IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
3.12.20 18:37

@Coccinella 13 Dnes byl asi mezinárodní den neprudících lékařů :palec: Tyjo, Saška je i vysoká! A jaky dve injekce mela? %

Ja zapomněla zmínit náš úspěch: 1,2 kg nahoře! Takze miry 70cm a 7.89kg! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.12.20 19:28

@Coccinella 13 tak jsi to trefila, že je v obou směrech větší než Milánek :palec: aspoň si na ni nebude nikdo dovolovat ;) hlavně, že je zdravá a veselá šikovná holčička :srdce: @Ba-stet no pěkně roste, nevěstinka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.12.20 19:48

@Ba-stet dobře Anička, takže jako předběhla váhou Denise, poslední záznam 7,6kg v 10m. :potlesk: krásně roste holka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.12.20 01:01

@Ba-stet no krasne Aninka roste :palec:
Saška mela Hexu a Prevenar. Do kazdyho stehynka jeden dobanec :roll: No jo, je to velka holka :lol: prerostla i Pavlíka, ten mel v roce 76cm a 8,29kg ;)

@MiliKuu no hlavne aby si na ni nedovoloval bracha, posledni dobou mam pocit ze zkousi co vse Saška vydrzi… (a následně i ja :mrgreen: )

@Payus no s tema mirama… jak ja nemuzu chtit eterickou vilu (videla jsi na fotce Pavla :oops: ), tak ty nemuzes chtit obrovsky chlapisko :mrgreen: navic bys ho pak ani neunesla :mrgreen:

jako holky neco vam povim… "moje zada… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 08:10

U nas se rozmaha takovy nešvar. Anka uz se nekolikaty den budi docela brzo, pred sedmou (ucim ji, ze sest je ještě noc :)), což bych teda prezila, ale potrebovala by ještě spát. Takze treba 20minut lita z prsa na prso, brečí, padá ji hlava… Pak se nejak probere, lozí si tu po posteli a ja se snažím probrat z komatu. Ale je takova načata, když ji neco nejde nebo si kecne na zadek, hned brečí. Když se probudí do pláče přes den, tak to většinou řeším mlikem, ale ted nefunguje :nevim: Nevite, co s tím?

A jeste jsem se chtela zeptat na tipy na snídani. My s ni furt nezačaly :oops: S tim šílenym nevyspanim jsem rada, když se nejak slušně vykopu se psem. Sama snidam po navratu, Ancine svace a vetsinou i uspani v jedenact a pozdeji. Ale neni to znacka ideal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 08:12

@Coccinella 13 Chudik mala, to se nedivím, ze brecela :hug: No a Tvy zada si asi užívají :roll: Kor jak na ne trpis… Nosis jeste hodně, nebo Saska snasi kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 08:15

@Kriistyna Kriisty, jak jsme řešily Lamiččino SOS, tak jsem Ti uplne zapomněla napsat :oops: Samy krasny zpravy. A prukazka 21., to je uplne pod stromecek :srdce: A kdy bude screening, to vychazi nekam mezi svatky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 08:17

@Payus No Denise trhla, ale nebylo to zadarmo. Paninko, my na tom ty dva měsíce dřely!! Když do Denise narveš k beznymu jidlu cca kostku masla týdně, taky můžeš mit macka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.20 09:47

@Ba-stet já vůbec nevím… když jsem byla na gynde, tak jsem neměla ještě :srdce:,objednali mě měsíc na to, to bude za týden prý na krev a rovnou mě objednali na 21.12. S tím, ze řekla ať se zvazim a prinesu moc, ze to bude už do průkazky. To budu 12tt myslím… on ten screen děla, takže si myslím, ze někdy na začátku ledna. Doufám, ze semnou počítají, tak snad ví, co dělají. Musím se na to v pátek zeptat, trochu mě to trápí, ze to nevím :lol: ale predtim jsem na to neměla vůbec myslenky :nevim: mrzí mě, ze to nebude do Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.12.20 11:15

@Ba-stet tak s ničím ti neporadím, to první neznám, ale tip na snídani mám - mléko :oops: :lol: já stále dávám jako první a poslední jídlo dne mléko ;) a vůbec mi to neva, mudra nic neříkala a Milánek si taky nestěžuje :oops: :mrgreen: ale třeba mě tu nějaký nápad nadchne natolik, že začnu krmit něčím jiným taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 11:19

@Kriistyna Tak se zeptej. Když bue krev už teď, možná by Ti ho mohl udělat toho 21. Myslím, že by měl být do 13+6 :think: I kyž mně ho teda dělali 14+0, důležitá je ta krev a tu jsem taky měla dřív… A cítíš se dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 12:08

@MiliKuu Mlíko je taky rada :palec: Aspoň se necítím tak provinile. Já bych potřebovala, aby to po ránu odsejpalo, tak asi počkám, až bude povolený tvaroh a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.20 12:40

@Ba-stet no já si to taky myslím a jak mě objednávali nic mi k tomu neřekli, tak uvidíme, třeba mě objednají teď v pátek podle toho jestli bude vše v pořádku, urco se zeptám.

No moc dobre ne, už i zvracim opět min jim, ale dneska to zatiiim jde 🤫,jdeme večer slavit, tchán má 70,tak jsem zvedava jestli to zvládnu v poklidu :lol: pořad mě to nakopava a chce se mi zvracet cely den. A jsem unavená a opět mě začalo bolet v krizi a podbrisek.se tam hold roztahuje 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.12.20 12:59

Vrátilo se mi mé dítě. Malý spinkal do 8, pak od 9:30 do 11:30 a teď už zase půl hodiny spinká. :srdce:

Jin0ak jsme včera zkusili poprvé Vignatol a asi ve 4 ráno se pnul chudák na prdy a nešlo to. Vykakal se až okolo 12 a pořád to bříško není ono.

Takže na nás odpoledne bude čekat to D od Terezie, Baby Calm a Bio Gaila a bříško poladíme. Bohužel Vignatol holt my ne. Patříme do supiny co na něj reaguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.12.20 13:17

@Lamicka2016 Tak super. Odpocin si a moc si na to nezvykej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie