IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
13.1.21 07:33

@Payus jakej stroj sis nakonec vybrala? A co bude první projekt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.1.21 08:51

Ahoj holky, já byla dneska u zubaře a mám kaz :roll: za 14 dni mi ho bude zpravovat, doufám, ze ji tam :poblion: ještě mě objednala na dentální hygienu den před tím :roll: už abych to měla za sebou, čištění zubu je pro mě teď za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.1.21 12:43

@Ba-stet Lucznik Paulina. No hele zkusím udělat povlak na polštářek ze starého trika, a pak bych si přála ušít čepičku.. Ale kdo ví co to ve finále bude :mrgreen: takže bych to nechala otevřený co z toho vyleze. Zatím jsem zvládla navleknout stroj a ušít jednu caru cca 7cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.1.21 12:45

@Kriistyna nás to čeká 18.2.. Já 3 kazy a zub na kanalky a Mates to samé. Ale uvazuju že ho nechám vytrhnout než ho spravovat :mrgreen: ale už teď slyším ale to vám bude chybět to je škoda, pojďme ho zachránit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.1.21 20:12

@Kriistyna ahoj Týnko, budiž ti pirančátko milostivé a nevykazí ti těch zubů víc :hug: jeden kaz zvládneš levou zadní :kytka: (říká ta, co v průběhu těhotenství a kojení přišla o dvě korunky a jeden zub komplet 🤦🏼‍♀️)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.1.21 22:22

@MiliKuu ahojky,jojo dekuji snad jo. Minuly rok to bylo horší, jestli mě čeká jen tohle, tak to je v klidu. Akorat mi vadí teď stourani v puse no, tak snad za 14 dni bude lip…ono celkove ta hygiena mi nedělá dobre :lol: cistotny miminko to asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.1.21 01:42

Ahoj holky, tak u nas se v noci moc nespi. Saška strasi minimalne do pulnoci a pak vetsinou odpadnu chvili po ni. Kazdy den chodime na boby, takze jsem k. o. protoze jezdit z kopce je super, ale nekdo ji na ten kopec musi vytahnout, ze? :roll: Pres den sice spi klidne tri hodky, ale to zase musi byt doma klid, takze toho zase moc neudelam, tak se snazim venovat Pavlikovi (cteme si, povidame - vse potichu :mrgreen: ) no a kdyz Šuša nespi, tak neustale neco odnekud nekam prenasi… nadobi z linky do koupelny (nejdelsi trasa), koliky na prádlo z chodby do obyvaku, panenky z hracek do kuchyne, odpadky z kose tak ruzne po celem byte :roll: :? navic se naucila lezt po schodech, takze musim byt neustale ve strehu, jestli nahodou neleze nahoru. Cokoliv co dam pred schody, drive ci pozdeji odtahne :roll: no je to proste zlaticko, co vam budu povidat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.1.21 12:58

@Coccinella 13 Joo, u nás se chodí často kolem desáté. Lepší než ve čtyři ráno, což už tu taky bylo. Ale pak spí docela slušně - ne v jednom zátahu až do rána a už ne do 8,30, ale docela to jde. Přes den spí teda většinou jen jednou a max hodinu (to jsem taky jak pěna, nehnu se z gauče :) ), takže večer už je hodně mrzutá. Ale asi to bude i nějaké předráždění, mívá to i když výjimečně odpadne (třeba v pět :roll: ). Ale přes den je už mnohem víc v pohodě. Naučila se kramařit, což mi extra nevadí, takže se i zabaví sama, až mám někdy trochu výčitky, že se jí nevěnuju tolik jako dřív :oops: Ale když ji vidím, jak si v míru hraboší v krabici, tak jí to snad nevadí… Takže už stíhám vykydat myčku, něco upéct…

Tyjo, holky, koupila jsem si robotický vysavač. To je boží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.1.21 13:37

@Ba-stet a jak zvládá rohy, takový robovysavač? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.1.21 14:24

@Ba-stet mama ho ted dostala k vanocum a je z nej taky nadsena. Ja o nem uvazuju, zatim vyckavam :mrgreen: Saška taky desne rada kramari. Ve skrinich mi to extra nevadi, to pak pouklizim. V lince je to horsi, uz rozbila nekolik misek :roll:

A vcera me pobavila… hudrovala jsem Pavlikovi, ze ma zase pyzamo na zemi a at ho hned uklidi… za chvili koukam na Sašku jak sedi na zemi, muchla Pajovo pyzamo, zvedla se a soupla ho do skrine :mrgreen: tak dostala velikou pochvalu a potlesk, to ona rada :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.1.21 15:40

@Ba-stet robo vysavac budu mít už 2 roky a už bych bez nej nepřežila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.1.21 16:39

@Ba-stet co na něj Anka a Theo? Super že jsi spokojená, ušetří čas nakej. Já o něm uvažovala, ale nevysajes tím pavučiny že stropu ani nos malýmu takže jsem to zavrhla. Denis miluje vysávání, stojí za vysavačem a nechá si vlat vlásky a je strašně důležitej při praci :mrgreen: PS kámoška na něm vozí zelvaka, to je vám sranda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.1.21 16:41

@Coccinella 13 do příští zimy sestavit vlek ať si máma odpocine :mrgreen: holka ty budeš mít paru💪 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.1.21 19:32

@Coccinella 13 u nás taky funguje potlesk :mrgreen: Saške je šikulka💐 jinak dnes mě Mili dostal - já ráno lezla v kuchyni po čtyřech a dřela jsem podlahu pod stolem mokrou hadrou a odpoledne malý vzal látkovou plenku, na čtyři a dřel koberec pod interaktivním stolečkem :srdce: @Payus Milánek to dělá taky :mrgreen: a když řve a potřebuju ho rychle uklidnit, stačí se zeptat, jestli jdem vysávat :lol: v ten moment je úsměv a prstíkem ukazuje na dveře k vysavači :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.1.21 23:00

@MiliKuu Abych byla upřímná, v našem průměrném panelákovém bytě moc volných rohů nemáme :oops: Mně to přijde v pohodě a doporučila mi ho kamarádka, která je celkem pedant na pořádek, tak myslím, že uspokojivě.

@Payus Theo se bál, s Anýzem jsem se zavřela do pokoje. Ale míním ho pouštět během ranního venčení :palec: Na pavučiny, čalounění a spol si držím svůj super aku vysavač. A pak máme takovou krávu, co už moc nesaje, ale pasuje do ní nudloodsávačka, jen kvůli tomu ještě nešel. Ale ten robovysavač to tu vysaje z nejhoršího. Dělala jsem to denně (no dobře, dobře, spíš obden), ale stejně když tu Anka prolezla po kolenou, vypadalo to, že přišla z pískoviště. Nevím, kde se ten bordel furt bere :oops:

Nechala jsem se ukecat na jeden otravný projekt, dělala jsem to v presu do tří do rána, tak tak jsem si řekla, že si zasloužím trochu rozmařilosti. Kdyby mě to navíc naučilo nenechávat krámy na zemi, tak :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí