Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no víkend by mohl být podobný. Teď spal 3.5 hodiny. Nakojime, šup do nosítka a do sněhu venčit.
@Lamicka2016 jen moje zkušenost - kdyby se ti zdálo, že i přes ty kapky, co píšeš, to není ono, zkus vynechat ten Baby calm… u nás to zhoršoval i on
zato na chvíli vždycky pomohl espumisan, infalcol a balonix med (vždycky jen jedno teda)
jen tomu chce dát pár dní ![]()
@Ba-stet já se třeba provinile necítím kvůli mléku vůbec, ani by mě nenapadlo, že bych měla
akorát mě napadá - není Anka po ránu taková, ptže ještě napůl spí? U nás to ráno odsýpá a bez problémů, ale dost možná právě tím, že je malý vždy 100% vzhůru
on se začne v 5:30-6:30 mrvit ze spaní (to už jsem polovzhůru, jelikož spíme spolu a on je na mě navalený, nebo má přes moje břicho hozenou nohu, nebo mě aspoň drží za ruku), pak si pokňourne, ale v ten moment já už jsem úplně vzhůru, ptže už cítím, že se mi chce čurat a fakt musím a hned
aby mi malý nespadl z postele, tak ho prostě buď beru s sebou, nebo ho hodím do ohrádky v pokoji (podle toho, jak se mě chce pustit), jdu ho přebalit a převléct a teprv pak jdem zpátky do pokoje na mléko, ale ptže on už je 100% vzhůru (po cestě už mi ukazuje na všechna světla a dveře), tak je to vyřízené během dvou minut, pak vstanem, posadím ho do židličky, dám mu kukukřupku do tlapky, v klidu se nasnídám, namaluju, převleču, vytáhnu jogurt z lednice, ať mu trochu zteplá do svačiny, jdem čistit oboje zuby a den je jak malovaný
ano, takhle to zní hrozně
ale je to každý den úplně stejně už straaaašně dlouho a nikdy se s tím ranním mlékem ani ničím jiným nemažem (a mně kupodivu fakt mega vyhovuje, že ten ranní rituál takhle krásně zvládáme bez řevu, bez nějakých nesrovnalostí nebo nějakého prooooč
)
@Ba-stet ty máš svátek a nic neřekneš, babo 🤦🏼♀️ Všechno nejlepší
a přeju ti, aby tě nechala dnes Anka krásně vyspat ![]()
@Ba-stet u nas se snida porad mliko. Vetsinou jsme jeste tak pul hodky az hodku v posteli, pak nez se prevlikneme, nachystam snidani… tak pak s nami sedi u stolu a da si třeba kousek syra, chlebik… podle toho co ma Pavel. My s Pavlíkem snidame vetsinou cerealie. Sašku uz nenosim, z nositka vyrostla tak ji je nepohodlny. Porad se odhodlavam prodat ho, ale nejak se mi s nim nechce rozloucit…
kocarek zvlada v pohode, poridila jsem ji fakt pohodlnej super „vuz“, trosku jsem ji ho vytunila
a je v nem v pohode
po ockovani ma cervenej flek na jedny nozce. Jen si nepamatuju co kam davala
ale asi si to napíšu a priste se ji zeptam…
Baru, vse nej k svatku ![]()
Ted mi doslo, ze jsem vam sem ani nedala zadnou narozeninovou fotku ![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet ty máš svátek a nic neřekneš, babo 🤦🏼♀️ Všechno nejlepšía přeju ti, aby tě nechala dnes Anka krásně vyspat
Tak to vypadá, ze se pujdem zase projit ven 🤦♀️
@Coccinella 13 Jee, tak to se mi ulevilo, ze taky nesnidate. Tak to nebudu řešit, dokud se nam trochu nepolidští to spaní.
Ad očkování, naše doktorka dává hexu vzdycky do levé a vse ostatni napravo. Ale nevím, jestli je to běžná praxe. Anka to ma taky rudy a opupinkovany..
@Ba-stet jj, ona taky dava hexu vzfy do jedné… jen zrovna nevim do ktete
ale podle reakce to asi bude ta leva. Zitra vyfotim, ted damicka chrni. Co vy? Byly jste na procházce?
@Coccinella 13 čoveče tak Pavlík je celá ty a čím dál víc, ale Saška mi přijde, že už není tolik, jak když byla miminko
ale je to už velká holka
u nás taky hexa vždy levá
@Ba-stet jako v jednu ráno?!
😦
@MiliKuu jj, deti mame rozdeleny. Pavlik je cim dal vic podobny na me a Šuša je cela tata
…mame za sebou dalsi super noc… Saška se budila s neskutečným placem. Ale vubec nechapu proc
hlava me boli jak strep… byla jsem si ted zahrat na Ježíška a jdu zpet do postele. Snad bude jeste aspon hodku spat… na parapet jsem chtela udelat jeste stopy z mouky, ale to se mi nejak nedarilo, tak jen takhle…
@MiliKuu Jojo, uz k nam dorazila noční party 🤦♀️ Ale takova napůl. Kdyby byla vzhůru a vysmátá, tak s ni jdu do jejiho pokoje a pustim si serial (a kašlu na to, ze nechci, aby koukala na monitory a videla mě furt u notebooku). Jenže nejdriv dělala to, co ted rano - mrskala se, litala z prsa na prso, obcas mi dala do brady direkt hlavou… A pak se zacala chvilema smat a chvilema brečet. Tak jsme šly
Usnula po tri čtvrtě hodině, stocila jsem to domů. A pak se probudila
Asi jak jsem mela studené ruce, i když jsem se snazila na ni moc nesahat. Ale lehla si ke mně, objala me a něco mi povídala. Kolem treti jsem odpadla. A od sedmi je vzhůru, normalni perpetuum mobile. ![]()
@Coccinella 13 Tyjo, to me presne napadlo, ze Pavlík je celej Ty. Vyloupl se az ted? Předtím mi to tak nepripadalo
Ježíšek super!!! Byl si pro dopis?