IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.1.21 12:23
@Kriistyna píše:
@Ba-stet nene,tohle pořad patří k tomu prvnímu screen akorat se ta krev nabírá později. Jsou to tři hormony, které by měly poukázat pořad na ty VV, dal mi zadanku už toho 21.12. A tady na genetice mi to dopsali akorat do zprávy. Tu krev zpracovávají oni, takže si to pohlídají a kdyby náhodou mi to vyšlo blbě, tak si mě pozvou a když ne, tak ve 20tt ultrazvuk. Myslím, ze je to ten triple test, na co vy jste nesli.

Aha, tak to jo. Me na tripple doktorka poslat chtela, ale jak jsem si vydupala screen v Cube, byla urazena a kysele rekla, že ten jejich system neni s tripple kompatibilní. Ja jsem byla ráda, prej vycházejí často falešně pozitivní :roll: Takze kdyby se to nahodou stalo, zadnou paniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.1.21 12:23

@Payus psala jsem to dole, ze je to asi ten triple test co vy jste neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.1.21 12:25

@Ba-stet jojo oni gyndari jedou asi ještě po staru, ale na ty genetice to taky chtějí :nevim: zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.1.21 12:28

@Payus To říká hodně lidí, mně nikdy zákeřní nepřišli, ale víš co, ja mam zas fobii z krysariku :oops: :lol: Na ty fotce vypada jak pan Majer z Arabely. A Denis zas jak někdo z Beatles, takovy háro 🙉 Ance uz vlasy pekne rostou, ale na hlave ma uprostřed takovej peticentimetrovej skunčí pruh a kolem kouty do pul hlavy. Po tatinkovi, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.1.21 12:29

@Kriistyna jasně, ono to neuškodí, to jwn kdyby to nevyšlo nejak slavně, tak klid :hug: Hele, uz jste uvažovali o jmenech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.1.21 12:34

@Ba-stet skunci pruh :mrgreen: takže jede ciro :mrgreen: ale víš že máš pravdu s těma Beatles :think: má takovou helmu ze :mrgreen: jooo přesně on je jak z Arabely, já ho furt nemohla zařadit :palec: jinak Baru co máš ty za šicí stroj? @Kriistyna hm hm hm bajo koukám na to, já ho měla u Matesa před sto lety. Ale co si třeba u Matesa nepamatuju je cukrovka test, ta voda hnusná (teprv tě čeká), ale dr tvrdí že jsem tím musela projít..ale já bych dala ruku do ohně že ne :lol: uka pupik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.1.21 12:40

@Payus Mam levny od Janome. Takova fajn japonská značka. Mela jsem možnost si ruzny druhy vyzkoušet na kurzu šití. Nejvíc mi vyhovoval Brother, ovsem základní model za 6 tis, když jsem ještě nevěděla, jestli mi to vubec půjde. Janome bylo za necelou trojku a jeste ma hrozně citlivy pedál, takže se s tim da šít úplně megapomalu. Co prinesl Jezisek Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.1.21 12:46

A @Ba-stet ano tak nějak jsme se dohadovali :lol: na kluka Maxmilian, ale nezní mi to k příjmení :nevim: Alex, Tomáš a Jan, ale toho mají kamarádi, tak Honzíka asi ne.

Holka Eliška, Adelka manžel by chtěl Sarku.

Mě se libi Nikol, Natálie, Aneta, Andrea, Karolina a ty nám už vyfoukli příbuzenstvo a kamarádi

Mě by se pro holku líbilo zvláštní jméno jako Katarina, Katrin, Sandra, Sofie, Izabela, no budeme při zemi a dame české jméno :lol:

Mě se líbilo tolik jmen a teď když si mám vybrat, tak se mi nic nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.1.21 12:49

@Payus tak já se vyfotim někdy během dne a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.1.21 13:32

@Ba-stet ani se neptej, desnej krám co nesije, neprovazal nitě, říkám jsem husa nic neumím ani nastavit stroj tolik večeru a nic.. a ono to nešlo ani kamarádce a recenze bohužel mluví jasně.. Šmejd. Ježíšek na mě holt usetril 8o dnes se vrací do alzy a už to nechci vidět. Já právě taky 6 dát nechci, ale do ty 4ky.. Uvažuji o Lucznikovi :think: @Kriistyna určitě vyberete krásné jmeno :srdce: těším se na foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.1.21 13:34

@Kriistyna jeeee super, gratuluju k dobrým zprávám a mimozemšťánkovi na fotce, mám velmi podobnou :mrgreen: :kytka: @Ba-stet naše prtě má taktéž číro a okolo krátké vlásky, ale kouty nemá :think: :mrgreen: ani junior, ani middle, ani senior :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.1.21 14:32

@Payus Tohle se mi stalo se strojem z Lidlu :roll: Mrkni na ty Janome, ten základní je fakt v pohodě. A kdyby sis ho koupila přes Pokoj 10, měla cestu přes Prahu a nebyl kovid, tak Ti ho nastavěj a všechno ukážou (to jsem využila po tom, co jsem se vyvztekala s tím Lidlem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.1.21 14:58

@Ba-stet četla jsem recenze a že na ty laciné mašinky je pak drahé příslušenství.. Kámoška má taky nakej levnější malej Janome a říkala že na to její poposivani ji to stačí, to víš že jsem na něj taky jukla abych měla v hlavě pořádnej guláš..Mili mi hodila super odkaz na tu Caramillu a můžu říct že ji doslova hltam, strašně hezky se na ni kouká a dobře se mi čtou její zkušenosti. Jak dlouho trval šicí kurz Barus? Heleee Anyzek kraji poslední měsíc cooo :dance: hustyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.1.21 15:25

@Payus Jo, Caramilla je moc fajn. Já mám pak ještě ráda Danielu (https://www.youtube.com/results?…), podle ní jsem jela třeba skrytej zip, krok za krokem jako otrok :lol: Kvalitou zpracování to není tak dobré jako Cara (ale některý věci má ještě víc polopatě pro velbloudy, třeba ten zip). Já byla na dvoudenním (spíš dvou-odpoledním kurzu) asi před třemi lety. Bylo to na overlock, kterej si chtěla zkusit máma a psali, že je to i pro začátečníky. Tak jsem si řekla, že si to vyzkouším a uvidím. Pro mě to teda bylo hodně těžký, bylo vidět, že začátečníci proti mazákům krutě nestíhají, ale viděla jsem, že mi to docela jde a baví mě to. Ušila jsem tehdy povlak na polštář a kaťata. Ale hlavně jsem si vyzkoušela různý tipy strojů (a třeba s Lucznikem mi to moc nešlo, ale to Tě nechci ovlivňovat, ono to je hodně o zvyku).

Nojo, za měsíc je to tady :dance: Ona teď udělala takový pokrok ve všem. Od toho sedmého měsíce, kdy se postavila, se to jakoby všechno zastavilo. Jak to vypadalo, že ke stromečku dojde po svých, tak se vlastně tak od 8.měsíce skoro nezlepšila…Ale teď najednou se začala schovávat a dělat kuk, vkládá předměty a zřejmě ty náhodné zvuky, co mi někdy znějí jako slova, úplně náhodné nebudou 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.1.21 18:15

Konec 14tt

Tak my asi takle :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...