Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus jakej stroj sis nakonec vybrala? A co bude první projekt?
Ahoj holky, já byla dneska u zubaře a mám kaz
za 14 dni mi ho bude zpravovat, doufám, ze ji tam
ještě mě objednala na dentální hygienu den před tím
už abych to měla za sebou, čištění zubu je pro mě teď za trest.
@Ba-stet Lucznik Paulina. No hele zkusím udělat povlak na polštářek ze starého trika, a pak bych si přála ušít čepičku.. Ale kdo ví co to ve finále bude
takže bych to nechala otevřený co z toho vyleze. Zatím jsem zvládla navleknout stroj a ušít jednu caru cca 7cm ![]()
@Kriistyna nás to čeká 18.2.. Já 3 kazy a zub na kanalky a Mates to samé. Ale uvazuju že ho nechám vytrhnout než ho spravovat
ale už teď slyším ale to vám bude chybět to je škoda, pojďme ho zachránit..
@Kriistyna ahoj Týnko, budiž ti pirančátko milostivé a nevykazí ti těch zubů víc
jeden kaz zvládneš levou zadní
(říká ta, co v průběhu těhotenství a kojení přišla o dvě korunky a jeden zub komplet 🤦🏼♀️)
@MiliKuu ahojky,jojo dekuji snad jo. Minuly rok to bylo horší, jestli mě čeká jen tohle, tak to je v klidu. Akorat mi vadí teď stourani v puse no, tak snad za 14 dni bude lip…ono celkove ta hygiena mi nedělá dobre
cistotny miminko to asi nebude ![]()
Ahoj holky, tak u nas se v noci moc nespi. Saška strasi minimalne do pulnoci a pak vetsinou odpadnu chvili po ni. Kazdy den chodime na boby, takze jsem k. o. protoze jezdit z kopce je super, ale nekdo ji na ten kopec musi vytahnout, ze?
Pres den sice spi klidne tri hodky, ale to zase musi byt doma klid, takze toho zase moc neudelam, tak se snazim venovat Pavlikovi (cteme si, povidame - vse potichu
) no a kdyz Šuša nespi, tak neustale neco odnekud nekam prenasi… nadobi z linky do koupelny (nejdelsi trasa), koliky na prádlo z chodby do obyvaku, panenky z hracek do kuchyne, odpadky z kose tak ruzne po celem byte
navic se naucila lezt po schodech, takze musim byt neustale ve strehu, jestli nahodou neleze nahoru. Cokoliv co dam pred schody, drive ci pozdeji odtahne
no je to proste zlaticko, co vam budu povidat
![]()
@Coccinella 13 Joo, u nás se chodí často kolem desáté. Lepší než ve čtyři ráno, což už tu taky bylo. Ale pak spí docela slušně - ne v jednom zátahu až do rána a už ne do 8,30, ale docela to jde. Přes den spí teda většinou jen jednou a max hodinu (to jsem taky jak pěna, nehnu se z gauče
), takže večer už je hodně mrzutá. Ale asi to bude i nějaké předráždění, mívá to i když výjimečně odpadne (třeba v pět
). Ale přes den je už mnohem víc v pohodě. Naučila se kramařit, což mi extra nevadí, takže se i zabaví sama, až mám někdy trochu výčitky, že se jí nevěnuju tolik jako dřív
Ale když ji vidím, jak si v míru hraboší v krabici, tak jí to snad nevadí… Takže už stíhám vykydat myčku, něco upéct…
Tyjo, holky, koupila jsem si robotický vysavač. To je boží!
@Ba-stet mama ho ted dostala k vanocum a je z nej taky nadsena. Ja o nem uvazuju, zatim vyckavam
Saška taky desne rada kramari. Ve skrinich mi to extra nevadi, to pak pouklizim. V lince je to horsi, uz rozbila nekolik misek ![]()
A vcera me pobavila… hudrovala jsem Pavlikovi, ze ma zase pyzamo na zemi a at ho hned uklidi… za chvili koukam na Sašku jak sedi na zemi, muchla Pajovo pyzamo, zvedla se a soupla ho do skrine
tak dostala velikou pochvalu a potlesk, to ona rada
![]()
@Ba-stet robo vysavac budu mít už 2 roky a už bych bez nej nepřežila ![]()
@Ba-stet co na něj Anka a Theo? Super že jsi spokojená, ušetří čas nakej. Já o něm uvažovala, ale nevysajes tím pavučiny že stropu ani nos malýmu takže jsem to zavrhla. Denis miluje vysávání, stojí za vysavačem a nechá si vlat vlásky a je strašně důležitej při praci
PS kámoška na něm vozí zelvaka, to je vám sranda
![]()
@Coccinella 13 do příští zimy sestavit vlek ať si máma odpocine
holka ty budeš mít paru💪 💪
@Coccinella 13 u nás taky funguje potlesk
Saške je šikulka💐 jinak dnes mě Mili dostal - já ráno lezla v kuchyni po čtyřech a dřela jsem podlahu pod stolem mokrou hadrou a odpoledne malý vzal látkovou plenku, na čtyři a dřel koberec pod interaktivním stolečkem
@Payus Milánek to dělá taky
a když řve a potřebuju ho rychle uklidnit, stačí se zeptat, jestli jdem vysávat
v ten moment je úsměv a prstíkem ukazuje na dveře k vysavači ![]()
@MiliKuu Abych byla upřímná, v našem průměrném panelákovém bytě moc volných rohů nemáme
Mně to přijde v pohodě a doporučila mi ho kamarádka, která je celkem pedant na pořádek, tak myslím, že uspokojivě.
@Payus Theo se bál, s Anýzem jsem se zavřela do pokoje. Ale míním ho pouštět během ranního venčení
Na pavučiny, čalounění a spol si držím svůj super aku vysavač. A pak máme takovou krávu, co už moc nesaje, ale pasuje do ní nudloodsávačka, jen kvůli tomu ještě nešel. Ale ten robovysavač to tu vysaje z nejhoršího. Dělala jsem to denně (no dobře, dobře, spíš obden), ale stejně když tu Anka prolezla po kolenou, vypadalo to, že přišla z pískoviště. Nevím, kde se ten bordel furt bere ![]()
Nechala jsem se ukecat na jeden otravný projekt, dělala jsem to v presu do tří do rána, tak tak jsem si řekla, že si zasloužím trochu rozmařilosti. Kdyby mě to navíc naučilo nenechávat krámy na zemi, tak
![]()