Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monisek90 je ahoj, moc moc dekuji
teď se zase chce brecet mě
![]()
Mala je nádherná
Ještě jednou moc dekuji a preji krasne první Vánoce ![]()
@Kriistyna tak já už bulim
máš krásný vánoční dárek💖 💖 💖 jsem strašně šťastná, že po tom všem trápení se konečně zadarilo ♥️️♥️️♥️️
@Monisek90 mám dekuji ❤️️ Ani nevíš, jak jsem šťastná
už mi i bříško roste
se tam roztahuje Piranče koala ![]()
@Monisek90 ahoj Moncii krásná holcicka to je
prdolka šikovná, utekla roku jak nic, moc gratuluju ke kruckum. Kdyby jsme se do Jeziska už „neviděli“ užijte si překrásné Vánoce🎄 a chod za námi casteji ![]()
@Monisek90 ta je krásná, prďolka malá šikovná
krásné Vánoce přejem ![]()
@Payus Ježíš no jo!!! Vsechno nejlepší!! Taky si musím udelat tabulku. Jak jste slavili?
@Ba-stet
stíháš stale
oslava byla fajn, Denisek tu měl holčičky 3 a 6 takže to bylo fakt veselý, do toho Maty pritahnul nerfky jako parada
.. Dům jak po výbuchu. Kamarádka těsně před porodem, zítra nástup, doufala jsem že to vypukne tady a bude ze mě porodní baba ![]()
@Payus jeeeee já ostuda
všechno nejlepší Dendovi
a usmívá se taky jednou, jupí
![]()
13/12/19 narodil se s 48cm a 2760gramy..
15/12/20 po roce má 75cm a 7820g..
Vypadá to že bude drobinek po mě ale doktor nic ne vyčetl ani pohledem.
Holky děkuji za malou Dýni (teď mu nikdo neříká jinak) posílá vám hubicku😘
Horolezci, horolezkyně, horolezcata…
@Payus To je jen nepovolena reklama, cpe to všude. Uz jsem ho naprášila.
Tyjo, Déčko je hustý s tim šplhem. A to leze za morčatama, nebo ze sportu? ![]()
@Ba-stet i ja jsem to hned bonzla🤭 hele netuším co ho motivuje víc jestli ty myši, nebo záclona kterou by rád strhnul nebo šňůrka od venkovních rolet.. Každopádně říkám stůj ani se nehni máma vyfotí a pak zachrani😄 😄
@Payus
on je krásný božan
a to se přiznám, že jak nejsem mateřský typ nemám problém říct, když se mi některá míma zdají až strašidelné
![]()
@Lamicka2016 dekuju Lami s co Vás malý skřítek? Všechno šlape dobře? Tím koncem si to zabila připomnělo mi to tu reklamu „Vocicka by to chtělo trochu postelovat“ ![]()