Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu
smeju se nahlas ![]()
Edit.. Pro ty kozy v chlive
koukám a můj chliv je prazdny ![]()
@Payus jako můj chlív už taky není, co býval před mrňousem (nebo před deseti lety)
ale ze začátku kojení to ještě šlo
teď už výstřihy nenosím (kulantně řečeno)
![]()
@Lamicka2016 Já si teda na základě diskusí koupila rovnou látkovky a využila jsem je docela dlouho. Tak čtyři pět měsíců? Mně to teda nikdy neteklo proudem, ale dost na to, aby to dělalo fleky…
@MiliKuu Spaní docela dobrý
Budí se, ale zase usíná, v noci se to bylo klasicky na tři mlíka + jeden krátky hysterický řev, na který mlíko nezabralo. Když jsem na ni sáhla, byla úplně horká. Ale než jsem natáhla dávku, popadla dudlík (!!!) a usnula. Ráno už byla v pohodě. A dnes usnula bez keců, na první mlíko a zatím s jedním zakňouráním, které zahnal muž (já byla ve vaně!!!). Takže paráda. Ale nohu má teda rudou a opuchlou, hrůza.
Holky já jsem fakt mimoza. Četla jsem to po sobě a nenapsala to hlavní slovo.
Už se mě ptal i chlap jestli mi má vše sepisovat. Jak se mi vše daří. Jsem mimoza ![]()
Takže ale naděje, že se to srovná je. Zítra objednám nějaké bavlněné.
Moc děkuji. Dnes byl první náznak úsměvu u nás ![]()
Tak hlásím, ze se spaním je u nas opet konec. Skoda, bylo to krasnych par dnu ![]()
@Kriistyna držím palce na pondělí a těším se na další fotecku malé Piranky
je ti dobře? Co přípravy na Vánoce jak to prožívás Tynus? Doufám že s tebou hormony delaj své a bulis u každé vánoční reklamy.. Ptz já teda joo a nejsem ani zabrezla
. @MiliKuu dnes mi byl povolen přístup do pusinky aniž by mě pokousal, a vzadu se mu taky něco rýsuje. Nevím kdy to vylezele, ale co jsem projela Matesovi kroniku.. Tak ten v jeho věku měl stoličky všechny venku.. Denis se se vším se*e ale za to to dává že to ani nevím. S matesem jsme byli pamatuju na pohotovosti ptz byl úplně apatyckej, minimálně reagoval na cokoliv.
Dnes má Denda rande s buchtou z porodnice.. Mega se těším jak to proběhne ![]()
@Payus ahojky,moc dekuji, jsem zvedava na pondělí, doufám, ze vše bude v pořádku. Nic moc připraveny nemám… do teď jsem nebyla schopna něco dělat, včera jakstaks a dneska je mi od rana zase na bliti, ztezi jsem teď osmazila maso
Vánoce mě nějak neberou, chybí mi sníh to má tu pravou atmosféru a vadí mi, ze je teď všude strasne lidi, nervózní a nemůžu se jít v klidu někam podívat ![]()
@Payus píše:
Ahoj Holky,
Najde su tu nekdo kdo se letos zucastni ivf v ramci studie? Jedna se konkretne o centrum Ivf Cube v Praze.. Ja jdu na prvni konzultaci 19.10. a rada bych tu nasla spriznenou dusi…pozdeji treba kamaradku..s kterou bysme si vymenovali pocity a nazory na probihajici lecbu. Najde se tu takova? Pro me je to uplne nova zkusenost, ivf budu podstupovat poprve…
Tak se na Vas holky tesim…snad tu nebudu dlouho samaAhoj
super
@Payus píše:super
Ahoj Holky,
Najde su tu nekdo kdo se letos zucastni ivf v ramci studie? Jedna se konkretne o centrum Ivf Cube v Praze.. Ja jdu na prvni konzultaci 19.10. a rada bych tu nasla spriznenou dusi…pozdeji treba kamaradku..s kterou bysme si vymenovali pocity a nazory na probihajici lecbu. Najde se tu takova? Pro me je to uplne nova zkusenost, ivf budu podstupovat poprve…
Tak se na Vas holky tesim…snad tu nebudu dlouho samaAhoj
@Payus píše:
https://www.ivf-cube.eu/…udie-zdarma/
@Payus píše:
@Ba-stet ke knížkam jsem se ještě nedostala, ale už jsem hlásila Jaziskovi že namam co číst. Tak snad se to zlomí. Ale holky mám napeceno, to je teda zatím vše, nemám krémy, mazání zdobení nic. Takže poloviční hurá💪
Btw 🤦♀️ všem dětem krásného Mikuláše
@Lamicka2016 píše:
@MiliKuu to je mazec viď. ty děti fakt stárnou rychleji ani se nerozkoukáme a budeme řešit další ivf
doufám, že tu pojede taky další kolobříško lepší, ale každé ráno ho pozlobí. v podstatě tak od 4 do prvního bobku. Ale kapky určitě uleví. I tak si vždycky vzpomenu na tebe a malého. Ty koliky musejí být hrozné a ta bezmoc ještě horší
vidět je trpět
@vanoce2020 sbiras 10 příspěvků na založení diskuse? Nemůžeš to jit delat do nejakyho mrtvyho vlakna? 🙏
Příspěvek upraven 19.12.20 v 12:01
@Kriistyna píše:
@Payus ahojky,moc dekuji, jsem zvedava na pondělí, doufám, ze vše bude v pořádku. Nic moc připraveny nemám… do teď jsem nebyla schopna něco dělat, včera jakstaks a dneska je mi od rana zase na bliti, ztezi jsem teď osmazila masoVánoce mě nějak neberou, chybí mi sníh to má tu pravou atmosféru a vadí mi, ze je teď všude strasne lidi, nervózní a nemůžu se jít v klidu někam podívat
Tyjo, kdyby mi Vanoce vysly do prvniho trimestru, tak z nich mam akorat hlavu v hajz.lu (damy prominou)
Neboj, budou další a lepší Vánoce. ![]()
I když musim rict, ze dnes jsem byla vzhůru do čtyř, na mimino trochu vztek a formulovala jsem si antideniček jako protiuder vsem tem dojakum, jak jsou Vánoce s miminem vyjimecny. Tak doma neni nic, bordel jak ve squatu Milada, vosi hnízda zeru zhruba stejnou rychlosti jako jsem je připravila, mimino nespi a mne zacina tik ve voku
![]()