IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
10.2.21 16:19

@MiliKuu ty Paralen čípky myslím zmiňoval i doktor. Takže doporučujes také spíš ty? Je to asi i šetrnější než, aby to prošlo přes trávení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.2.21 20:25

@Lamicka2016 no jak píšu, on mi hlavně ten nurofen nechce :oops: takže já když už musím, tak většinou ty čípky, no :? ale radši bych mu dávala sirup, než mu něco cpát mezi půlky :oops: to je ale osobní preference, žádná objektivní :oops: tak snad to nebudeš muset řešit vůbec a budeš to mít doma jen kdyby náhodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.2.21 23:30

@Lamicka2016 To je teda mazlík :srdce: My máme lékarničku trapně nevybavenou (pro dospělé i děti, nejvíc léků tam je pro zvěř :oops: ). Každopádně Ančina výbava zahrnuje nurofen a panadol a odsávačku na nudle. Tu bych doporučovala hned, beztak je to na roky, než se naučej smrkat. My tu máme lékárnu na každém rohu, takže jsem dlouze přemýšlela, čekala, až holky zhodnotí ty elektrické, protože jsem se bála té na vysavač, času dost… a co myslíš? Jelo se pro ni do noční lékárny :oops: Odpoledne dítěti nebylo nic a v deset večer katastrofa, do rána by to nevydrželo.

Jinak nurofen a panadol máme oboje v sirupu, protože já mám úplně fobii z čípků :oops: Nenechala jsem si je dát ani na bolest pro císaři. A zatím jsem to nezlomila. Panadol je v sirupu hodně hnusný a musí se ho dát víc než nurofenu, ten tu máme kvůli bexseru (dává se preventivně a musí to být paracetamol). Nurofen je o fous míň hnusnej a podle mě líp zabírá na bolest (je to ibuprofen), takže ten jeden na zuby. Jediný, co pomáhá, když nic jinýho nezabírá… Čípky jsou pro děti doporučované imho proto, že je nevyplivnou. Anka, když to fakt potřebuje, vysosne sirup jedním tahem. Když dělá ofuky, blbě jsem to zhodnotila a nuráč to není… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.2.21 15:42

@Ba-stet neasi :mrgreen: „kapačku už vám dát nemůžem, ale kdybyste chtěla, dáme vám čípky proti bolesti“… „a víte, že mě už to vůbec nebolí?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
11.2.21 19:57

Holky moc oběma děkuji za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.2.21 20:17
@MiliKuu píše:
@Ba-stet neasi :mrgreen: „kapačku už vám dát nemůžem, ale kdybyste chtěla, dáme vám čípky proti bolesti“… „a víte, že mě už to vůbec nebolí?“ :lol:

Jo, přesně tak to bylo :oops: Mně čípek uleví uz ze dvou metrů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.2.21 21:40

@Ba-stet u mě to bylo přesně jak píšu výš :mrgreen: stačilo se o čípku zmínit jen tak okrajově a já byla rázem zahojená :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.2.21 00:39

@Lamicka2016 :srdce: je krasnej :hug: roste krásně :potlesk: Didi měl 5,6kg a 61cm taky jsem jukla. A gratuluju ke 3 mesicum :kytka:
Já dávám Denisovi čípky panadol. Použila jsem parkrat a vždy zabrali dobře ;)
Jo a odsavam vysavačem, rýmu už má myslím po treti🤔, ale když byl Denda fakt mimčo do 6..7mes tak jsem odsavala tou elektrickou co vypadá jak vibrátor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.2.21 13:08

Anka dnes snedla asi polovinu obeda sama a příborem. Jsem na mi tak hrdá, uz je zas o fous vic člověk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.2.21 21:43

@Ba-stet hustě 8o to už mohou takhle malé děti umět, jo? 8o Aninka je frajerka :srdce: my dnes druhý den po sobě zkoušeli (ano, oba dva spolu) pít jen z hrnku bez sosáku celý den :lol: no a je to tak 50:50 pusa:všude okolo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.2.21 11:19

@MiliKuu cauky, no VY oba jste taak sikovniiiii :) :palec: Denis má takovej ten hrnek s tou membránou co neteče. Trenink a zauceni proběhlo na tom a když je nouze a zapomenu hrnek což se někdy stane tak to z menší sklenicky zmakne taky, ale pak je to na prevleceni :mrgreen: :mrgreen: jak píšeš :) @Ba-stet :potlesk: :potlesk: kultivované děvče, dobře Anik :kytka:
Hezkej víkend kocandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.2.21 13:44

@Payus ten hrnek s membránou je doma taky, ale přijde mi, že z něj se normálně nenapiju ani já, ne tak mrňous :think: hezký víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.2.21 14:00

Tak netekouci hrnek Anka zvladla uz v lete. Se zubama ho ovšem vylepšila tak, ze uz tece pěkně :lol: A pit umi hezky, ale napije se vzdycky jen poprvé a pak uz dela blbiny a na prevleceni je taky. Jenže odepri dítěti vodu, když se po ni tak natahuje, zejo :nevim:

S pitim z hrnku jste dobří, fakt, @MiliKuu :palec: Ja zatím zkoušela jen skleničku-panak, ktera přilne kolem cele pusy. Ale musi to byt s asistencí, aby se k te puse dostala bez nehod, a z 30ml se moc nenapijes :roll:

Jinak mi ted prožíváme pohadku o Otesankovi. Nesmíme jist nic, o co se nechceme podělit :D Tuhle Anka ponocovala a pristihla nas, jak v devet vecerime testoviny. Tak jsem ji posadila do zidle a dala ji par kousků. A pak dalsi a další. Nakonec snedla slusnou porcicku. Načež si muz vzal hrušku a Anka na nej smutně koukala a říkala mňam mňam mňam mňam. Tak ještě sežrala pul hrušky :lol: Na mně druhej den po svém velkém obědě a uspavacim mliku (ktere ovsem neuspalo :roll:), zas vyzebrala půl michanych vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.2.21 14:07

@MiliKuu no pro mě to byla Mega novinka, pro Matyho jsem nic takového neměla, ale je fakt že hrnek s cuccakem je prostě hrnek s cucakem a nad něj neni :D holky davate na nočník a daří se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.2.21 14:13

@Payus Ja zatím ne. Co jsem cetla, tak to do dvou skoro nema cenu. Chci udelat nejakou seznamovacku s nocnikem uz driv (ale jeste zadny nemam), ale popravdě, ja vubec nepoznám, kdy 🙉 Curani vubec a kakani výjimečné, ale to uz je akce rozjetá :oops:

Kupujete nejaky obyc nebo vychytaný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital