IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
2.12.20 21:25

@MiliKuu já vím že ne. Naopak jsem za vaše zkušenosti ráda a s těmi zrcadli jsi mě pobavila, protože takhle já pečovala o první hotové patro až do teď.

No zkusím to zítra pojmout jinak :oops: je fakt, že teď konečně vše kolem mě spí. 5 psů, já a maly. Všichni sice na podlaze na starých pelechach a zase je lépe :)

Jo a dnes nám doktorka povolila, že můžeme zkoušet na minutu dávat na bříško, aby zvedal hlavičku. Tak jsem ho zkusila dát na své břicho a to je tak krásný pohled :srdce: vykulene očička a kyvajici se hlavička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.12.20 21:26

@Lamicka2016 ohoooo že nemůže nikdo 13hodin uspávat?! :zed: Tyvogo, náš malý trpěl na koliky (a sem tam trpí doteď) a já celé dny nedělala ze začátku nic jiné, než že jsem s ním na rukách (po narození 4kg, po šestinedělí 6) skákala na baloně :zed: klidně deset hodin denně (a on stejně většinu toho času stejně řval, ale aspoň u toho nemodral a dýchal) :cert: měla jsem stehna jak pštros (ruce po zem vytahané a o zádech raději mlčím) a po šestinedělí ještě o 3kg míň než před těhu, takže 24kg dole od porodu… než přišlo nosítko a světlo na konci tunelu :oops: a nezkusilas ho neuspávat? Nechat se dívat okolo, zkusit nějaké montessorky pro úplná mrňata? :oops: hlavně jak píše Baru, neklid se přenáší a čím víc ty tlačíš a chceš, tím víc to nepůjde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.12.20 21:30

@Lamicka2016 nádhera, všechno. Kuchyň, hafani s Eli je úžasnej, ty nozinky, úplně jsem zapomela na to jaký to jsou chroustici prtaty❤️️
@Ba-stet Baru ty jsi skvělá, úžasný příspěvek :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.12.20 21:32

@Lamicka2016 :mrgreen: jsou jak ti pejsci do auta že, jak se jim kyvaji ty hlavinky🤭 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.12.20 21:41

@MiliKuu no tohle muselo být hrozný :? hlavně vidět toho malého jak se trápí :,( mně stačí, když se po ránu taky třeba půl hodiny šponuje než se vyprdí a vykaká.
jak jsi vůbec jedla? já se budu muset začít také víc snažit. popravdě mi nejvíc vadí, že nemohu kávu :oops: to trpím. Tak jsem se pustila do čokolády a ona prý taky obsahuje kofein :roll:
takže můžu jen to co nemám ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.12.20 21:42

@Payus přesně tak! chtěla jsem to sem napsat, ale polkla jsem to abych už nebyla za úplnýho psího magora..takže děkuji za doplnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.12.20 21:43

@Lamicka2016 teď jsem koukla na fotky, kuchyň vidím hotovou ;) to už zbývá určitě jen kousíček :kytka: (chvíli jsem zvažovala dát ti sem fotku, jak vypadá kuchyň v rekonstrukci, ale internet by to nemusel unést :mrgreen: :oops: ) hafíci vypadají jak sochy, jak tak způsobně pózují, to musí být výkon je takhle udržet :oops: :mrgreen: a Eli je teda kapesní miminko, já je fakt znám jen z fotek, takové mrňousky roztomilé :srdce: a ty hubeňoučké nožičky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.12.20 21:55

@Lamicka2016 na jídlo se snad ani neptej :oops: já jsem zrovna případ toho, co koliky dohnaly až k suchým starým rohlíkům bez ničeho :oops: dobrá zpráva je to, že to bylo k ničemu :oops: :mrgreen: takže to nemusíš podstupovat :mrgreen: časem vypozoruješ, co vadí (u nás mango přes mléko i naživo teď zatím) a pak cibule, česnek, zelí, brokolice…prostě to, co nadýmá mě, nadýmalo i mrňouse přes mléko… a stejně se zácpou (banán, rýže, vařená mrkev,…), co staví mě, staví i mimčo :) čokoládu jsem měla vysazenou taky, ale jelikož já jsem mlsoun (takže čokoláda, co má zepředu na obalu jakékoli číslo s procentem je fuj :oops: :mrgreen: ), tak milku a podobné přeslazené čokolády jsem nakonec valila stejně, ptže to žádný vliv nemělo a drželo mě to při životě :mrgreen: jednu dobu pomáhaly některé kapky (a že jsme jich měli :roll: ), jednu dobu nic, jediný účinný způsob na prdíky je u nás rourka :oops: :nevim: a nenechat se odradit prvními deseti vteřinami bez výsledku, chvíli si počkat (přiměřeně zas :mrgreen: ) ale jestli je to jen ráno a tu půlhoďku třebas, tak ho hned ráno hoď na pupík, ať se trošku pošmrdolí a uvidíš, jak to bude lítat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.12.20 07:57

Dneska jsme měly epesni noc. Anka se probudila v 1.15 s totalnim hysterakem. Bez předchozího kňourání nebo pofňukávání, prostě hned ječák, hlavu zalamovala dozadu, jak byla ospala, neudržela se vsedě a padala… Obzvlášť výživné zuby. Jsem ráda, že to očkování je až dnes, protože kdyby to měla „po bexseru“, tak bych asi byla hodně vyděšená 8o Zbytek noci stravila prisata na mně, hodinu v kuse jsem spala az mezi šestou a sedmou. Jsem hotová, hlavu mam jak střep a at se na mě doktorka jen blbě podívá :cert:

Holky, paracetamol hodku predem se dava i pred druhym bexserem?

A Cocci a Sašce taky držím palce, ať dnešní prohlídka proběhne v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.12.20 08:03

@Ba-stet ano, i před druhým :palec: noc nezávidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.12.20 08:15

@MiliKuu Dik :palec: Noc strasna, ale zas abych byla spravedlivá, předtím bylo par nocí, kdy se vzbudila jen 3×. Takže prakticky lázeňský pobyt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.12.20 10:58

Juuu snížek. Holky všem klidně očkování (já nikdy před nic preventivně nedavam, doktora jsem na to ptala ale :nevim:) ale on očkování obecně zvládá dobře. On bude mít hexu 3, já myslela bexero ale ne spletla jsem to.
Takže Anicce, Viteckovi a Sasence klidne pichnuti a ať to je dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.12.20 12:20

@Payus Ha, naše doktorka to taky spletla (zase), takže nakonec byla hexa a na bexsero jdem 17. Jinak to proběhlo dobře, byla hodná sestra a doktorka byla plný křivd, který na ní páchaj řemeslníci, takže ani neproběhla písemka z paci, paci a spol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.12.20 12:38

@Ba-stet ty jsi jak ja :mrgreen: ty jo tak hlavně ať to bexero dá dobře a neohrozí to klid vánoční. Když jsi u toho paci paci.. Já Denisovi furt tleska, takže taky tleska a teď chci aby prosil.. Vypadá to podobné takže když po něm něco chci zatleska mi :mrgreen: říkám chceš krupinu, popros (čtu to po sobě a je to zase jak povel na psa🤦‍♀️)? A on zatleska :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.12.20 17:11

@Ba-stet diky, nase pani doktorka byla taky mimoradne v pohode, ani zminka o vaze nebo o konci kojeni :mrgreen: jen obligatni otazka… „jake mlicko davate?“ „…no preci svoje pani doktorko“ :mrgreen: „… hmm, aha…“ a jinak nic. Saška teda poprve fakt brecela… asi jak mela ty pichance chudinka dva :nevim: jinak ma 83cm a 16kg :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí