Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no jako já už ho nedočetla ani
jak jsem zjistila, že má cca těch pět metod (a mezi nima tuhle odkojovací), a když nezaberou, tak se má dítě nechat vyřvat, tak u mě po 200stránkách z Děťátka skončil
ono totiž u malého ani jedna nikdy nezabrala a to jsem ani nemusela knížku číst a pak teda nechat vyřvat, což nepřichází v úvahu, tak jsem si ušetřila cca 100stran o vyřvání
a tu třetí jeho knížku,…batole… ani nevím, zda budu číst
v té první…miminko… jsem zjistila akorát, že jsem malého nebalila podle jeho návodu, jinak to tišení na něj stejně nezabíralo, tady v té druhé je vyřvání, tak nevím, jestli těch dalších 350stran není ztráta času ![]()
Jinak teď jsem si vzpomněla - dodělala jsi už ten přebal na QB? Celkově ses nějak málo pochlubila
![]()
@MiliKuu Jo, u nás Karp skončil tím, že Anka odmítla být zavinutá. Mně trochu vadila právě ta metodičnost - jakože to, co popisuje, platí na všechny děti bez výjimky
Ale jaká je ta knížka od Pantleyové, netuším. Jen mi ji v jedné diskusi poradili a pak jsem našla starou a velmi nadšenou diskusi přímo o té knize. Která se ovšem nedá sehnat
Ale navnadilo mě to, protože ta protidudlací metoda možná zabrala…
@Kriistyna bobinko
když budeš mít depky, vzpomeň si si na mě. Pásový opar 5 dnů po ket, hcg co se nenasobilo a nelíbilo se jim to ani v car. Pak pohyby hrozně pozdě a jen max večer, břicho, že nikdo nechápe kde prcek vůbec byl doteď. Asi v noze. Ke konci riziková poradna kvůli nízké váze.
Máš vše v pořádku. Jen holit doktora, který tě neumí ujistit, ale jinak za tím nejhorším období už jsi ![]()
@Ba-stet no kdyby usinala do desiti, bylo by to bajo
u nas se usíná kolem pulnoci
ja ji mam vedle sebe. Kazda mame svoji matraci a chrupeme spolu. I kdyz Šuša teda dost leze ke mne
a Pavlík k Pavlovi
Kluci spi spolu v posteli. Mame to tu ted rozdelene, hold musime vydrzet nez se prestehujeme. Radu zitra vyzkouším, moc dekuji
jsem zvedava jak to mala u nasich cely den zvladne
jsem z toho celkem nervozni…
@Ba-stet všechno nejlepší Anninko🥳 🥳Hodně štěstí a zdraví, ať je to holka šikovná a dělá vám jen radost❤️️ krásně to oslavte a těšíme se na fotku ![]()
Tak už mám AS u sebe, byl to boj teda, ale nakonec jsem
nasla. Úplně dole vlevo, nejdřív jsem hledala asi moc nahoře 🤷🏽♀️ A pořad jsem slyšela svoje.
@Ba-stet ba-to-le-ba-to-le!!! Všechno nejlepšíííí
@Kriistyna a je to lepší? ![]()
@MiliKuu jo asi jo, hlavně, ze jsem ho nasla, už jsem to chtěla vzdát
Holky, dekuju
Dnes byla jen mala oslava (divny, jen ve třech
). Budou nasledovat ještě ilegální rodinné akce ![]()
@Ba-stet já musím říct že Anik je veliká ty jo, kde je ta malicka panenka vid? Roční máte za sebou nebo vás měření vážení teprva čeká? Chci vědět jak moc hluboko strčila do kapsy Denise 😄
Btw děsně ti to sluší mamo ![]()
@Payus Diky
Jojo, ta zmena behem prvního roku je fakt husta
Mrkej na předtím-potom!
Jinak roční kontrola dobrý, s doktorkou jsme usmířený, už ani netoužím po lexaurinu, když tam jdu
A míry: vaha 8.65
a výška 73.5. To si myslím, ze ji sestra trochu ubrala. Poprve se měřilo ve stoje, tak Anka chvilku tancila na spickach, chvilku krcila kolena.