IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
20.12.20 23:47

@Ba-stet @Kriistyna u nás zase pes o strom nezajem ale kočka hledá kde ptáček hnízdo postavil… Pepa by ho ocural :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.12.20 00:56

@Ba-stet neboj, nevytahnes je ani pristi rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.12.20 06:41

@Coccinella 13 upřímně, ja už začínám být fakt na dně a cely vanoce jdou mimo mě. Teď zrovna uvažuju, jestli se letos nevykaslat na stromek. Na Stedry den jsme u tchyně, tak je to asi fuk. Vždycky jsem Vanoce milovala, nechapala jsem, kdo si z nich dela stres. Nikdy jsem nemela naklizeno, napeceno ani nazdobeno podle svých snu, ale stejně jsem si to uzila. Ted to tu vypada jak nekde ve squatu, nakupeny kramy na stole, na lince, nakupeny a neuklizeny oblečení. Muj milovany betlem od rezbare pohrbeny v komore. Udělala jsem dve varky vosich hnizd, ktera jsme uz sezrali, testo na perníčky asi vyschlo na balkoně, bude tam tak tyden a asi jsem ho blbě zabalila. Dneska prijde mama, mame delat vanocky, co vzdycky dela babi. Ma k tomu torzo receptu, kde u pulky ingrediencí chybi množství. Nechceme se ji na to moc ptat, protože je zavrena v nemocnici a denne brečí, ze chce domu a chce je pect sama (byl to vzdy takovy jeji darek pro nas). Anka byla jako většinu nocí posledni měsíce vzhuru do půlnoci, pak jsme s neutisitelnym hysterakem sly ven, od ty doby vzhuru casteji než po hodině, takze pres den budu zas jak uslintany de.bil bez mozku a s cílem přežít do večera, nez to zacne nanovo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.12.20 06:43

Omlouvám se za vhodne adventní vylev, nějak to na me padlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.12.20 08:03

@Ba-stet mě se omlouvat Baru nemusíš, sice nemám dítě, ale vypadá to u nás úplně stejně :roll: nás zase v noci budí pořad ten pes a jsem z toho úplně stejně vyrizena, dneska byl první den po asi třech měsících, kdy spal až do teď :nevim: nechápu, asi nějak reaguje na tu změnu, ale vím, ze když je nedostatek spánku, tak je cely den na houby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.12.20 11:05

@Ba-stet Baru mne se omlouvat nemusis. U nas to vypada podobne. Navic jak mame pidi byt tak je vsechen ten neporadek tak nejak vic videt :nevim: ted o vikendu tu byla navic rodinna seslost, jeste Pavlovi k narozeninám, takze jsem uplne v haji. Delala jsem svickovou. Asi 6,5kg kanciho a 8kg zeleniny :roll: ve čtvrtek jsem nakupovala, v patek varila, v sobotu dodelavala a delala knedliky a byli tu manzelovi rodice, segra a jedna rodinna kamaradka a vcera jsem delala dalsi knedliky a prijeli nasi a brachove a skoro svagrova… do toho Sašce rostou stolicky, takze mela teplotu, rve, vse si strka do pusy, v noci nespi nebo se budi s jekotem.. no snove obdobi… dopecu snad dnes a zitra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.12.20 11:09

@Coccinella 13 no to sis teda dala :roll: ještě, ze už to mate za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.12.20 14:10

11+5

Tak u nás taky vše v pořádku. Akorat jsem zase naštvaná na gyndare :zed: :roll: Bral mě přes břicho a vůbec ho nemohl najít, aspoň jsem poprvé slyšela :srdce:,tak ze dolem a prý, je to je ještě malé miminko, to je jasný, ze nic nevidím… takže mi oznámil, ze na sijove projasneni se musím objednat na genetiku, ze mi to neudela, ze má chudacek dovolenou… to před týdnem nevěděl? Achjo… Každopádně krev je zatím ok, po 11.1. Mám zadanku na tu krev ve 14tt na genetiku, tam si musím dojít a nemusím být na lacno, měříme 6cm, fotku opět nemám Screen mám teda 5.1. Na genetice, tak snad už něco videt bude. Chtěla jsem předepsat ten bederní pas na pojišťovnu a strašný problém, ze to nemůže psát, ze si ho mám koupit. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.12.20 12:59

