IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
27.1.21 10:52

Takže z kontroly jdu zase tak nějak zklamaná… Kontroloval mi jenom čípek a tím to zkoncilo :roll: takže opět nevím, co čekáme a jestli vůbec je vše v pořádku :,( Všechny krevní testy jsou negativni, takže první screen za nama, tak aspoň něco ✊ Možná bych si radši priplatila a měla větší jistotu než tohle :( Na screen jdu 19.9. Takže zase čekat a udělal mi maglajs v týdnech, nejdřív mě bere podle toho jak vychází ultrazvuk a teď zase podle IVF :roll: takže já vlastně ani nevím, v kolikatem tydnu jsem :roll: achjo, ještě přežít zubaře a dnešek konečně bude za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 11:18

@Kriistyna ach jo, kocko, ten doktor je pako. Ona ta kontrola čípku je normální. Jak jsme tu řešili, utz plati pojišťovna jen 3×. Ale ten jeho přístup :roll: Kdybys chtela vetsi jistotu, muzes na ten krevni test. Panorama a pak jeste jeden. Pohlavi urcuje na 100%. Ale stoji 12tis a myslim, ze když screen vysel negativni, tak je to zbytečné :think: A kdy mas dalsi screening? 19.9.urcite ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 11:18

@Kriistyna jinak brisko super, ale pokazdy fotis z jnyho uhlu a vypada menší a menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.1.21 11:25

@Ba-stet já nevím snažím se fotit stejně a rekla bych, ze je i menší :nevim:
19.2.😂 🤦🏽‍♀️ 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.1.21 11:48

@Kriistyna to je teda fakt naprd doktor promiň :oops: já třebas nepřiplácela za vyšetření nikdy nic (za fotku chtěli 60,–, ale nechala jsem si udělat jen jednu, ptže utz neodpovídal mojí představě o pěkné fotce, když malý vždycky seděl zády :oops: ) a přitom mi ukazovala mudra malého na utz na každé kontrole :nevim: a to počítání je teda taky divné, ptže utz je pořád jen cca, takže se normálně vždy počítá podle poslední ms, ať je v tom nějaký všeobecný pořádek :think: dyť musíš mít napsaný TP v průkazce, to snad na každé kontrole nepřepisuje, ne? 8o no to by mě teda štvalo, takový přístup :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 11:51

@MiliKuu přesně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.1.21 12:19

@Kriistyna hele kámoška si priplaci ke každý kontrole utz, prostě někteří dr se drží jen těch 3 základních..d tím bych se taky nespokojila. K tomu focení bříška.. Ono to dělá i to jak máš pokaždé jiné oblečení. Zkus se fotit ve stejném triku oni ty proužky a barvy dost zkresluji :nevim:. Jinak tt se počítali dle MS a až v porodnici na registrace prihlidla k datu oplodnění, ale u nás to bylo fuk, beztak byli pidi a honili ho ven. Gratuluju ikdyz si čekala asi víc informací.. :srdce: já bych k takovým doktorovi neměla asi moc duvery :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.1.21 15:26

@Payus teď už ho měnit nebudu, musím se spokojit s tím, co teď je a uvidíme do budoucna, já už přecházela od jednoho Dr k němu, tady si asi nevyberu no. Ale tak hlavně, ze je snad vše oka.
Jo ja se snažím fotit v tom samém, proto jsem si vzala to oranžové co jsem se fotila jako první, v závěru je to asi jedno. Hlavně ze břicho roste.
Už mám po zubari bez injekce jsem to nedala. Tak doufám, ze na dlouho mám od zubaře klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.1.21 20:52

@Kriistyna já jsem už deformovana těmi všemi informacemi jak jsme tu řešili pomalu každý pichnuti tak je člověk zvyklej na prehrse informaci😄 Jasně chápu, hlavně že je vše ok a to že doktor je na informace zkoupej neznamená že není výbornej to jsem nechtěla vůbec zpochybnit. A tleskám ti k pokoření zubaře, jsi skvělá a injekci si nevycitej.. Nejsme mucednice.. :srdce: super a máš to za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 21:06

@Kriistyna bez injekce bych si ani nesedla do kresla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 21:09

Holky, jak jste spokojený s tema učícíma vežema? Je to uz pro maly prcky? Zvazuju, ze bych ji nechala nase koupit k narozkam (uz fakt nevím, co si pro Anku přát). Ale mozna by to stacilo az k svátku, to ji bude rok a půl. Nebo dokonce k Vánocům. :think: Ona uz je hrozně zvedava, co se deje na lince, ale nevim, jestli by neškodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.1.21 21:18

Díky holky, on asi ani není tak špatný doktor, jen mě to vždycky tak rozhodí, ze to podám v tom nejhorším stínu a jak jsme z caru zvyklý na jiný přístup asi trochu rozmazleny, tak mě tohle trochu zaskocilo.
A mrzelo mě, ze jsem mimco aspoň neslysela :srdce: ale tak budu věřit, ze se tam má dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.1.21 21:34

@Kriistyna Ja si taky myslím, ze to nebude špatný doktor. Spíš, jak jsme se o tom tuhle bavily: normální těhotenství s normálním průběhem, nuda, zív, další… Ale Ty bys potřebovala trochu víc. Moje doktorka je stejná, ale ja si to mohla aspon připlatit. Ale lékařka ke skvělá. Zdalo se mi, že trochu odbyla třetí screening, jediný, na kterem jsem byla u ní. A pak jsem zjistila, ze vsechno, co se pri nem ma delat, ona dela pri každé kontrole :nevim: Ale stejně je ten Tvuj necitlivy pako :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.1.21 19:55

@Ba-stet nemůžu mluvit za ostatní, ale za mě je to zatím reálně krám jen k vzteku :oops: malého sice zajímá, co se děje na lince, ale asi tak minutu a pak ho zajímá, co se děje v pračce, po minutě zas pod stolem, pak znova na lince… on prostě nepostojí v klidu (ani když má připravený program než jen koukat) a takhle ho akorát člověk musí furt tahat nahoru dolů, takže za mě na obtíž… takže u nás je učící věž momentálně u okna v pokojíku a když je minutová nálada, tak se díváme z okna :lol: ale jestli Aninka vydrží u jedné věci, tak to třeba úspěch mít bude :nevim: Milánek vydrží dýl (a to klidně přes půlhod v kuse) jen u knížek, ale to u toho musíme spolu sedět v pokojíku na zemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.1.21 21:19

@MiliKuu Hm, toho jsem se obávala… Mně přišlo, že je to tak pro 2+, co už můžou něco dělat :think: Ale moje kamarádka ji taky kupovala v tomhle věku… Já vlastně nevím, jestli by postála. Když ji držím na ruce, tak kouká dlouho. Ale bojím se, že z věže by na všechno chtěla hrabat a víme, co ji zajímá - polovinu věcí ožužlat, druhou shodit na zem :roll: Mám teď nějakou krizičku. Boření věží se omrzelo nám oběma, ji teď nejvíc zajímá kramaření, což mi teda nevadí… ale mám pocit, že bych jako měla dělat něco s ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí