IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5119
25.5.18 12:35

@Pedrrita ja jsem na chvíli přestala, ale byla jsem 1000 krát víc nervozní a podrážděná. Což si myslím, že moc neprospívá početí :-) takle jsem víc v klidu a jak říkám, až budou // vyprdnu se na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
25.5.18 12:37

@if666 taky jsem přesvědčená, že jak uvidim //, tak mi to přestane chutnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
25.5.18 12:37

@Pedrrita @if666 :andel: :andel: :andel: tak to jsme na tom stejně s tím kouřením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 12:39

No, holky musím si tu v nás udělat trochu pořádek :-) já a @Lucylooo jsme v tom spolu na den přesně :-) ;) @Pedrrita byla teˇve středu :potlesk: @petinka4 byla včera :palec: @Piiimiii si musí dát nechtěnou pauzu, ale věřím, že jí dodá hromadu energie a pak do toho budou bušit od rána do večera :* no ale nějak mi utekla @Salazaret :think: jak ty jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
25.5.18 12:51

@if666 já myslím, že @Salazaret by měla jít na IUI nějak těsně před svatbou a ta je 1.6., ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 13:02

@Pedrrita taky mam ten pocit, ze to ma tesne pred :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 13:42

Ahoj Holky. Omlouvam se ze Vam skáču do konverzace, ale mela bych dotaz. Jak to tu procitam, zacinam mit nervy. Ted s manzelem cekame na prvni IUI a jsem teprve po odběru krve (21.5)na vse možné (Amh, šť, hbp a tak podobne). Muzu se zeptat za jak dlouho jste mely vysledky.?
Jinak jsem Verca je mi 24( skoro)???a s mamzelem se snazime 2 roky mam pcos. Bez ms a ovulky :zed:. Jsem z toho vseho nervózní jinak chodim do ISCaRu.
Moc dekuji za odpovedi
 V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
25.5.18 13:54

@VeruNikka Ahoj, vítej :mavam: hlavně žádné nervy :-)kdy budou výsledky by ti asi měli říct tam, kde ti krev brali, ale jestli ti budou dělat i hormonální profil, tak na ten se chodí na krev 2× za cyklus, takže bych počítala tak aspoň 4 týdny od prvního odběru, možná dýl.
Mně rovnou na začátku doktorka vypsala i žádanky na genetiku a imunologii (ta byla ještě mimo nemocnici) a tam jsem na každý výsledky čekala několik týdnů, takže mně trvalo dát dohromady všechny vyšetření víc jak půl roku. Ale to nechci strašit :mrgreen:
Já bych tam asi zavolala a zeptala se, kdy to budou mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 14:00

Aha. No chodim do Prahy. Tam mi vzala krev a nic nerekla. Ja byla tak vynervovana, protoze pri brani krve omdlevam vetsinou. Tak jak jsem se soustredila abych tam nepadla, na nic jsem se nezeptala. Mozna me to rikala, ale to nevim :lol:. No jdu 1.6 na uz a pak injekci a pry ten dalsi tyden IUI. Tak jsem zvedava. Jinak moc dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
25.5.18 14:03

@VeruNikka Vítej :mavam:
Já šla na začátku ledna do CARu a v únoru jsme měli už přijít na IUI, nechali jsme tomu ještě domácí snahu, ale nakonec jsme šli na první IUI až v dubnu. Nicméně krev, průchodnost vejcovodů, stěr atd, zjištění ovulace, spermiogram…za měsíc hotovo!
Mě teda imuno ani genetiku nenabídli, prý není důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 14:09

Ahoj. :) No my tam byli 17.5 udělali spermio. Konzultace prohlidka vse ok. Jen to pcos a bez te ovulky a ms. Ta mi prijde max po vycolavacce a praskach. Tam nam rekla Mudr. Ze na krev 2 dms pak od 3 do 7 clostik a 12den uz kdyz bude vse ok da mi na sobotu injekci abyCh mohla v po rano na iui. Tak jsem koukala protože moje gyndarka s tim celych 7 let nic nedela. A ted teda 2 od snazeni taky nic. Akorat jste mlada mate cas :nevim:. 8o. o imuno a genetice take nic nerikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 14:15

@VeruNikka Ahoj, já chodím taky do ISCARE a při první konzultaci mi DR. řekl, že mezi 2-4 dnem cyklu jít na krev a vden kdy jdu na krev se mam rovnou objednat mezi 8-10 dnem cyklu na ultrazvuk a že výsledky krve do té doby bude mít a řekne mi výsledky a následný postup IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
25.5.18 14:20

@VeruNikka jo a ještě jsem po první návštěvě v ISCARE dostala tu zprávu, kterou tam snami sepisoval a tam mám vše napsané. Kdy jít na krev, kdy na ultrazvuk a tak. takže mrkni do papírů. Jinak výsledky té HP co ti brali tu krev se dozvíš na příští kontrole, kterou máš toho 1.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 14:20

Jee. Tak to je super. Dekuji za info. No tak me to pani doktorka rovnou naplanovala takto. :D ale rikala ze mezi 12 a 14 dnem no :think:. Si rikam, ze je to rychlost. Ale uz aby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
25.5.18 14:23

Jj koukala jsem tam to je. Jen mi slo o to kdy budou ty vysledky protože jsem se nezeptala. Trubka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí