IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
8.12.20 13:36

@MiliKuu to je mazec viď. ty děti fakt stárnou rychleji ani se nerozkoukáme a budeme řešit další ivf :mrgreen:
doufám, že tu pojede taky další kolo :andel:

bříško lepší, ale každé ráno ho pozlobí. v podstatě tak od 4 do prvního bobku. Ale kapky určitě uleví. I tak si vždycky vzpomenu na tebe a malého. Ty koliky musejí být hrozné a ta bezmoc ještě horší :? vidět je trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.20 14:17

@Lamicka2016 otázka, za jak dlouho plánuješ další kolo :mrgreen: ta bezmoc je fakt nejhorší :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.20 14:37

@MiliKuu Tak víš, ja to s tou doktorkou mám. Na rýmu super, na výchovu o ničem. Jsou to prostě zuby, teď vylezla další dvojka, ale sahá si dál, takže trojky asi na ceste… Sama na to nejsem, muž se hodně stará. Koupání je jeho (já teda dělám support, připravuju pokoj na večer, nosím zapomenuté kačenky, žínky, ručníky…), přes víkend si hodně hrají, i když málokdy tak, abych si mohla jít po svém, přinejlepším vařím. No a ty noci - spí s námi, takže když Anka ječí, tak je přirozeně taky vzhůru. A i když je to hlavně na mně, tak vím, že když už je toho na mě moc, vrazím mu mimino a jdu si vedle kopnout do polštáře. Jak chodím v noci ven, tak se vždycky nabízí, že půjde on. Minule jsem omdlela, tak mě nepustil a šel, ale u něj bohužel kouzlo nefunguje a přinesl Anku ještě vyřvanější. A stejně jsem pak musela… A když je noční party s miminem do růžova a já potřebuju pracovat, tak s ní je v pokoji a já píšu… Když nepracuju, tak se střídáme a je s ní ten, kdo má lepší náladu…

Ty homeo jsou za mě blbost, i když věřím, že kdo je tomu nakloněn, tak mu mohou pomoct. Taky jsem už něco zkoušela (neodškrtnutý už mám jen vyřvávání a vúdú :lol: ) a nic. Ona nepotřebuje zklidnit, myslím, že má prostě hrozný bolesti. Na nurofenu je víc, než je mi milý a ani ten často nezabere, natož homeo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.12.20 14:52

@MiliKuu no nevím do kolika je ideál kojit. Nejsem tedy určitě ta co malý sní porci rýže a masa a půjde na prso. Takže nechci nějak dlouho, ale ani ho o mléko ochudit. možná třeba 8-9 měsíc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.20 14:56

@Ba-stet já třeba homeo nevěřím ani název, takže za mě taky ne, proto jsem se tak opatrně zeptala :oops: a chápu a rozumím, že se stará, to je fajn :) můj muž musí hodně makat, aby dost vydělal (rekonstrukce přes 150let starého domu) a pak bývá hodně unavený… a do toho chodí spát v 6, v 1 ráno vstává, takže večery a noci jsou prostě jen moje, spíme jinde s malým :nevim: ale to není stížnost, já věděla, že to bude všechno na mně a vyhovuje mi to ;) jen mi pak přijde vždycky zajímavé, že je to jinde jinak :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.20 14:58

@Lamicka2016 asi ideál neexistuje :nevim: prostě jak to kdo cítí, nebo jak to komu jde ;) uvidíš časem ;) moje mudra třebas říká, že je ideál rok, WHO tvrdí dva :nevim: takže fakt podle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.12.20 15:06

@MiliKuu 8o kde se pracuje od 2 ráno? 8o jinak v létě to musí být na palici chodit spát tak brzy. v zimě by mi to ani tak nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.12.20 15:28

@MiliKuu taky taky.. Já mám všechno naložený taky na sobě.. Ale mám k ruce Matyho když něco.. Ale jako třeba roztapet a stipat si třísky s malým na zadech je výživný.. Říkám tak komu ji tou sekerou nandam prvnímu.. Denis nemá šanci Standu ani zbudit..kolikrat si říkám tak schválně… Nic dítě rudý zajika se a standovi se necukne ani obočí za to já nevím jestli se smát nebo ho něčím placnout.
Odpo se mě dycky ptá jaká byla noc, rikam noo dnes se víc budil a houka.. On na to Fakt?? To vůbec nevím.. Říkám já vim :mrgreen: @Ba-stet zlato drž se, věřím že jsi bezradná… Posílám obrázek ať je ti psychicky líp. A kdo nikdy nezarval ať se ani neozyva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.20 15:47

