Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna 16 mm?? Nádhera. Já měla pole neorané 6,5 mm. Takže mimčo bude jak bavlnce u tebe, mám radost ![]()
@Jitule K no ale tys to měla před transferem, to jsem měla 8 mm potom jsi měla taky už vyssi
ale dekuji
@Kriistyna já to měla v den transferu po 4 estrofemech denně. ![]()
@Kriistyna tak hod tu hodnotu.. Já padnu.. Kluci valej do krámu.. Nechám si koupit lahvinku ![]()
@Kriistyna kriisty!!! To je velka paráda
A co to ostatní, volna tekutina a tak. To je z ohss? Bude to ok?
@Jitule K píše:
@Ba-stet ahoj děvčata, strašně se omlouvám, já sem nemám moc času chodit. Umřel nám děda, zařizoval se pohřeb a věci spojené s tím. Počítám, že za 2 měsíce určitě nějaká maminka porodila, hoďte mě do obrazu nějak ve zkratce. 🙏 🤗
Jíťo, prijmi i mou uprimnou soustrast
jsem rada, ze dáváš vedet, ze se Ti nic nestalo. A rychle vsaď na Lamicku, ja uz si teda myslim, ze to bude 8.11.
@Kriistyna hoho to je mi krásná hodnota.. Taková holčičí bych to videla
mám radost. Flaska už se veze, máš mě na svědomí.. Dekuju za skvělou zprávu, jsem ráda že se to podařilo, fakt moc a teď to vybojujes. Jsi dobra ![]()
@Ba-stet
říkala, ze se to stává po té hormonální léčbě a ze se to snad stáhne samo no.., mám hodně pít a ty bilkoviny noc nového… to mužů být rada, ze mi zatím není nějak extra na zvraceni, kdyby mi bylo jako minule, tak jsem urco už na kapackach…blby je, ze mužů být takle nafoukla až do třetího měsíce
ale co, hlavní je, ze tam je a ze je to v pořádku.
@MiliKuu rezaci kolecko mam koupene, pravitko zni jako bomba!
Babi drzim palce. Ma prubeh v pohode? Ja dnes konečně vytelefonovala pecovatelku, co ji denne prijde zkouknout a ohreje obed, bylo to jak v ty pohadce o kohoutkovi a slepičce
Ale se zimou na krku nas asi cekaj tvrdy časy… Aspon ze Anka uz lip spi v noci, předtím jsem to solidně nedavala…
@Payus
dej si i za nás
dneska porodila moje kamaradka dvojčátka
tak je takový pěkný den.
@Kriistyna Drž se, zlato.. Am z Tebe obrovskou radost. A krasne držíš kontinuitu. Holky loni vyhrozovaly, ze brzo pujdou do druhych, to jsem na ně zvědavá…
@Kriistyna Jj, Ty hezky navážeš na Lami a budeš drzet pozice pro dalšího. Stálý příliv mimin ![]()
@Ba-stet rada podrzim, nebo kdyby se ke mne rovnou někdo přidal ![]()