IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
26.12.20 20:56

Tady je Anýz. Knizku vyfotim, snad trd nekdy stihnu ty desky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 21:16

@MiliKuu já se ta bříško nestydím, konečně ho mužů ukazovat a nestydět se za to, ze jsem tlustá :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.12.20 21:40

@Kriistyna jasnacka žádná upinacka, hlavně zdravý děťátko a jestli pinda nebo pipina :nevim: :srdce: to jen mě napadlo se zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.12.20 21:44

@Ba-stet Baru obojí boziii :srdce: Anýz i knizka :srdce: krásná rybicka 🐟 to nikdy neudělám, já asi budu dělat ty povlaky :mrgreen: :mrgreen: ale ikdybych se jen naučila zuzovat si hadry a zakládat nohavice budu nadsena :mrgreen: jste s Mili fakt dobrá motivace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.12.20 23:06

@MiliKuu do diáře teda abych to upřesnila, jsem už taky zblbla dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.12.20 12:45

@Ba-stet jee super :srdce: @Kriistyna přesně :mrgreen: já to blbě napsala s tím styděním :oops: @Payus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.12.20 13:11

@Ba-stet krásná knížka, jste holky sikovny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.12.20 13:12

@MiliKuu v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.12.20 14:01

Ahoj holky dnes u doktora 4,8 kilo… je ho kus :srdce:
Do příště si máme rozmyslet očkování.
Je něco co jste nedávali? Ja přemýšlím, že vynecháme rotaviry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.12.20 19:25

@Lamicka2016 ahoj Lamcata.. Eli je krasavec 😍 😍
Já dala vše povinné i nepovinné, včetně rotaviru.. Za prvé je to do úst a ne pichanec takže jsem nak neváhala.. Navíc tehdy Mates ještě chodil do školy.. Takže jsem do nic šla taky. Ale co si budem povídat Maty má jen ty povinné a teď nevím jakyho koka… Denis má vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.12.20 19:37

@Lamicka2016 Roztomilý :srdce: Já rotaviry nedávala, Anka se nestýká s žádnými dětmi, které by jí to mohly přitáhnout. A za mě, i ta nejhorší varianta, se kterou by se dostala do nemocnice, je kontrolovatelná a zvládnutelná, očkuju jen proti smrtelným chorobám nebo doživotním následkům. Na pneumokoky mě doktorka přemluvila, kdyby ne, tak je taky nedám (ale po dlouhých diskusích co a jak, jsem vybojovala delší rozestupy mezi očkováním a pak teda kývla na tohle :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.12.20 19:48

Holky děkuji. Kdyby doma bylo další dítě které by to mohl dovalit, tak do toho asi taky jdeme, ale vzhledem k tomu, že náš Mauglí žije jen mezi psiky a v přírodě, tak rotaviry taky asi dávat nebudeme. Zůstaneme u povinné Hexa a pak ty dvě pneumokoky a meningokok. Dokotr je tedy v tomhle je rozumný a neockuje v jeden den víc jak jeden druh vakcíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.12.20 19:49

@Lamicka2016 roztomilouš :kytka: já teda očkovala vše, včetně rotavirů, ale u dalšího dítěte (pokud se někdy podaří) se budu držet očkování podle reakce - pokud bude mít horečku na první hexu (což náš malý měl), tak nechám jen povinné… malý strašně trpí na nežádoučí účinky u všeho :( takže teď už dostane jen povinné a klíšťovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.12.20 19:59

@MiliKuu jj klistovku jsme ted dávali Matesovi, měl 2 dávku. A Denise nechám také očkovat. Oni ani ty rotaviry nejsou p*del co si budem vykládat, ale nerada bych tu vedla o tom diskuze 🙏
A tebe chápu s těmi reakcemi❤️️ Milanek si třeba bexero vyzral až moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.12.20 21:36

Holky a klistovka se dává kdy? To u nás bude důležité. Žijeme v podstatě v lesea psiska nám tahají klíšťata hodně.

Jinak vážně děkuji za zkušenosti a názory. Máme čas do 18.1 si to rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí