Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu Taky jsem to mela v planu a překvapilo mě, jak je to velký
A kdy pustíš ukázku? Ja včera nadšeně udelala první „náplň“. Mela jsem jen chvilku a bojim se, že základ stranek mi nepůjde, tak jsem do toho chtela vstoupit pozitivně. Zde muj polotovar.
Samozřejmě jsem vybrala to nejlehčí, dal to bude horší. Stejne jako Ty budu muset pridat na obtížnosti, takze vsivani zipu apod 🙉
@Ba-stet no a já zas při lemování jsem si říkala, že je to malé
ono totiž lemování ti vezme z každé strany centimetr, takže už je to jen 18 na aktivitu
a ukázku jsem pustila už dávno to sluníčko, teď to chci dát až celé… jenže se mi trochu zkomplikoval poslední týden - rekonstrukce kuchyně - je to sajgon
takže na to vůbec nemám čas… ale ve čtvrtek by měla dojet ségra, takže do toho vkládám velké naděje
(nemáme hlídací babičky ani nikoho, jsem s malým 90% času úplně sama) jinak máš to moc krásné
fakt jo
jen mě překvapuje, žes to udělala mimo tu stránku, mě by to nenapadlo
já všechno našívala přímo na nachystanou stránku
a co by ti na tom nemělo jít
ustřihneš si čtverec látky, čtverec ronofixu, nažehlíš
to je fofr
jen doporučuju plátno fakt důsledně vyžehlit před nažehlováním, ptže to už pak nedoženeš a nevypadá to dobrě ![]()
@Kriistyna Kristy uvar si fenyklovej nebo hwrmankovej čaj, tím nezkazís nic. A opět ty banány ti vnutim
.. Za chvíli se mi budeš smát že na vše u nás doma ordinuju banan ![]()
@Ba-stet wau, jsi fak dobrá, vypadá to skvele..si 100% sednu na p*del až budete mít s Milcou hotovo. Je to makacka co?
@MiliKuu No rekonstrukci Ti nezávidím 🙉 Ja jsem prave taky bez hlídání (tchyne furt fnuká, ze Anku malo vidí, ale když jsem ji navrhla, at si k nam jednou týdně na dve tri hodky prijde pohrát, ze je zavřu do pokoje a pujdu si po svym, tak na to nereflektuje. Chce ji proste domu
). A jak Anka ani nespi pres den, je to pekelné. Navíc se staram o babi a s tou to jde pěkně do kopru. Konečně ji sundali sadru z ruky. Tak upadla a zlomila si žebra ![]()
To mi asi prijde nejtěžší, uvedomit si, jak to vrstvit. Nasila jsem cenich na cumak, cumak na hlavu a hlavu na hřívu. Pak mi došlo, ze ten třetí krok mel byt rovnou na stránku. Ale už jsem to vymyslela alternativně… Toho zakladu se prave bojim, protože mně moc (spíš vubec
) nejdou věci, co musi byt uplne přesné. Obavam se, že každá stranka bude pri nejlepsim lehce namuchlany lichobeznik ![]()
Tak jsem volala do caru a tím jak je tam nemocný doktor, tak mě poslali do nemocnice. Tak čekám v čekárně.
@Ba-stet ahoj děvčata, strašně se omlouvám, já sem nemám moc času chodit. Umřel nám děda, zařizoval se pohřeb a věci spojené s tím. Počítám, že za 2 měsíce určitě nějaká maminka porodila, hoďte mě do obrazu nějak ve zkratce. 🙏 🤗
@Ba-stet tak to je jak moje matka - furt fňuká, že malého nevídá, ale kdykoli jí řeknu, ať teda dojede, tak má něco strašně důležitého (do práce už nechodí) a zrovna nemůže
já ti řeknu tajemství - já si po první stránce koupila patchwork pravítko (čtverec) a řezací kolečko
a od té doby to je mnohem lepší
s tou babi nezávidím, moje je sice v rámci možností (82let) zdravá, ale chytila koronu
tak nezbývá, než se modlit
tak snad nám to s babičkami i QB dobře dopadne ![]()
@Jitule K už jsme si říkaly, kde jsi
upřímnou soustrast
přišla jsi akorát včas, tipujem na Lami porod, termín má 13.11
a Kristýnka má konečně regulérní // dálnice na testu, tak se potichu radujem
jinak asi nic zásadního, nebo myslím ![]()
@MiliKuu no tak paráda, samé pozitivní věci, gratuluji Kristýnce!!! Má to opravdu zasloužené!!! ![]()
Volna tekutina za dělohu, zvětšený vaječníky, ale nález pořad v normě, nabrali mi hcg a v děloze 16 mm sliznice a mám tam náznak projasneni😍 za týden kontrola snad už v caru, ta doktorka co mě vysetrovala děla v caru 😅 kolem 13 hod si mám zavolat na výsledky krve.
@Lamicka2016 díky Lami
snažím se pít i jist, ale pak se tak nafouknu, ze mám chvilku před prasknutim a začne mě bolet úplně všechno. Už mám espumisan, snad pomůže
@Payus zase vtipný jo… MUDr mi fenykl dovolila v lékárně mi ho zakázali
![]()