@Ba-stet Baru, u nás je taktéž binec jak v chlévě a tím se uklidňuju, Ježíšek se v chlévě narodil, tak se u nás bude cítit fajn ;) hlavně to chce klid, já mám upečené jen perníky (nenazdobené a tak i zůstanou) a linecké (zatím ani neslepené, ani neozdobené, ale s tím je v plánu něco udělat :mrgreen: )… kuchyň stále není hotová, ode dneška začíná kolotoč návštěv až do Silvestra, ale u nás to nejsou návštěvy na kafe nebo na odpoledne, ale pěkně s přespáním a na víc dní (všichni to mají daleko, tak ať tu stráví víc času než na cestě k nám)… a já se z toho prostě nepoondím… každý ví, že máme malé dítě, velký dům atd a bez hlídání, takže bohužel :lol: rozhodně neskončím s tikem kvůli Vánocům ;) (možná teda kvůli tomu týdnu nepřetržitého průchoďáku u nás :oops: ) Milánek si letošek stejně pamatovat nebude, ani se ještě netěší, takže taky v pohodě… čert vem mých obvyklých 25+ druhů cukroví, nazdobený uklizený dům, vánočky, štolu,… hlavně zdraví, fyzické i psychické :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.12.20 13:01

@Kriistyna je to blbec :roll: hlavně že je všechno ok a že ti taky pustil to srdíčko :srdce: užívej si těhotenství v poklidu, fakt to rychle uteče ;) a co ta průkazka, máš? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.12.20 13:03

@MiliKuu jo mám, všude škrtance, furt tak něco prepisoval :roll: všichni mají takovou pěknou a tahle je ee :lol: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.12.20 13:28

@Kriistyna Oni Ti ji stejně v porodnici seberou :hug: Ale souhlas, doktor je teda blb. Vůbec to nechápu, proč teda dělá screening, když na to není vybavený :roll: Ale jestli mu věříš, že je dobrý (protože třeba moje doktorka dobrá je, i když je svoje), tak na ničem jiným nezáleží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.12.20 13:33

Holky, díky za útěchu a pochopení. Já vím, že o úklidu to není. Akorát já jsem nepořádná i v běžným životě a to, co tu máme teď, už překračuje i moje osobní meze. Ale dneska jsme zase celkem spali (vyjde to vždycky tak jednou za 14 dnů, když už si říkám, že to fakt nevydržím) a zase to vidím trochu pozitvně :palec:

A navíc - máme mimina a Týna je těhotná. Nic jinýho fakt není potřeba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.12.20 13:40

@Ba-stet no on na to údajně vybaveny je :nevim: já nevím, co tam včera vymejslel a proč mimco nebylo videt na ultrazvuku :,( snad je vše v pořádku no, nemám z toho vůbec dobry pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.12.20 13:50

@Kriistyna Neumím Ti to říct, ale určitě to dobrý bude. Hlavně že krev je v klidu. A ten utz… Mně ho dělala Neumannová (byla jsem teda už 14+0), byla jsem tam tři ctvrtě hodiny a většinu dělala přes břicho. Pak ale něco neviděla, tak to vzala pro kontrolu spodem. Rozhodně se nespokojila s tím, že „není vidět, tak příště“, jak to někteří dělají :roll: Ale fakt se nestresuj, myslím, že kdyby byl fakt nějaký průser, tak to buď vyjde v krvi, vyjde vysoký tep nebo to nepůjde nevidět na utz (chybějící končetina, nějaký zásadní rozštěp). Takže to ber tak, že neviděl nic abnormálního, akorát je lempl a posílá Tě ještě dál.

Edit: A jak říkám, je to o důvěře. pokud mu nevěříš, do budoucna bych zvážila změnu doktora. Fakt Tě zbytečně připravuje o radost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí