Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna na me nekoukej, ja jsem taky rada, ze jsem se zmohla na jedno ![]()
@Ba-stet @MiliKuu děvčata ať je babičkam brzy dobře, klidný průběh a hlavne žádné komplikace. Hodně zdraví všem.
@Ba-stet
![]()
Aspoň, ze tak ![]()
Já mám takovou radost holky
![]()
Už mi to asi dochází konečně. Těším se, až budu u stromečku s fotkou s uz snad už i budeme vědět pohlaví ![]()
@Kriistyna já měla přesně 894 u malého
to je bomba, Kristy
moc gratuluju
@Ba-stet https://www.mimilatky.cz/…ork-8x8-inch?… tohle přesně mám, jen odjinud, má přesně 20.3cm
babi zatím jen bolí hlava, pozitivně testovaná byla v pátek…Tak si říkám, že to snad dobře dopadne
s pohádkou o slepičce a kohoutkovi mám spoustu zkušeností, bohužel
@Payus děkujii, zlatá ![]()
@MiliKuu no už to musí vyjit
dneska mi oznámil bracha, ze jsou taky tehotny ![]()
@Kriistyna no tak to je gol
tak to bude mít malá Kristýnka stejně starého bratránka
![]()
@MiliKuu jsou v 11. Tydnu, už za chvíli budou mít první trimestr za sebou 🙏🏻
@Kriistyna no ale budou rodit 42+0, ty 38+0 a rozdíl bude ani ne měsíc
vymýšlím blbosti ![]()
Jinak my jsme asi po covidu… na testech jsme nebyli, ale nemocní jsme byli vsichni. Myslela jsem ze ja s detmi klasika velke podzimni nachlazení a Pavlovi to pak tradičně sedlo na průdušky a nasledovaly atb… kdyz jsme zacinali byt v pohode, tak Pavel ztratil chut i čich (27.10.) No a ja ho nasledovala hned 1.11.
jemu se uz smysly vraci, ja zatim stale nic…
jen kdyby me tak netrestila hlava ![]()
Příspěvek upraven 04.11.20 v 00:36
@Lamicka2016 uz nekdo tipoval 13.11.?
ja mam proste trinactku rada ![]()
@Coccinella 13 dekuji
tak to asi jste, pokavad tam hraje roli ten čich, je to jasný. Tak brzké uzdravení ![]()
@Kriistyna Kriisty, teď mi to došlo… Skoro 900 12.den, to je 14. skoro 1800? Ty jo, to je hodnota jak prase
To prostě musí vyjít, kor s tím bráchou! Jste si blízcí? To je prima mít stejně staré děti ![]()
@Coccinella 13 Cocci! Držte se! Ale průběh teda (poměrně) mírný? Snad budete mít aspoň tu imunitu… ![]()