IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
28.11.20 12:06

@Payus jojo,nějak to utíká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.11.20 12:44

@Payus a tak to se máš, já na chvíli na těsta teprv čekám :oops: už bych chtěla (a měla) začít, ale ten náš raubíř prej na cukroví peče :lol: zas radši budu bez cukroví a s batoletem, co usíná v 19hod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.11.20 12:49

@MiliKuu ne asi, teď jsem ho vrazila do postele a jasně mu oznámila že spát bude teď ne k večeru, chvíli protestoval ale do pár minut zabral a je tuhej. Já mu dám noční party.. Nic nebude! Hele testa jsou to nejmenší.. Já se děsím toho pečení.. Včera že mě lilo a to trouba ani nejela..Jako není to úplně pecka jak jsem si to malovala.. Vánocům zdar a jen v klidu žádnej stres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.11.20 17:39

@Payus @Kriistyna @MiliKuu @Ba-stet holky diky za prani ;) vcera jsme meli jen malinkou oslavu s malinkym, zdravym dortem ;) a zitra velka oslava a velky dort :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.11.20 17:42

@Payus nespavce jsi lehce potesila :mrgreen: nicmene treba ve čtvrtek se Saška rozhodla cekat az do okamziku sveho prichodu na svet :mrgreen: nakonec teda usnula o pul hodiny driv :mrgreen: zalomila to v jednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.11.20 19:19

Hlásím, že včera jsme měli rekordní párty. Nejdřív tralala do jedenácti, pak přetaženej pláč. Ve 23.15 jsem nahazovala nosítko a šly jsme na tři čtvrtě hodiny ven :roll: Nestíhám práci, šití, cukroví, ani jiné dárky :-/ A trochu mě děsí, že to u vás žije kolem toho roku a u nás už teď 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.11.20 19:35

@Ba-stet u nás je to tak jak teď furt, ne až teď :oops: to ti fakt nezávidím, Baru, ty večerní průtahy… a nevěš hlavu, já taky nic nestíhám a do toho řeším ještě další ‚chuťovky‘, takže už aby bylo aspoň za měsíc :oops: :? Ach jo, někdy to není lehké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.11.20 20:20

@MiliKuu Jej, tak to držím palce, ať se to zdárně dořeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.11.20 21:49

První adventní neděle

Děvčátka a děťátka,
Krásný začínající advent :srdce: 🌲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.11.20 10:49

Tak dnes odložená roční prohlídka (mudra měla covid) a Milánek má 11740g a 80cm :) dle mudry 89% precentil :lol: a dostal třetí hexu, tak jsem zas jak na trní, co bude :zed: :oops: @Ba-stet děkuju :kytka: @Payus tobě taky, kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.11.20 11:35

@MiliKuu holka tak hlavně ať je to dobrý, ikdyz na hexu reagoval přiměřeně ne? Nas 15teho čeká taky 3 hexa a Matesa druhá klistovka. Jinak Milanek je teda pořádnej kluk, váhu má pěknou ale ta výška je boží. Žádnej trpaslík :potlesk: hlavně ať je dobrej a reakce žádná nebo minimalni🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.11.20 12:18

@Payus no na hexu mívá kolem 38' 🤦🏼‍♀️ Uvidíme, už je třetí, tak snad… my jdem 15.na třetí prevenar ;) no jo, máme pořádné chlapisko doma, žádné mimčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.11.20 14:35

Ahoj holky vůbec nic nestíhám :? Tak jdu jen pozdravit :kytka:
Malý se ve spaní pohorsi. Přijde mi že při kojení moc netaha a rychle usíná. Takže dnes muž doveze odsavačku a zkusíme ho trochu zesílit odsatem mlíčkem. Ns první kontrole probral hezky. Teď jdeme ve středu tak uvidíme. Ale předtím spal krásně 3-4 hodiny.
Jinak neumí usínat sám :oops: teď přes den mě to docela limituje :? Ale když jo nechám řval by snad 3 hodiny v kuse. Teda neodzkouseno :mrgreen: myslíte že zkusit třeba hodinu nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.11.20 14:41

@MiliKuu Krásný míry :srdce: S hexou držím palce, snad to už proběhne v klidu. My jdeme 3.12. na desetiměsíční, tak jsem zvědavá, co zas bude za jobovku. Paci, paci na požádání Anka stále nedělá, tak to vidím, že u testu zase propadne :mrgreen: A bude druhý bexsero, z toho mám trochu vítr, i když minule to nijak strašný nebylo, horečka jen v noci a pak dlouho bolel vpich. Dává se před tím zase paracetamol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.11.20 14:45
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky vůbec nic nestíhám :? Tak jdu jen pozdravit :kytka:
Malý se ve spaní pohorsi. Přijde mi že při kojení moc netaha a rychle usíná. Takže dnes muž doveze odsavačku a zkusíme ho trochu zesílit odsatem mlíčkem. Ns první kontrole probral hezky. Teď jdeme ve středu tak uvidíme. Ale předtím spal krásně 3-4 hodiny.
Jinak neumí usínat sám :oops: teď přes den mě to docela limituje :? Ale když jo nechám řval by snad 3 hodiny v kuse. Teda neodzkouseno :mrgreen: myslíte že zkusit třeba hodinu nechat?

Lami, mů názor je, že teď jsem tu pár měsíců jen pro miminko, takže já jsem proti vyřvávání. Když ho necháš, jasně, nakonec řvát přestane, ale jen proto, že ví, že stejně nikdo nepřijde. To je pro mě nepřijatelné. Druhá věc je, že bych to ani nevydržela, z řevu se mi hned spouštělo mlíko a v obzvlášť výživných případech mi bylo i fyzicky zle. Co se týče toho usínání samo, doteď jste byli spolu, jasně, že neumí (a nechce) být sám :nevim:

Nebolí ho bříško? Zkus mu na něj něco dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí