Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet teeda,to je mi líto ![]()
Mě trápí teď 🐕, presne v půl 6 vstane a jde hrabat k zachodu a to znamená, ze mám vstát a jít do obýváku
nechápu co se s nim deje… jestli je rozhozeny ze me nevím.
Holky prosím o radu. Napadlo mě to koupit manželovi k Vánocům, ale nevím ![]()
Libi se mi ten co jde napojit i na appku, ale přijde mi to zbytecne dost drahy a nevím jestli to ocení. ![]()
@Kriistyna ahoj, já měla takový ten obyčejný AS, o takové novince ani nevím, na kolik ta sranda vyjde? A co myslíš že by na to řekl? Já obj chlapovi luk a šípy a dnes mi napsal eshop že nevěděli že je zásilka rozměrná (nepochopím) a tudis ji Zasilkovna vrátila a mám si to objednat znovu a jinak
Pro Deniska už je zabaleno, pro Matu je všechno nak tak na cestě, nenakupuje se mi pro něj tak jednoduše jako dřív.. Už má vkus a styl úplně jinde nez já dinosaur
.
Ale mám novinku a tu musím zahulakat na celý mimino.. Denisek už dá třeba 6 i víc kroku, jsou teda pidi krucanecky ale je to krok a to se počítá
![]()
@Kriistyna píše:
Holky prosím o radu. Napadlo mě to koupit manželovi k Vánocům, ale nevímLibi se mi ten co jde napojit i na appku, ale přijde mi to zbytecne dost drahy a nevím jestli to ocení.
Já Angel měla a hrozně jsme si to s mužem užívali. Je to podle mě jen pro ty, co udržej nervy na uzdě a nepanikařej, když srdíčko hned nenajdou. Měla jsem tu klasiku asi za 1200,–, nevím, jestli byla na appku. Osobně bych ho koupila z druhé ruky, je jich na netu hromada. A k tomu gel, ten maj v lékarně. Hromada mi ho zbyla, ale levnějc vyjde si ho koupit někde u vás, než ho posílat.
@Kriistyna já nevím jaka je natura tvůj muž, ale můj Drevak by to neocenil, ten by za ty prachy viděl nakej supr kotouč na pilu ![]()
@Ba-stet jak říkáš. Já koupila za 600 z druhý ruky, sloužil mě, teď kamarádce a věřím ze se zase vrátí. Ale mám ten klasický, vím Že sel propojit s compem, ale na apku urco nebyl
@Ba-stet jj, vcera Pavlík delal dopis, tak si ho musel Jezisek vyzvednout
ja bych rekla ze Pavlik byl vzdycky celej ja
ale ted nejak vic
no a Šuša ta je proste celej tata ![]()
Snad se vam to spani zase srovna, kdyz nespi a jsou navic protivny, je to fakt na hlavu
chapu, vydrz urcite bude lip ![]()
@Kriistyna ja mela taky obycejny, za 400,– z druhe ruky. A jeste smulu s placentou vepredu, takze slyset bylo jen opravdu velmi výjimečně ![]()
@Payus ja mam darky tak z 1/3, jak bude Paja u nasich, tak si to tu chci roztahnout, pobalit a sepsat co dokoupim
no sikula to je! Moc gratuluji!!!
u nas uz kratky vzdalenosti taky „frci“ ![]()
@MiliKuu děkuji za tipy. Doufám, že to nebude u nás ranní pravidlo.
Jinak už vím co znamená ten vykojeny mozek. Dělám botu za botou a dnes vrchol. Dala jsem prckovi kapky baby calm, ale neposrehla jsem že se mají rozredit v lahvičce
dostal je chudák tedy nezredene. Dostal je okolo 13 hod. A naštěstí vše v klidu. Je to olej z anýzu, fenyklu a máty plus glycerin takže snad by se max pokadil. Ale jsem fakt dement. ![]()
@Kriistyna tak já AS kupovala nový kvůli sobě za cca 1200,–, co připojit snad jde, ale nezkoušela jsem to
a manžel poslouchal za celé ty tři měsíce, co já používala denně (vždycky hned ráno ještě v posteli na dobrý den
) asi dvakrát
jemu stačilo říct, že ťuká
takže mému by ses tím nezavděčila
@Payus Denis je éro
náš prďous pořád jen postává
@Coccinella 13 tak Šuša taky jede, šikulka
@Ba-stet tak už ti nebudu přát, aby ses vyspala
jestli to Áňa nečte a nedělá pak truc
@Lamicka2016 a bude hůř
![]()
@MiliKuu no v pátek ksem udělal botu kvůli které musí muž prebrousit polovinu kuchyňské desky a až do večera se mnou nemluvil, občas vážně přemýšlím o slovech, nebo si dám vařit polévku a jim pak jen nudle, neb ji ohřívám do vyvareni ![]()
Hrůza a to jsem chtěla hned po dokojeni zkoušet sourozence. Nevím jak bych dopadla po tolika letech kojení ![]()
@Lamicka2016 U mě bylo ještě hůř, vygradovalo to kolem půl roku a teď se to (pomalu) lepší. Už zase čtu i knížky ![]()
@Lamicka2016 píše:
@MiliKuu děkuji za tipy. Doufám, že to nebude u nás ranní pravidlo.
Jinak už vím co znamená ten vykojeny mozek. Dělám botu za botou a dnes vrchol. Dala jsem prckovi kapky baby calm, ale neposrehla jsem že se mají rozredit v lahvičcedostal je chudák tedy nezredene. Dostal je okolo 13 hod. A naštěstí vše v klidu. Je to olej z anýzu, fenyklu a máty plus glycerin takže snad by se max pokadil. Ale jsem fakt dement.
Já bych Ti prozradila, co se mi podařilo udělat s probiotiky, ale to bys smíchy pukla ![]()
@Lamicka2016 @Ba-stet já jsem běžně docela dost výřečný člověk s bohatou slovní zásobou, ale přesně kolem půl ročku se to nějak smrsklo na vyjadřování zejména citoslovci, ukazování prstem (
) a pak větami typu ‚noooo… jako nooo… dyť víš… no jak bylo… víš co, já si podám sama‘
![]()