@MiliKuu Hele, u nás je to zase normální takhle. V okolí máme jen muže, kteří se hodně zapojují. Buď jsou finančně za vodou a mají čas a energii, nebo dělají trochu horší práci, aby byli brzo doma. To je případ mého muže - hodně zvažoval, jestli přijmout povýšení, které by znamenalo o dost víc peněz a o hodně méně času doma, mmj časté služebky do Bruselu (před covidem teda), víkendová jednání… On není moc kariérní typ a bylo úplně dojemný, jak se mu ulevilo, když jsem mu řekla, ať dlabe na prachy a chodí v pět domů :srdce: Takže já když na emiminu čtu, že chlap přijde ve tři z práce a sedne k počítačový hře (jakože je mi jasný, že tohle zrovna není případ nikoho z vás) a štítí se přebalit plínu, tak mám pocit, že to je úplně scifi. S tímhle kdyby se pochlubil v hospodě mezi našimi známými, tak si normálně odplivnou…

Abych to teda nemalovala, jasně, že péče je hlavně na mně. Zrovna tu konečně zas jednou byla tchyně na pohrání a musela mít naši asistenci (aspoň viděla, že samostatný hlídaní mimo domov není moje neochota). Ale mám 100% podporu a pomoc. Ale to jsem zase dopředu věděla já, že to tak bude. A potřebovala jsem to, protože jsem věděla, že práce se nechci vzdát… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.12.20 15:47

@Lamicka2016 ba Joo za pár dní první mesic :dance: 😲 si mě rozesmala, se mi vybavila hláška z Malých lásek, kdy maminka porodila a první co řekla bylo Je nakej černej ne? :mrgreen: krásnej je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.20 15:48

@Payus Díky za fórek :hug: Pájo, máš můj obdiv. Kdyby teplo v domě záviselo na mně a třískách, tak už jsme zdechli zimou :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.20 16:06
@Lamicka2016 píše:
@MiliKuu no nevím do kolika je ideál kojit. Nejsem tedy určitě ta co malý sní porci rýže a masa a půjde na prso. Takže nechci nějak dlouho, ale ani ho o mléko ochudit. možná třeba 8-9 měsíc? :think:

Eli je rozkošný :srdce: S tím kojením a dalším ivf uvidíš, jak se to vyvine. Já teda kojení nijak extra neplánovala, byla jsem ráda, že se to s tím císařem vůbec podařilo, takže jsme si říkala, že uvidíme, jak to bude. No a teď se ho teda nevzdám, představa, že tímhle vším procházím bez mlíka, tak si to asi hodím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.12.20 18:04

@Ba-stet No neboj kozu využívám taky na maximum už teď :oops: nejlepší prostředek na uspávání a taky i ty prdíky tim suneme. Jen jak cucá co chvíli tak už včera muž prudil, že má dvě brady a udělám z něj michelinku :mrgreen:

No já znám případ, kdy si dal klouček 3 knedlíky se svíčkovou a řekl si mamince o prsíčko po tom a ten kluk už měl tedy zoubky všechny a mně málem vypadlo oko z důlku, když jsem viděla, že se fakt přisál a jel. No mám rád přírodu a tak, ale nic se nemá přehánět.

Ale jak píšete necháme to na tom jaký bude baštil a kolik pestré stravy do něj půjde dostat.

Holky máte nějakou knihu, kde by bylo hezky co v jakém týdnu zaít zkoušet, co by mohl umět tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.12.20 18:12

@Payus malé lásky natáčel kamarád, ale já se přiznám, že jsem neměla vůbec odvahu na cokoliv o porodu koukat. Stačilo jak mě vyděsily ty poporodní vložky :mrgreen:, když dorazily. Jo a jinak jsem v porodnici měla i ty síťované kalhotky a po sprše po porodu mi do nich pomáhala PA a nemohla mě do nich dostat…říkám si vždyť jsem brala sakra o číslo větší…no a ráno jsem zjistila, že mi zadek a pas oblékla do nohavice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.12.20 19:24

@Lamicka2016 ještě ti mohla způsobit depresi jak moc jsi nakynula :mrgreen: super žes přišla kde byl hacek :mrgreen: :mrgreen: hele já pak už před porodem taky ztrácela odvahu koukat, ale já věděla do čeho jdu, neměla jsem iluze že to bude zality trpytkama a duhou :mrgreen: jo na uspavani mrkněte je super fígl hladit ho po nosanku nahoru, za chvíli bude hajanek :andel: na miminka to kupodivu krásně funguje a taky jsem mu dala prez očka plenku.. To miloval a hned bylo ticho a spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí