Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je Anýz. Knizku vyfotim, snad trd nekdy stihnu ty desky…
@MiliKuu já se ta bříško nestydím, konečně ho mužů ukazovat a nestydět se za to, ze jsem tlustá
![]()
@Kriistyna jasnacka žádná upinacka, hlavně zdravý děťátko a jestli pinda nebo pipina
to jen mě napadlo se zeptat ![]()
@Ba-stet Baru obojí boziii
Anýz i knizka
krásná rybicka 🐟 to nikdy neudělám, já asi budu dělat ty povlaky
ale ikdybych se jen naučila zuzovat si hadry a zakládat nohavice budu nadsena
jste s Mili fakt dobrá motivace ![]()
@MiliKuu do diáře teda abych to upřesnila, jsem už taky zblbla dobre ![]()
@Ba-stet jee super
@Kriistyna přesně
já to blbě napsala s tím styděním
@Payus ![]()
Ahoj holky dnes u doktora 4,8 kilo… je ho kus ![]()
Do příště si máme rozmyslet očkování.
Je něco co jste nedávali? Ja přemýšlím, že vynecháme rotaviry ![]()
@Lamicka2016 ahoj Lamcata.. Eli je krasavec 😍 😍
Já dala vše povinné i nepovinné, včetně rotaviru.. Za prvé je to do úst a ne pichanec takže jsem nak neváhala.. Navíc tehdy Mates ještě chodil do školy.. Takže jsem do nic šla taky. Ale co si budem povídat Maty má jen ty povinné a teď nevím jakyho koka… Denis má vše.
@Lamicka2016 Roztomilý
Já rotaviry nedávala, Anka se nestýká s žádnými dětmi, které by jí to mohly přitáhnout. A za mě, i ta nejhorší varianta, se kterou by se dostala do nemocnice, je kontrolovatelná a zvládnutelná, očkuju jen proti smrtelným chorobám nebo doživotním následkům. Na pneumokoky mě doktorka přemluvila, kdyby ne, tak je taky nedám (ale po dlouhých diskusích co a jak, jsem vybojovala delší rozestupy mezi očkováním a pak teda kývla na tohle
).
Holky děkuji. Kdyby doma bylo další dítě které by to mohl dovalit, tak do toho asi taky jdeme, ale vzhledem k tomu, že náš Mauglí žije jen mezi psiky a v přírodě, tak rotaviry taky asi dávat nebudeme. Zůstaneme u povinné Hexa a pak ty dvě pneumokoky a meningokok. Dokotr je tedy v tomhle je rozumný a neockuje v jeden den víc jak jeden druh vakcíny.
@Lamicka2016 roztomilouš
já teda očkovala vše, včetně rotavirů, ale u dalšího dítěte (pokud se někdy podaří) se budu držet očkování podle reakce - pokud bude mít horečku na první hexu (což náš malý měl), tak nechám jen povinné… malý strašně trpí na nežádoučí účinky u všeho
takže teď už dostane jen povinné a klíšťovku ![]()
@MiliKuu jj klistovku jsme ted dávali Matesovi, měl 2 dávku. A Denise nechám také očkovat. Oni ani ty rotaviry nejsou p*del co si budem vykládat, ale nerada bych tu vedla o tom diskuze 🙏
A tebe chápu s těmi reakcemi❤️️ Milanek si třeba bexero vyzral až moc ![]()
Holky a klistovka se dává kdy? To u nás bude důležité. Žijeme v podstatě v lesea psiska nám tahají klíšťata hodně.
Jinak vážně děkuji za zkušenosti a názory. Máme čas do 18.1 si to rozhodnout.