11.18 11:44
@petinka4 píše:
@Merry Jane
Ahoj, já mám cyklus 30 až 31 dní. Mimochodem dnes jsem to dostala, takže mým nadějím je konec. :nevim: Co u tebe?

Ahojky také jsi brala Utroš? A dostala jsi MS ? Nebo jsi vysadila díky za zprávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.11.18 11:47
@Nicky B píše:

a měřila jsi bazálku? Stále jí mám nahoře - nevím, zda je to po lékách či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.11.18 11:53

@Merry Jane je to určitě po utrogestanu :) Ano, měřila, a též jsem ji měla zvýšenou (dokonce navíc oproti své běžné poovulační BT ) a stále nahoře i po termínu MS. Je to logické, utrogestan patří mezi gestageny - produkuje progesteron. A přesně progesteron je ten hormon, který zvyšuje teplotu a brání MS. Záleží, jak jsme citlivé a jaké máme případně „svoje“ hladiny progesteronu navíc, proto na utrogestan reagujeme různě. Někdo (ale spíše výjimky) dostane MS i přes jeho užívání, u naprosté většiny bude MS brzdit a ta se dostaví po jeho vysazení (cca 3-5 dní), ale samozřejmě, výjimky zase o trochu déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
12.11.18 11:56

@Merry Jane Jinak tomu věřím, některá centra mají testování nastaveno až po třech týdnech, např.
Pokud bys chtěla mít opravdu jistotu, dá se skočit na krevní test. Pokud bude hcg nulové, je samozřejmě jasné, že opravdu není nač čekat :) Já se tedy nemohla dočkat, až utrogestan vysadím.
Já jsem tedy vysazovala i přes nízké hcg, ale neprosperující těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.18 19:42

@Vdaná Iris
Zkusím to asi tady, ale nevím.. mam strach, když si na to hodně stěžují, ale jsou i dobre recenze.. jako všude, no.. :,( ještě to musim promyslet.. do ledna času dost..
Ta leidnova mutace- trombofilni stav, časte trombozy, embolie,potraty.. někdo to má v pohodě a někdo s tim má problémy.. ono u nás v rodině právě to má dost lidí.. a teta před 18 lety u porodu málem zemřela,ležela 14 dní v komátu.. a nikd nevěděl, až před 3 lety šla jeí dcera na vyšetřeni a zjitili,že to má.. takže šla teta a i já.. máme to všechny,můj taťka atd… u nás se to už ví, takže nesmíme hormony, při dlouhých cestách si píchás injekce na redění krve, při otěhotnění ai je píchás celých 9 měsíců,ale to záleží na hematologovi ..ale u nás když ví,že je tenhle problém už z dřivějška, tak mi řekli rovnou,že rizikové, injekce hned a budu ráda,když budu doma a ne ve špitále.. jelikoz i já jsem měla už náběh na trombózu.. no nic dobrého,ale je plno žen s timhle.. jen ríkam,ze by to povině měli dělat každé holce, která si jde pro antikoncepci.. jelikož ty následky pak…
Tak mám právě o to víc strach, co já, až bud stimulovat a vín, že ty hormony nesmím.. ale jak říkam, plno žen s leidnem a zvládly i IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.11.18 13:28

Ahoj holky bylo vám někomu zle po utrogestanu ? Mám po něm nevolnost myslela jsem ze to je k chřipce , ale ta už je pryč zkoušela jsem se i najíst před nim ale i tak :oops: jsem 11.den od IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
13.11.18 13:35

@Dudlik123 me bylo strasne zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.11.18 13:43

@Dudlik123 a zavadis nebo polykáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.11.18 14:02
@Dudlik123 píše:
Ahoj holky bylo vám někomu zle po utrogestanu ? Mám po něm nevolnost myslela jsem ze to je k chřipce , ale ta už je pryč zkoušela jsem se i najíst před nim ale i tak :oops: jsem 11.den od IUI

jj také bylo, ale jen první týden - teď už jsem ok :palec: vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital